MAICA CIPRIANA, despre MINUNILE DE LA MĂNĂSTIREA GHIGHIU
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Halucinant! Ce ar fi făcut prietenul Mariei Diana, când a atacat-o ursul. Un martor a dezvăluit TOT: ”În momentul ăla era singură, nu s-a auzit altă voce”

Halucinant! Ce ar fi făcut prietenul Mariei Diana, când a atacat-o ursul. Un martor a dezvăluit TOT: ”În momentul ăla era singură, nu s-a auzit altă voce”

De: Cristina Cruceru 12/07/2024 | 18:41
Halucinant! Ce ar fi făcut prietenul Mariei Diana, când a atacat-o ursul. Un martor a dezvăluit TOT: ”În momentul ăla era singură, nu s-a auzit altă voce”
Diana Maria, fata atacată de urs / Foto: Facebook

Au apărut noi detalii în cazul tragediei din Munții Bucegi! O martoră a scos la iveală detalii șocante din momentul în care Maria Diana era fugărită de urs. Tânăra de 19 ani a fost atacată de animalul sălbatic, apoi trasă într-o râpă. În urma autopsiei, s-a constatat că fata a murit din cauza impactului puternic, nu din cauza mușcăturii ursului. Deși s-a spus că ursul a apucat-o de picior și a tras-o în prăpastie, lucrurile nu ar fi stat chiar așa. Fata a luat-o la fugă atunci când a văzut sălbăticiunea, însă iubitul ei nu ar fi fost lângă ea atunci. 

Maria Diana a avut parte de un sfârșit tragic, fiind atacată de urs la Jepii Mici, în Munții Bucegi. Fata de 19 ani a murit după ce s-a zbătut să trăiască. A văzut ursul și ar fi luat-o la fugă, speriată fiind. O martoră a povestit întreaga scenă, în mediul online, și a ținut să puncteze un lucru important: ar fi auzit vocea Mariei, însă nu și pe cea a iubitului ei.

Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei când ea era atacată de urs

Andreea a relatat pas cu pas cum s-ar fi produs nenorocirea, mărturisind că a auzit o tânără cum încerca să gonească ursul. Strigătele disperate ale fetei au fost auzite de către Andreea. Martora a povestit, într-o postare, că a auzit cum fata se lupta singură cu ursul. Multora nu le-a fost clar acest lucru, ținând cont că și partenerul ei a sunat disperat la 112 și a raportat incidentul.

CITEȘTE ȘI: CÂND ȘI UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ MARIA DIANA, TÂNĂRA DE 19 ANI UCISĂ DE URSOAICĂ. VA FI ÎMBRĂCATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că el a încercat să alunge ursul, însă fără rezultat. Declarațiile sale au fost puse sub suspiciuni, căci se crede că ar fi lăsat-o singură pe fată cu ursul. El a relatat evaziv momentul în care animalul sălbatic a atacat-o pe Maria. Cert este că oamenii legii vor pune cap la cap toate aceste detalii într-o anchetă stufoasă.

CITEȘTE ȘI: MARIA DIANA ŞI-A PREVESTIT MOARTEA?! MESAJUL TERIFIANT POSTAT CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTE DE TRAGEDIE: „CÂND MĂ UIT ÎNAPOI…”

„Au plecat, la scurt timp a trecut pe lângă noi în trombă mașina de jandarmi. Ne-a umplut de praf. Când să ajungi la tarabele cu plușuri, o mașină fulger Salvamont. Era ora 16, deasupra noastră elicopterul se învârtea. Ne-am oprit iar la locul de joacă. Ne-am întâlnit cu o doamnă și discutam, copiii se jucau.. După cum se învârtea elicopterul, am zis clar e extragere de victimă care nu mai trăiește. Nici prin cap nu mi-a trecut că e fata pe care o auzisem. Am pornit cu fetele spre gară, iar nu mai aveam apă plată, aveam minerală.

Am primit mesajul Ro Alert cu cruce albastră și ursul periculos când eram aproape de gară. Atunci l-am văzut. Am râs nervos…pe bune? La gară? Sunt bulversată, am încercat să mă adun și să înțeleg. Pe tren am văzut grozăvia, pe seară am sunat la Salvamont. Că nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Dispeceratul lor nu funcționa, nu era număr valabil (câte chestii dubioase se pot întâmpla într-o zi). Într-un final am dat de Salvamont Prahova, omul mi-a spus că e coordonatorul intervenției și mi-a confirmat ce am spus: că fata în momentul ăla era singură, nu s-a auzit altă voce. Adică n-a venit ursul și a smuls-o de lângă el.

Mi-a spus, din păcate ați auzit, mi-a confirmat ora, tot. Mi-a confirmat că am și fost foarte aproape de urs. Și că mă înțelegea că sunt în stare de șoc. Că și ei erau șocați. Dincolo de șocul lor, ca salvatori montani, le-am spus că au existat 2 ore în care a existat un atac de urs agresiv care a fost raportat prin Ro Alert la ora 16…Deși ursul atacase mortal la ora 14.

Nu mai spun că am sunat seara la Salvamont Bușteni inițial și mi-au răspuns pompierii, că băieții nu mai sunt. Și când am vorbit cu domnul coordonator, mi-a spus că echipa de intervenție a plecat de la Caraiman. Așa se explică cele două ore? Sincer, nu înțeleg multe.

Ce știu sigur, e ce am auzit cu urechile mele: Fata s-a luptat singură cu ursul. Restul e poveste. O poveste dărâmătoare, pe care ar putea să o clarifice cei implicați.

