Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 6 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 06/06/2016 | 05:59
HOROSCOP 6 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

 

Berbec

Tactul nu este neaparat atu-ul tau azi. Chiar daca nu poti empatiza cu cei din jur incearca macar sa ii asculti fiindca nu vei avea nimic de pierdut. Ai fost suprasolicitat in ultima perioada si simti ca nu mai ai energie pentru nimic. Ar fi totusi indicat sa dedici mai mult timp si atentie pentru a rezolva din problemele personale pe care le-ai neglijat in ultima perioada fiindca astrele iti sunt favorabile. E momentul potrivit sa ai acea discutie cu partenerul bineinteles, la o cina romantica!

 

Taur

Atitudinea pozitiva de azi va fi remarcata si apreciata de catre cei din jur si recompensata intr-o forma sau alta poate chiar cu o cina romantica din partea partenerului. Cu cat vei fi mai deschis catre schimbare si mai tolerant cu tine insuti cu atat usileti se vor deschide larg. Vei avea numai de castigat daca vei stii sa relationezi. Pe de alta parte, incearca sa nu te implici prea mult in probleme care nu sunt ale tale. Esti un bun ascultator insa nu sta in puterea ta sa rezolvi aceste probleme.

 

Gemeni

Apar situatii in care vei avea ocazia sa-ti demonstrezi calitatile. Nu da inapoi si vei fi recompensat cum se cuvine. In trecut ai ezitat sa faci un pas inainte si sa-ti faci cunoscute ideile insa succesul apare atunci cand ai incredere in tine si mai si aratiasta celorlalti. Astrele te sustin in efortul tau de demonstra cat de bine esti pregatit. Nu exista suficient aer care sa intretina focul tau interior. Esti pregatit sa te confrunti cu orice situatie si vrei sa traiesti viata la cote inalte.

 

Rac

Schimbarile pozitive vin in general cu mult efort din partea noastra. Tine minte asta si actioneaza ca atare. Azi te simti ca si cum ai fi in mijlocul unei furtuni pe mare. Insa cel mai bine ar fi sa ai incredere in capitanul vasului fiindca vei ajunge cu bine la mal. Fii implicat in ceea ce ai de facut si increzator in fortele proprii. Incearca sa te bucuri cat mai mult de prezenta oamenilor dragi din viata ta. Nu lua lucrurile prea in dramatic si nu te lasa coplesit de problemele celorlalti.

 

Leu

Daca nu te urci in niciun avion azi asteapta-te sa o faci curand. Dorinta ta de inedit te duce cu gandul la un loc aparte si este posibil sa si ajungi acolo. Spiritul tau de aventura te poate duce in locuri in care este posibil sa cunosti oameni care iti vor influenta viitorul. Abilitatile tale de comunicare si o vorba dulce pentru fiecare te vor face foarte popular in aceasta perioada. Ai multa putere interioara si poti realiza tot ceea ce iti propui atata cat timp cat te si folosesti de ea.

 

Fecioara

Astazi simti ca poti face orice. Astrele iti sunt favorabile si poti incepe un nou proiect sau te poti implica in activitati creative. Eficienta e crescuta si rezultatul final satisfacator. Ai incredere in tine si mergi in directia implinirii visurilor tale fiindca sunt sanse mari sa reusesti si sa si intalnesti persoane care sa te sprijine. Lucrurile se schimba intr-un ritm alert si daca nu esti pregatit este posibil sa ramai putin in urma. Incearca sa fii flexibil si sa te adaptezi din mers.

 

Balanta

O prietenie se poate transforma intr-o relatie romantica si o relatie platonica intr-una pasionala. Gandeste-te bine daca asta iti doresti. Este posibil sa fii distras de problemele de la munca. Indicat ar fi sa te ocupi de lucrurile la care te pricepi cel mai bine si pe care le faci automat.Vei realiza ca ai toate atuurile de care ai nevoie pentru a avea succes.Incearca sa fii conectat la tine insuti, comporta-te natural si poti depasi orice situatie si comunica mult mai bine cu oamenii din jur.

 

Scorpion

Daca vei crede cu adevarat ca poti face tot ceea ce ti-ai propus chiar asta se va intampla. Simti nevoia sa faci ordine in ceea ce simti si in dorinte iar o data lista facuta poti incepe prin a le indeplini pas cu pas. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii mai prudent astazi, mai putin ofensiv si sa incerci sa-ti pastrezi spiritul practic fiindca este posibil sa fii putin aerian si sa traiesti in lumea ta unde vrei sa si ramai. Ar fi indicat totusi sa iesi din zona de confort pentru a putea evolua.

 

Sagetator

Fii deschis catre orice iti apare in cale astazi. E una din acele zile care iti poate aduce o schimbare majora in viata, poate chiar marea dragoste. E posibil sa primesti informatii foarte valoroase. Inregistreaza-le chiar daca initial nu le intelegi sensul fiindca te vor ajuta in viitor. Azi trebuie sa fii pregatit pentru orice. Astrele iti promit o zi cel putin interesanta. Un pic de disciplina combinata cu un dram de noroc iti pregateste scena pe care te poti desfasura si pe care poti straluci.

