Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 29/10/2022 | 10:00
Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Se anunță o săptămână intensă pe plan profesional, motiv pentru care nativii trebuie să fie atenți la locul de muncă. Previziunile săptămânii sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. 

Berbec – Situații tensionate!

Începi săptămâna printr-o întâlnire sau discuție intensă cu o persoană influență pe plan profesional. Vei tinde să-ți expui punctul de vedere destul de tranșant mai ales dacă actualele condiții nu te mai avantajează. În ciuda proactivității  și hotarârii de care dai dovadă, dacă nu vei fi dispus să faci nici un fel de compromis, te vei confruntă cu refuzul clar al unor persoane în autoritate care văd lucrurile diferit de tine.

Taur – Conflicte de idei și perspective!

În prima parte a săptămânii relațiile sunt foarte tensionate între tine și o persoană cu autoritate în mediul în care lucrezi iar rigiditatea de care da dovadă nu-ți va ușura prea mult lucrurile. Deși eforturile tale de cooperare sunt considerabile, îți vei apară punctul de vedere cu multă determinare.În weekend toleranță ta va scădea considerabil și vei tinde să iei o atitudine tranșantă și impulsivă.

Gemeni – Reflecție și analiză!

În ciuda dorinței de a fi mai asertiv cu talentul și aptitudinile tale și de a investi toate eforturile în această direcție poți întâmpina momente când te vei simți depășit de situație. Tinzi să reflectezi mult asupra carierei tale și a direcției în care mergi, întrucât vrei să te asiguri de claritatea motivației tale. Îți folosești intuiția și imaginația în activitățile profesionale.

Rac – Incertitudine și scepticism!

Ești destul de sceptic și poți pune ușor la îndoială durabilitatea unor colaborări sau asocieri profesionale întrucât pare că perspectivele pot să fie diferite în unele cazuri. Chiar dacă pe parcursul săptămânii încerci să tratezi lucrurile într-o manieră mai filozofică, evitând conflictele, în weekend îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile vis-a vis de anumite chestiuni profesionale care par destul de provocatoare.

Leu – Planuri și obiective importante!

Ești determinat să fii mai disciplinat cu propriile resurse astfel încât să poți investi mai mult într-un proiect de business important pentru tine. Acest proiect vizează o eliberare a ta de anumite constrângeri contractuale prezente și poate avea treaba cu propriul tău cămin pe care plănuiești să-l modifici astfel încât să corespundă noilor tăi planuri și obiective.

Fecioară – Exprimă-ți mesajul cu grijă și atenție!

Începi săptămâna cu o stare un pic mai tensionată dacă simți că nu ți se oferă mediul necesar pentru a-ți pune în evidența talentul și creativitatea sau că mesajul tău poate fi restricționat în vreun fel anume. Poți deveni destul de critic în abordare. Însă cu siguranță, avea succes în orice fel de negocieri, tranzacții, procese de vânzare-cumpărare întrucât ești extrem de inspirat și persuasiv în modul în care pui problema.

Balanță – Valorificarea eficientă a aptitudinilor!

Focusul tău principal este de a-ți îmbunătăți situația financiară valorificându-ți talentul și aptitudinile cât mai eficient și mai productiv posibil. Ești determinat în a crește calitatea muncii tale și în a te evidenția, însă acest obiectiv poate să-ți ocupe efectiv cea mai mare parte din timp. Dai dovadă de multă creativitate și inspirație în a două parte a săptămânii.

Scorpion – Găsirea unui echilibru!

Poate există un decalaj între ce simți că te-ar avantaja pe plan profesional cu anumite sarcini sau obligații pe plan familial sau chiar emoțional. Ai nevoie să-ți găsești un echilibru care să te susțină în profesia ta dar și un pic mai multă libertate.În weekend devii mai asertiv în rezolvarea unor chestiuni de muncă pe fondul unor posibile provocări în relația cu un colaborator sau partener de business.

Săgetător – Relații profesionale tensionate!

Momentan ești mai focusat pe găsirea unui echilibru fizic și emoțional care să-ți permită ulterior să te focusezi mai mult pe carieră ta. În schimb relațiile cu cei din mediul în care lucrezi pot să nu fie cele mai plăcute ceea ce te face să pui la îndoială sinceritatea sau bunele intenții ale celuilalt. Însă înainte de a trage concluziile ai nevoie să te asiguri că modul în care abordezi lucrurile este unul pozitiv și neinvaziv.

Capricorn – Reajustări necesare!

În ciuda dorinței tale de a cultiva relații importante pe plan profesional și de a deveni mai interconectat cu acei oameni sau proiecte importante pentru tine, începutul de săptămâna poate fi mai tensionat. Dacă simți că nu ești apreciat sau valorizat la justă valoare, vei tinde să ripostezi însă modul în care o vei face va determina calitatea rezultatului. Chestiuni imprevizibile de natură profesională te vor surprinde în weekend întrucât abordarea cuiva pare să fie total diferită decât te-ai fi așteptat.

Vărsător – Fii înțelept în abordare!

Profesional ești avantajat săptămâna asta mai ales dacă știi cum să pui problema, fie apelând la oamenii potriviți fie folosindu-te de experiență acumulată până acum. Însă s-ar putea că abordarea ta să fie un pic cam atipică și nonconformistă pentru unele persoane care te vor mai conform cu normele lor. În weekend o situație imprevizibilă profesională sau familială te ia prin surprindere.

Pești – Ai încredere în propriul potențial!

În primele zile ale săptămânii te focusezi mai mult pe ce nu merge și tinzi să te îndoiești de aspirațiile tale. Pe măsură ce săptămâna înaintează capeți mai multă încredere în forțele proprii și realizezi că te poți folosi de talentul și inspirația ta pentru a da o formă concretă anumitor obiective profesionale. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, ai toate șansele să-i surprinzi pe ceilalți cu creațiile tale.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani la depozitele în lei sau euro
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit....
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat pe prezentatorul TV: ”M-a dezgustat”
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat...
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un...
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l...
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc acest truc
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească,...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești...
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×