Impresarul Dumitru Tudor, alias ”Mitică Ciorbă”, este sfâșiat de durere! Fiica lui s-a stins din viață: ”Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”
Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul romanesc, este în doliu. Fiica lui, Mirela s-a stins din viață.
”Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța.De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul sfâșietor al impresarului. Momentan, nu se știe încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.
În urmă cu 11 ore, Mirela a publicat o melodie pe contul ei de Facebook și nimic nu avea să prevestească vestea sfâșietoare pentru familie și apropiați.
Mirela i-a luat apărarea tatălui său în scandalul cu Anamaria Prodan și soțul ei
În urmă cu câțiva ani, Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf l-au acuzat pe impresar de șantaj. La vremea respectivă, Mirela i-a luat apărarea tatălui ei și a fost extrem de afectată din cauza situației în care se afla Mitică Ciorbă.
”Sunt foarte ingrijorata pentru ce va urma. Nu poti sa atentezi la viata si la libertatea unui om in acest hal. Anamaria a facut un gest josnic, demn de persoana ei. Tata are niste conditii impuse de instanta cu privire la Lutu, dar va asigur ca Ionut Lutu a stiut de aceasta manevra cu siguranta si l-a lucrat pe tata. Cu trei zile inainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata si cand a iesit afara a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon si ii spunea: a pus botul fraierul, putem sa-l lucram, in cateva zile il facem!. Asta mi-a spus angajatul”, au fost declarațiile Mirelei la CANCAN TV.
În fotbalul românesc, Dumitru Tudor este un nume mare, fiind printre primii impresari de fotbalişti, care a apărut în peisaj, undeva în primii ani după Revoluţie. El a fost fotbalist în anii 70 – 80 la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.
Cariera sa s-a terminat însă destul de repede, la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi, dar cel cunoscut ”Mitică Ciorbă” nu s-a lăsat doborât şi a devenit conducător. Ulterior a fost și patron de echipă, după 1989 preluând formaţia Autobuzul Bucureşti, care ulterior s-a numit Rocar şi a fost cedată lui Gigi Neţoiu.