Hraneste soldatii din baza Kogalniceanu
AFACERIST. Fostul component al trupei 3sud Est a gasit o metoda ingenioasa de a se imbogati De la destramarea trupei 3 Sud-Est, fostul component al acesteia se ocupa exclusiv de propria afacere, un restaurant cu specific romanesc. Ca sa-si multumeasca toti clientii care ii trec pragul, cantaretul devenit manager peste noapte a apelat la un artificiu – meniuri alcatuite in functie de nationalitatea musteriilor sai. Cand s-a trezit cu batalionul in restaurantul pe care abia il deschisese, Viorel a simtit ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Si, in cateva zile, a decis sa-si forteze norocul intocmind, alaturi de bucatarii sai, meniuri pe gustul soldatiilor detasati la baza americana de langa Constanta. Ideea s-a dovedit a fi salvatoare, mai ales ca, la cateva zile, localul a inceput sa fie frecventat de turcii aflati in tranzit prin zona. „Mai intai, ca sa-mi atrag clientela, am facut meniuri pe gustul americanilor, iar la scurt timp am fost nevoit sa repet reteta succesului si cu turcii aflati in trecere prin zona aeroportului de la Kogalniceanu. Ne-am aprovizionat cu condimente specifice bucatariei lor, am „furat” retete si ne-am pus pe facut bani. Dar, pentru ca pragul restaurantului Casa Rustic este trecut si de romani, de toate categoriile, am hotarat sa fac si un meniu de criza si cu 20 de lei sa manance pe saturate preparate romanesti si ai nostri alaturi de ai lor”, ne-a povestit Viorel Sipos. Desi afacerea merge ca unsa, cantaretului tot la muzica ii sta capul, drept pentru care si-a si propus sa revina in forta in showbiz, de aceasta data cu o noua trupa. „Momentan viitoarea trupa este in stadiul de proiect. Nu stiu numele ei si nu ne-am apucat de cantat, dar stiu ca o sa cant alaturi de o fata si un baiat”, a adaugat acesta. (S.O.)