Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018. Leii au acumulat frustrări

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018. Leii au acumulat frustrări

De: Cancan 11/04/2018 | 20:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018. Leii au acumulat frustrări
Nativii zodiei Leu au acumulat frustrări, conform horoscopului zilnic pentru 12 aprilie 2018

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2018 avertizări pentru cei născuți în zodia Leu. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii au acumulat frustrări.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Îți poți schimba în această perioadă întreaga mentalitate despre felul în care îți câștigi banii, ceea ce va conduce către o transformare foarte mare în mai multe sectoare din viața ta. Acolo unde ai stat în lentoare și nu ai acționat, lucrurile se vor accentua! Bazează-te cât mai mult pe instinct și pe forța de supraviețuitor competitiv pentru a ajunge la linia de finish!Horoscop zilnic Taur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Pe unii potențiali colaboratori sau parteneri nu i-ai luat până acum în calcul din diverse motive, dar în prezent ar fi indicat să mai analizezi încă o dată fiecare amănunt, deoarece s-ar putea să îți schimbi părerea. În viața personală, nu antrena energii care pot deveni distructive atât pentru cuplu cât și pentru fiecare în parte, ci menține cât mai mult un tonus pozitiv și echilibrat!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Nu te branșa la situații care pot fi scăpate de sub control și care îți pot aduce frustrări în viitor, ci fii prudent și chibzuit. În același context, încearcă să trăiești cât mai mult clipa prezentului și să te bucuri de tot ceea ce ai, fără să îți faci griji de ceea ce nu ai. Astrele te ajută să vezi toate fațetele situațiilor cu care te confrunți, deci vei avea claritate pentru a lua cele mai bune decizii!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

S-ar putea ca o situație de la locul de muncă ce se bazează pe competiție să fie în avantajul tău, mai ales pentru că trezește în tine unele abilități în care nu credeai, dorință de reușită și o mare ambiție! Mergi înainte pe acest drum și nu vei regreta! Dacă este nevoie să faci o alegere între viața profesională și cea personală, cântărește situația pe termen lung!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Fă o călătorie interioară autentică pentru a identifica care părți din tine își doresc să meargă înainte și care te conduc în trecut! Până nu echilibrezi această balanță s-ar putea să trăiești cu unele frustrări sau să nu poți lua niște decizii importante! Fii sigur pe tine! În zona profesională pot apărea schimbări – de sediu, colegi, proiecte, responsabilități, aspect care aduce cu sine și mai mult stres!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Observă care sunt șansele pe care le ai pentru a valorifica unele proiecte imediat și nu mai sta pe gânduri pentru a acționa. Dacă momentul nu este oportun, nu aștepta, ci  încearcă să îți ocupi timpul cu ceva de valoare. În același timp, înconjoară-te la locul de muncă de oameni de calitate, cuvânt și putere de muncă pentru a putea face echipă și pentru a te putea pune bazele a ceva solid.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Ocupă-te mai mult de propria persoană, suspendă acele activități în care nu te mai simți valorificat, fă mai multe lucruri care îți fac plăcere și nu te mai sacrifica doar de dragul unor persoane! Este corect să fii asertiv și să spui nu atunci când nu îți mai dorești ceva! Odată cu această transformare, te vei simți eliberat de unele poveri și stăpân pe tot ceea ce întreprinzi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Sfaturile oamenilor cu o mai mare experiență în domeniul situațiilor cu care te confrunți te vor ajuta să rezolvi totul mai repede. Așadar, deschide-te la sugestii și nu te încăpățâna să adopți numai calea ta ca unica posibilă! Activitățile în care te implici se intensifică, iar asta deoarece ai multă energie pe care o poți distribui în mai multe direcții!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Fă un efort pentru a echilibra o situație tensionantă dintre membrii familiei, găsindu-ți răgazul de a-i asculta pe fiecare în parte, de a-i media și de a le oferi cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la împăcare. Cu această misiune îndeplinită, te vei putea concentra mai mult pe partea profesională, fără a mai fi deranjat cu plângeri și situații neclare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Azi poți face cunoștință cu o persoană care va juca un rol important în viața ta, așa că nu neglija persoanele pe care nu le cunoști, dar cu care ți se întretaie drumul. Niciodată nu știi ce-ți propune cu adevărat destinul… Din punct de vedere profesional, ești foarte determinat să duci la bun sfârșit unele sarcini, dar fii atent la contractele pe care le semnezi sau la discuțiile pe care le porți – unele amănunte pot fi scăpate cu vederea!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Pune-te în locul partenerului de dialog și încearcă să vezi prin ochii lui ceea ce îți spune! Vei găsi în acel moment o altfel de semnificație a vorbelor și vei înțelege mai bine situațiile din spatele unor comportamente sau trăiri! Fii mai hotărât, activ și determinat în fața proiectelor pe care ți le-ai asumat, altfel vei pierde un tren care nu te așteaptă mult!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Pune-ți în valoare calitățile și lasă-i pe cei din jur să te descopere, ai toate șansele de a face o impresie extrem de bună, care te va favoriza pe mai multe planuri. Cooperează armonios, transmite informațiile corect și fă echipă cu cei din jur. Pot exista și provocări, dar dacă ești foarte bine ancorat în realitate și focusat, o să le depășești fără probleme majore!

Citește aici și cum a fost Horoscopul zilei de 11 aprilie 2018.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte...
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea în filme sau seriale: „Așa a fost să fie”
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea...
×