Iadul prin care a trecut câștigătoarea Masterchef. Aida Parascan, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am stat față în față cu moartea!”

Publicat: 22/07/2024 | 18:19

Aida Parascan, cunoscută pentru câștigarea celui de-al doilea sezon „MasterChef” de la Pro TV, a ales să-și urmeze o nouă direcție profesională după succesul în bucătărie. Recent, tânăra a făcut o dezvăluire emoționantă despre cel mai greu moment din viața ei. Iată prin ce a trecut aceasta!

Aida a deschis un subiect sensibil pentru ea, pierderea unei sarcini acum trei ani. Aceasta a discutat despre impactul profund pe care l-a avut această experiență asupra vieții ei și despre cum a reușit să își regăsească echilibrul. În prezent, câștigătoarea „Mater Chef” s-a reprofilat și este activă într-un nou domeniu profesional.

Citește și: SORIN BONTEA A SPULBERAT MITUL! DE CE CÂȘTIGĂ MEREU BĂRBAȚII?! “CRED CĂ FEMEILE…”

Cum a trecut Aida Parascan peste cel mai dureros moment din viața ei

Aida Parascan și-a deschis sufletul și a mărturisit transformările majore din viața sa. După ce a locuit ani de zile în Italia, unde a aprofundat tainele gastronomiei, Aida a decis să facă schimbări semnificative în cariera și viața sa personală.

Parascan a vorbit despre provocările și realizările sale ca mamă a trei copii: Geanina, Samuele și Emilia. A recunoscut că a fost atât mamă, cât și tată pentru copiii săi, înfruntând singură dificultățile și responsabilitățile zilnice. Aida a rememorat cu emoție unul dintre cele mai dificile momente din viața sa – pierderea unei sarcini acum trei ani, o experiență care a marcat-o profund și care a întărit-o în calitatea sa de luptătoare.

„Cred că cel mai greu moment a fost acum trei ani, când am pierdut sarcina. Am stat față în față cu moartea și am pierdut o ființă pe care o așteptam. Am înțeles, însă, sensul și am reușit să merg mai departe”, a spus Aida Parascan pentru Fanatik

Aida a făcut confesiuni, de asemenea, despre decizia de a părăsi Italia, unde a trăit și lucrat o perioadă îndelungată, și despre cum primele sale câștiguri din cariera de chef i-au permis să-și îndeplinească visul de a-și achiziționa lucruri importante pentru ea.

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea (n.r. în Italia). Acolo am născut și copiii, am crescut profesional. Aveam un restaurant și munceam foarte mult. M-am descoperit pe mine că femeie, dar cel mai mult Italia m-a învățat ce înseamnă gastronomie. Aveam o viață liniștită, de familie. Greul a început după ce m-am întors în România.

Am revenit în țară pentru că pământul m-a chemat, a fost karma. M-am despărțit de tatăl copiilor mei și România mi-a oferit multe colaborări profesionale. El nu a fost de acord cu alegerea mea și faptul că am considerat că o femeie trebuie să fie utilă în societate, nu doar să crească copii și să stea la cratiță.”, a mai spus câștigătoarea Master Chef pentru sursa citată.

Soțul Aidei a murit când ea avea 19 ani

Aida a recunoscut că a avut parte de momente extrem de dificile, începând cu pierderea primului său soț, un eveniment devastator care a avut loc când avea doar 19 ani. În această perioadă tumultuoasă, Aida a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume primul său copil, Geanina.

„M-am gândit foarte mult că trebuie să mă înțeleg eu pe mine și am reușit. Secretul este să trăiești fiecare zi, fără să te gândești la trecut sau la viitor. Să iei ziua de la răsăritul soarelui până seara. Faptul că eram gravidă m-a ajutat foarte mult. Aveam responsabilitatea unei vieți și acel copil avea nevoie de mine sută la sută.

Am fost, de mică, o fire luptătoare. Dacă am căzut de 5 ori m-am ridicat de 6. În cazul ăsta a fost la fel. Când o altă viață depinde de tine nu poți să stai și să plângi”, a  mai spus Aida.

În prezent, Aida Parascan este specializată în reiki și terapia cu apă alcalină ionizată, domenii în care își găsește acum împlinirea profesională. Reiki, o tehnică de vindecare prin transferul energiei, și terapia cu apă alcalină, cunoscută pentru beneficiile sale asupra echilibrului pH-ului din corp, sunt acum principalele sale preocupări.

Aida a vorbit despre schimbările din viața sa și despre decizia de a părăsi temporar domeniul gastronomiei, în care a devenit cunoscută. Ea a subliniat că fiecare profesie merită recunoaștere și compensație.

Citește și: PRO TV TOCMAI CE A DAT LOVITURA SUPREMĂ ANTENEI 1! NU MAI E CALE DE ÎNTOARCERE, JUSTIȚIA ȘI-A FĂCUT TREABA + DESPĂGUBIRILE CARE VOR FI PLĂTITE