P.S. Pe băiat îl consider o victimă în povestea asta. Îl cred că au schimbat traseul. Înțeleg, din ce spune el, că urcau pe Jepii Mici și la un moment dat au decis să se întoarcă să meargă spre cascadă. Aici nu mi-e clar, de unde a venit ursul. Cine era în față, cine în spate. Poteca foarte îngustă…Orice pas greșit, te duce direct spre Valea Spumoasă. Ce știu, repet, e că eu am auzit-o doar pe fată strigând la urs”, a spus Andreea, într-o postare pe Facebook.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Pe ce a cheltuit mii de euro Fuego, deși are datorii la bănci: „Am acasă peste 500 de...”
Pe ce a cheltuit mii de euro Fuego, deși are datorii la bănci: „Am acasă...
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem...
FOTO. Ce este în cutia primită de medaliații Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. „Aș putea să nu spun nimic”
FOTO. Ce este în cutia primită de medaliații Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. „Aș...
Tom Cruise dezvăluie cum se menține în formă la 62 de ani. Mănâncă un singur lucru, indiferent unde merge
Tom Cruise dezvăluie cum se menține în formă la 62 de ani. Mănâncă un singur...
Cât costă să faci un test de droguri rapid? Medicamente și alimente care ies pozitiv la drugtest
Cât costă să faci un test de droguri rapid? Medicamente și alimente care ies pozitiv...
Care a fost ultima dorință a lui Nicu Covaci: „Asta vom face” Înmormântarea artistului va fi una privată, fără onoruri militare
Care a fost ultima dorință a lui Nicu Covaci: „Asta vom face” Înmormântarea artistului va...
Șofer de autobuz, posibil drogat la volan. A lovit mortal o femeie, iar victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire
Șofer de autobuz, posibil drogat la volan. A lovit mortal o femeie, iar victima nu...
Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”
Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se...
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la...
Doi tineri au murit într-un cumplit accident pe Drumul Morții E85, surprins de o cameră de bord. Alin și Alexandra abia se căsătoriseră civil și urmau să facă nunta
Doi tineri au murit într-un cumplit accident pe Drumul Morții E85, surprins de o cameră...
BANCUL ZILEI: O tânără blondă se teme că soțul ei are o aventură. Nervoasă, merge la un magazin de arme...
BANCUL ZILEI: O tânără blondă se teme că soțul ei are o aventură. Nervoasă, merge...
Avertizare de la Google: motivul pentru care cei cu ANDROID trebuie să dezactiveze 2G-ul
Avertizare de la Google: motivul pentru care cei cu ANDROID trebuie să dezactiveze 2G-ul
„PĂDUREA de HIDROGEN” dezvăluie o CIUDĂȚENIE despre materia ÎNTUNECATĂ!
„PĂDUREA de HIDROGEN” dezvăluie o CIUDĂȚENIE despre materia ÎNTUNECATĂ!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fosta mare sportivă a României a murit printre străini, fără să mai aibă pe nimeni! Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al acesteia în Germania
Fosta mare sportivă a României a murit printre străini, fără să mai aibă pe nimeni!...
Localitatea din apropierea României cu o istorie impresionantă. Este cel mai vechi oraș din Europa locuit continuu
Localitatea din apropierea României cu o istorie impresionantă. Este cel mai vechi oraș din Europa...
Ilegal pentru proprietarii de mașini. N-ai voie să o împrumuți. Faci închisoare
Ilegal pentru proprietarii de mașini. N-ai voie să o împrumuți. Faci închisoare
ŞOC: Maria Constantin a recunoscut că ŞI-A ÎNŞELAT IUBITUL! A spus şi cu cine: "Tot tacâmul"
ŞOC: Maria Constantin a recunoscut că ŞI-A ÎNŞELAT IUBITUL! A spus şi cu cine: "Tot...
Una din cele mai bune console portabile, disponibilă acum în România. Cât costă?
Una din cele mai bune console portabile, disponibilă acum în România. Cât costă?
FT: Cum ar putea decurge un război total între Israel şi Hezbollah. Cea mai sofisticată armată din Orientul Mijlociu vs Cel mai puternic înarmat actor non-statal din lume
FT: Cum ar putea decurge un război total între Israel şi Hezbollah. Cea mai sofisticată...
Cod Rutier 2024. NU mai treci de RAR. Rămâi fără plăcuțe de înmatriculare pe loc
Cod Rutier 2024. NU mai treci de RAR. Rămâi fără plăcuțe de înmatriculare pe loc
Doliu în lumea muzicii. Un artist de muzică populară s-a stins din viață
Doliu în lumea muzicii. Un artist de muzică populară s-a stins din viață
Muncește doar 20 de MINUTE pe zi și câștigă mii de euro, pe lună. Afacerea de vis, ce i-a asigurat o viață lipsită de griji
Muncește doar 20 de MINUTE pe zi și câștigă mii de euro, pe lună. Afacerea...
Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român
Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român
Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a aflat despre „Maluma”
Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a...
Jocurile Olimpice de la Paris. Programul complet de luni al românilor prezenți
Jocurile Olimpice de la Paris. Programul complet de luni al românilor prezenți
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Metoda simplă prin care recunoști care sunt legumele naturale și sănătoase. Un cultivator experimentat din Dăbuleni a dezvăluit secretul
Metoda simplă prin care recunoști care sunt legumele naturale și sănătoase. Un cultivator experimentat din...
×