 

Capricorn

Azi este o zi favorabila pentru a te ocupa de treburile domestice. In sfarsit vei reusi sa repari acel robinet cu sau fara ajutorul instalatorului. Sunt sanse mari sa apara persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult. Poate fi o zi plina de surprize asa ca nu-ti face niciun plan pentru ca va fi dat peste cap. Intr-un mod placut insa. Fii pregatit pentru orice schimbare.Indicat ar fi sa nu analizezi prea mult lucrurile azi. Daca vei gandi si daca le vei cantari prea mult vei pierde o oportunitate.

 

Varsator

Oamenii te pot percepe azi ca fiind rezervat, interiorizat poate chiar timid. Dar tu stii ca, o data relaxat, esti chiar foarte prietenos. Iti va fi totusi usor sa interactionezi cu ceilalti. Esti plin de umor si asta te va face sa fii in centrul atentiei. Ai sansa sa-ti imbunatatesti imaginea atat la locul de munca cat si in cercul de prieteni. Foloseste toate atu-urile de care dispui. Este posibil sa cunosti pe cineva sau sa primesti un sprijin neasteptat. Trebuie doar sa stii sa primesti.

 

Pesti

Poate fi o zi a marilor schimbari in care te poti decide sa te muti intr-un alt oras sau sa schimbi jobul. Cel mai bine ar fi sa ai incredere in instinctele tale. S-ar putea sa ai nevoie de un traducator pentru a te intelege cu cei din jur azi asa ca mai bine amani intalnirile pentru maine, pe cele care pot fi amanate. Incearca sa fii relaxat si sa te incarci cu energie pozitiva. Atitudinea ta conteaza! Faptul ca dramatizezi sau te ingrijorezi peste masura nu te ajuta sa rezolvi ce ti-ai propus.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Andreea Bănică, aproape dezgolită pe internet! Fără inhibiții la 46 de ani. Fanii, în extaz: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, aproape dezgolită pe internet! Fără inhibiții la 46 de ani. Fanii, în extaz:...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă
Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de...
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră. Imagini din satelit
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră....
MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, a stat șapte zile în Salina Turda și a postat un videoclip de acolo care a devenit viral
MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, a stat șapte zile în Salina Turda și...
Cum îți dai seama dacă ai apă în benzină sau motorină. Ce trebuie să faci?
Cum îți dai seama dacă ai apă în benzină sau motorină. Ce trebuie să faci?
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a...
Ce este
Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul
Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”
Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
În ce să investim inteligent. Cum să punem banii să lucreze pentru noi
În ce să investim inteligent. Cum să punem banii să lucreze pentru noi
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru v*nturi!
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru...
SCULE electrice disponibile la Lidl între 14-20 oct. Capsatorul cu acumulator Parkside revine în oferă
SCULE electrice disponibile la Lidl între 14-20 oct. Capsatorul cu acumulator Parkside revine în oferă
Ce să NU faci niciodată când ești PIETON? Îți poate pune viața în pericol!
Ce să NU faci niciodată când ești PIETON? Îți poate pune viața în pericol!
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au...
Trei cuvinte scurte ale lui Cornel Dinu despre prestația lui Ianis Hagi în Cipru – România 0-3
Trei cuvinte scurte ale lui Cornel Dinu despre prestația lui Ianis Hagi în Cipru –...
Loto Grecia, jocul care i-a înnebunit pe români. Cum se joacă, de fapt, și ce câștiguri sunt. Loteria de la Atena are extrageri la fiecare 5 minute
Loto Grecia, jocul care i-a înnebunit pe români. Cum se joacă, de fapt, și ce...
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
România va avea o iarnă ca-n poveşti, vortex polar peste toată Europa. Când cad primii fulgi în Bucureşti
România va avea o iarnă ca-n poveşti, vortex polar peste toată Europa. Când cad primii...
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
Anatomia mitei în formă continuată. 41 de chipuri pe scaunul de pe care „se dă – ca să se ia”. DNA suspectează că Nelu Tătaru ar fi luat mită chiar şi în timpul şedinţei Parlamentului
Anatomia mitei în formă continuată. 41 de chipuri pe scaunul de pe care „se dă...
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Cuscusul, un deliciu în farfurie. Rețete sănătoase, gata în doar câteva minute
Cuscusul, un deliciu în farfurie. Rețete sănătoase, gata în doar câteva minute
Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie defectele celor născuți LUNEA: „Sunt un fel de Toma Necredinciosul”
Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie defectele celor născuți LUNEA: „Sunt un fel de Toma Necredinciosul”
Decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro! Planul uriaş pe care îl are în Bacău
Decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane...
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe...
Reacția lui Randi după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: ”Sunt un biet artist”
Reacția lui Randi după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: ”Sunt un...
Horoscop zilnic pentru luni, 14 octombrie 2024. Rac, ai șanse mari să găsești dragostea
Horoscop zilnic pentru luni, 14 octombrie 2024. Rac, ai șanse mari să găsești dragostea
Destinația de vacanță în care vara nu se termină nici în octombrie. E plin de români și mai ieftin decât în Mamaia
Destinația de vacanță în care vara nu se termină nici în octombrie. E plin de...
Femeia care a fost alături de Florin Piersic după ce a fost operat. Maestrul are numai cuvinte de laudă la adresa ei
Femeia care a fost alături de Florin Piersic după ce a fost operat. Maestrul are...
×