Multi barbati din showbiz au ravnit la calitatile sale feminine, noi i le-am testat pe cele de gospodina. Mariana Rosca, blonda printului Adrian Cristea si partial a lui Irinel Columbeanu, ne-a demonstrat ca si in bucatarie face senzatii.
Aragazul nu-i un obiect de decor pentru bomba sexy. Pentru prima oara, Mariana a pregatit pentru masa de Paste, o pasca. Printre ingrediente, Mariana a presarat din abundenta aluzii… cum altfel decat sexuale.
Mariana Rosca nu incepe niciodata gatitul… negatita. Trebuie sa arate impecabil si in fata cratitelor, drept pentru care incepe reteta cu putin ruj. Odata ajunsa in bucatarie, blondina incepe cu intrebari la care doar mama ei stie sa raspunda. Abia dupa ce isi consulta mama prin telefon, Mariana trece la treaba. „Si frec? Pai, cum, pana si la pasca trebuie sa frec?”, si-a intrebat Mariana mama, aflata la telefon.
Pentru o pasca de calitate, Mariana e foarte atenta la cantitate. Adauga “din ochi” cantitatatea de faina si de zahar apoi injumatateste si ouale, separand cu multa dexteritate albusul de galbenus. A aruncat, dintr-un borcan pastrat la rece, amestec de coaja rasa de portocala si lamaie. A adaugat si drojdia de care nu s-a ferit s-o simta direct pe papilele gustative.
“Post ai tinut? Nu am tinut in viata mea post, recunosc. Eu merg pe ideea ca nu e pacat ce bagi in gura, e pacat ce scoti din gura. Si ce ai bagat in gura in perioada asta a postului? Eeeeh, secret. Carne, lapte, oua… Mai mult carne. Cruda sau preparata? Mie imi place raw meat, mie imi place tartar”, a spus amuzata Mariana in cadrul emisiunii Cancan.ro, de la Romania tv.
Dupa ce a terminat de framantat, Mariana s-a lovit din nou de o dilema. Cum sa faca sa creasca umplutura… “Aici nu trebuie praf de copt? Pai, nu… cum sa punem praf de copt? Nu stiu, sa creasca si branza asta. Asta sta asa tuflita? E legata asa dar cand se inmoaie e in stare flasca iti zic eu!”, a mai spus Mariana amuzata.
De la moliciunea umpluturii, a trecut la lucruri marete care-i amintesc de cel care a framantat-o pe toate partile… printul Cristea. Blondina a mangaiat tacticos facaletul spunand ca I s-au activat si altfel de pofte. Tot cu multa fantezie a uns si tava cu unt apoi a trecut la modelat coca.
Pasca Marianei ajunge intr-un final in locul mai incins chiar decat glumele ei. Rezultatul a susprins-o chiar si pe ea! Pasca bine rumenita a ajuns pe masa de Paste, alaturi de alte produse preparate de sexy gospodina Mariana.
Marius Dan