Iată ce se întâmplă atunci când torni acid sulfuric pe un Big Mac. Rezultatul experimentului e unul contrar aşteptărilor, iar imaginile au devenit virale
Chit că-n imaginile care au devenit rapid virale pe reţelele sociale se poate observa cum sandvişul începe să se topească încet, rezultatul final nu e unul care ar fi putut fi ghicit dinainte. Asta deoarece mai întâi se carbonizează chifla, însă sandvişul propriu-zis nu se dizolvă complet. Ba mai mult, odată finalizat experimentul se poate vedea clar că interiorul Big Mac-ului e aproape neatins de acidul sulfuric. De asemenea, a durat mai bine de 30 de minute şi au fost necesare mai multe ture de substanţă periculoasă până când s-a putut vedea vreun rezultat.
Totodată, cei care au realizat experimentul au fost de părere că nici nu s-ar putea spune că pe Big Mac a fost turnat acid sulfuric, cunoscut pentru faptul că poate dizolva complet aproape orice. Asta deoarece, au menţionat cei în cauză, sandvişul de la McDonald’s arată de parcă ar fi fost uitat mai multe minute în cuptor şi atât.