Juratul de la "Arena leilor", DRAGOȘ ANASTASIU, despre cum să obții 1.000.000 €
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Cancan » ”Împăratul înghețatei” din România se iubește în secret cu sexy-profa de sport!

”Împăratul înghețatei” din România se iubește în secret cu sexy-profa de sport!

De: Cancan 09/05/2019 | 23:21

”Împăratul înghețatei” din România, Vasile Armenean, trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu o sexy-profesoară de sport. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, în exclusivitate, detalii despre idila dintre businessman-ul de succes din Suceava – care, înainte de a divorța, și-a vândut afacerea pentru 100 de milioane de euro – și frumoasa profesoară. 

Milionar discret, încă de pe vremea în care, în ciuda averii colosale, locuia într-un apartament modest, confort 2, în Suceava, Vasile Armenean își trăiește povestea de dragoste la fel de discret. De aproximativ trei ani, ”Împăratul înghețatei” se iubește cu Cristiana, o sexy-profesoară de sport, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani. Diferența de vârstă însă nu a fost un impediment în a se îndrăgosti foarte tare unul de celălalt. 

Un om de afaceri cumpătat, dar și generos

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite despre telenovela din nordul Moldovei. El – fondatorul ”Betty Ice”, cu milioane de euro în conturi, ea – o tânără studentă de o frumusețe răpitoare. S-au cunoscut în urmă cu aproximativ trei ani și s-au îndrăgostit unul de altul, fără să țină cont de prejudecățile celor din jur. În ciuda afacerii de milioane de euro pe care o gestiona, Vasile Armenean nu arunca cu banii în stânga și-n dreapta. Ba dimpotrivă, era extrem de cumpătat.

Totuși… atunci când a venit vorba despre marile iubiri din viața lui, bogătașul din Suceava a fost extrem de mărinimos. Presa a vuit, de altfel, atunci când a aflat că ”Regele înghețatei” și-a măritat fiica la Monte Carlo, la un hotel de lux. Atunci, Vasile Armenean a avut ocazia să arate tuturor că nu degeaba figurează în topul celor mai avuți români! (NU RATA, AICIPATRONUL BETTY ICE PLĂTESTE O TONĂ DE BANI GHEAȚĂ CA SĂ-I FACĂ FIICEI SALE NUNTA LA MONTE CARLO)

O iubită răsfățată la maximum

Ei bine, o altă mare iubire a milionarului este Cristiana. O tânără de 21 de ani, profesoară de sport la o școală generală din Burdujeni, Suceava. Vasile Armenean ar fi îndrăgostit nebunește de șatena mai mică cu opt ani decât propria lui fiică și o răsfață la maximum. Pe lângă vacanțele extravagante în care o duce cu avionul privat, ”Împăratul înghețatei” a făcut și o investiție imobiliară în numele sexy-profesoarei. Și nu doar atât… Milionarul și-a dus iubita la un medic estetician pentru un bust mai… generos.

În plus, Cristiana ar fi făcut oarecum ordine în viața lui Vasile Armenean. De când trăiește o poveste de dragoste cu sexy-profesoara de sport, bogătașul din Suceava s-ar fi îndepărtat de cercul său de prieteni și și-ar petrece majoritatea timpului în compania iubitei. (CITEȘTE ȘI: „ÎMPĂRATUL ÎNGHEȚATEI” STĂ LA BLOC)

Cei doi îndrăgostiți au fost, recent, într-una dintre cele mai exclusiviste stațiuni de la malul Mării Negre. Vasile Armenean și Cristiana s-au distrat pe cinste în cluburile de fițe din Mamaia. Sexy-profesoara s-a remarcat prin aparițiile vestimentare răvășitoare, care au stârnit admirație. Cu toate că formează un cuplu frumos, nu ar bate deocamdată clopote de nuntă. Și asta pentru că Vasile Armenean nu și-ar asuma încă, public, povestea de dragoste cu Cristiana.

Pe conturile sale de socializare, de altfel, tânăra îi ascunde chipul lui Vasile Armenean.

Vasile Armenean și Cristiana, poveste de dragoste discretă

Și-a măritat fiica la Monaco!

În 2012, Vasile Armenean și-a măritat fiica. Și nu oricum, ci cu mare fast! ”Împăratul înghețatei” i-a planificat lui Beatrice o nuntă de vis la Monte Carlo, la un hotel de lux, la care au venit 65 de invitați. Pentru ca rudele și prietenii apropiați să participe la eveniment,  Vasile Armenean a închiriat un avion. Invitații au ajuns la Genova, după care au urcat în două autocare și au plecat spre Franța.

Beatrice, fiica lui Vasile Armenean, s-a măritat la 22 de ani cu un tânăr originar tot din Suceava, cu un an mai mare decât ea. Petrecerea a fost fastuoasă, iar cei prezenți s-au simțit extraordinar! (VEZI ȘI: UN MILIONAR CELEBRU CARE DOARME INTR-UN APARTAMENT CONFORT 2 SI-A CUMPARAT DOUA AVIOANE!)

