Huidu si-a facut curaj cu whisky sa intre in platou
Aseara, dupa ora 21.00, Serban Huidu si Mihai Gainusa au inregistrat editia prin care marcheaza un deceniu de Cronica. Primul care a venit la studio a fost Huidu. Cat si-a asteptat colegul, carcotasul a destupat o sticla de whisky pentru a scapa de emotii. Si-a pus doua degete si inca doua, pana si-a facut aparitia si colegul Gainusa. O reteta buna ca sa intre relaxat in platou, a spus el. Licoarea insa i-a deschis se pare apetitul. La o astfel de sarbatoare, oricum se cerea un pahar de sampanie pe care l-a ciocnit, de data aceasta, in fata camerei cu Misu.
Petrecerea s-a incins pe platoul de filmare. Pustiu, Mistretu, Dezbracatu’, Bebelusele au facut un show de zile mari si au depanat amintiri alaturi de Carcotasii sefi.
„Acum zece ani, cand a inceput Cronica, eram eu singur si un papagal pe care cheltuisem 300 de dolari. Astazi, din echipa initiala am mai ramas eu, sunetistul si producatoare”, a povestit Huidu binedispus, incercand sa faca un bilant al ultimului deceniu. „De atunci m-am ingrasat 35 de kilograme”, recunoaste el, amuzandu-se de mersuil lucrurilor.
I-a dedicat cartea lui Tecuceanu
Cu aceasta ocazie, Gainusa a lansat a cincea carte „Scandura de frizerie”. Volumul ii este dedicat lui Toni Tecuceanu, cel care ar fi fost sufletul petrecerii daca soarta nu i-ar fi fost potrivnica.