În fiecare avion există o cameră secretă. Unde duc, de fapt, scările din imagine. Un pilot a făcut totul public
A ieșit la iveală o informație la care nu foarte multe persoane au acces de obicei. Un pilot a făcut publică o filmare în care se poate vedea clar unde duc scările ascunse dintr-un avion, precum și ce se află deasupra pasagerilor.
Așa cum era de așteptat, de-a lungul timpului oamenii s-au întrebat ce se mai află într-un avion care transportă persoane, pe lângă cabina în care se află pilotul și spațiul în care sunt așezate scaunele clienților. Așteptarea a aluat sfârșit, după ce un bărbat a dorit să le arate tuturor ce ascunde fiecare parte a aeronavei pe care o pilotează.
Unde și ce se află în camera secretă a unei aeronave
Steve Giordano este numele celui care a făcut dezvăluit unde se află camera secretă a unui avion. Se pare că există niște scări, precum cele din imaginea de mai sus, pe care dacă le urci, vei ajunge în dreptul unei camere speciale pentru dormit. Aceasta este folosită doar de către echipajul avionului în momentul în care unul dintre membrii își dorește să ia o pauză și să adoarmă.
De asemenea, pilotul aeronavei Boeing 787-9 Dreamliner a mărturisit că există un loc mic în care un alt membru al echipajului ar putea sta și privi la persoanele care aleg să ia o pauză și merg în camera destinată exclusiv odihnei.
NU RATA: De ce fumatul în avion a devenit un lucru interzis? Iată răspunsul pe care mulți îl caută
Un alt mit pe care l-a făcut să dispară a fost cel al excrementelor care sunt eliminate direct din avion pe deasupra zonelor peste care acesta zboară. Se pare că acest lucru nu este deloc adevărat.
Toate aeronavele, indiferent că sunt dedicate sau nu transportului de persoane, au un loc unde depozitează toate excrementele până în momentul în care ajung să aterizeze la destinație. Astfel, în momentul în care se face revizia avionului, compartimentul respectiv este golit de către oamenii special angajați pentru a face asta.
Un alt secret al companiilor aeriene este despagubirea in caz de intarziere sau anulare. Conform ec261/2004 orice operator trebuie sa nu intarzie mai mult de 3 ore sau sa anuleze un zbor cu mai putin de 14 zile pana la data programata. In caz contrar trebuie sa primesti o compensatie de zbor de pana la 600 euro.