Cum a început Vasile Armenean afacerea Betty Ice

În zilele călduroase de august ale lui 1991, Vasile Armenean se trezea zilnic la 6 dimineața pentru a vinde înghețată locuitorilor din Suceava, după modelul gelateriilor din piețele centrale vest-europene. Timp de o lună a urmat zi de zi același program – deschidea la 9, vindea până la 11 seara, termina de strâns la 2 noaptea și o lua de la capăt a doua zi în zori. O bună perioadă de timp, Vasile a vândut înghețată în pahare de plastic de unică folosință.

Betty Ice și-a primit numele de la primul născut al familiei Armenean: Beatrice. Beatrice avea un an când Vasile și Lăcrămioara (fosta lui soție, cea pentru care trecuse ilegal frontiera înapoi în România) au decis să rămână în România. Milionarul obișnuia să lucreze el însuși la rețetele de înghețată, iar ultima rețetă a fost cornetul cu fructe de pădure din Bucovina. 

Însă, la începutul anului 2018, Vasile Armenean a vândut fabrica de îngheţată ”Betty Ice”, pe care o deschisese în urmă cu 25 de ani, gigantului anglo-olandez Unilever. Nu mai puțin de 100 de milioane de euro a încasat afaceristul în urma tranzacției!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Are 60 de ani, dar a avut curaj să pozeze NUD! Vedeta din România, imagini incendiare fără haine
Are 60 de ani, dar a avut curaj să pozeze NUD! Vedeta din România, imagini...
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare...
A MURIT! Gică Hagi, în doliu
A MURIT! Gică Hagi, în doliu
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani,  la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru....
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Horoscop Financiar 11 Octombrie 2024. Oportunităţi pentru Gemeni, surprize pentru Balanţe. Capricornii trebuie să economisească
Horoscop Financiar 11 Octombrie 2024. Oportunităţi pentru Gemeni, surprize pentru Balanţe. Capricornii trebuie să economisească
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră. Imagini din satelit
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră....
Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol, la Pasajul Lujerului
Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol, la Pasajul Lujerului
Cum semnalizezi corect în sensul giratoriu dacă mergi pe direcția înainte?
Cum semnalizezi corect în sensul giratoriu dacă mergi pe direcția înainte?
Un nou cutremur în  România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat...
Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”
Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Sudor, instalator sau lăcătuş, noile meserii căutate de Generaţia Z. Ce salarii primesc la angajare
Sudor, instalator sau lăcătuş, noile meserii căutate de Generaţia Z. Ce salarii primesc la angajare
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru v*nturi!
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru...
Originea surprinzătoare a celui mai cunoscut ringtone din istoria telefoanelor mobile
Originea surprinzătoare a celui mai cunoscut ringtone din istoria telefoanelor mobile
Cel mai mare AMFIBIAN din lume s-a dovedit a fi mai multe specii într-una!
Cel mai mare AMFIBIAN din lume s-a dovedit a fi mai multe specii într-una!
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu...
Unde se află cel mai vechi sat din România. Este atestat încă de pe vremea dacilor și are o frumusețe idilică
Unde se află cel mai vechi sat din România. Este atestat încă de pe vremea...
Cum scapi de musculițele mici și negre din bucătărie. Soluția banală care are un efect instant
Cum scapi de musculițele mici și negre din bucătărie. Soluția banală care are un efect...
Anunț despre trecerea la ora de iarnă 2024. Data când trebuie să dăm ceasurile cu o oră înapoi
Anunț despre trecerea la ora de iarnă 2024. Data când trebuie să dăm ceasurile cu...
De necrezut! Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai după despărţirea de Alexia Eram
De necrezut! Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai după despărţirea de Alexia Eram
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
Pelerini români internaţi în Grecia după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare pe Muntele Athos
Pelerini români internaţi în Grecia după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare pe Muntele Athos
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Ceaușeștii și urzeala divorțurilor. Calvarul actrițelor căsătorite cu demnitarii comuniști
Ceaușeștii și urzeala divorțurilor. Calvarul actrițelor căsătorite cu demnitarii comuniști
Cine este soția lui Horia Brenciu și ce meserie are. Câți copii are juratul de la Vocea României
Cine este soția lui Horia Brenciu și ce meserie are. Câți copii are juratul de...
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali. Cât a costat: E în declarația de avere!
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali. Cât...
Un român a cucerit toate cele 14 vârfuri montane din lume de peste 8.000 de metri. Cine este alpinistul de 61 de ani
Un român a cucerit toate cele 14 vârfuri montane din lume de peste 8.000 de...
VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile:
VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a...
Ce se întâmplă dacă freci varza 30 de secunde cu sare. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Ce se întâmplă dacă freci varza 30 de secunde cu sare. Trucul genial pe care...
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă,...
De ce nu primește fiica Oanei Roman alocația. Vedeta a lansat acuzații dure: „Vreau să știu unde sunt virați banii. Nu am avut acces niciodată”
De ce nu primește fiica Oanei Roman alocația. Vedeta a lansat acuzații dure: „Vreau să...
×