Gheorghe Danuletiu, cunoscut mai bine ca Ghita Ciobanul, are planuri mari. El se gandeste sa deschida o pensiune in localitatea sa natala Jina, Sibiu. Printre ofertele cu care vrea sa-si ademeneasca turistii este si mancarea naturala.
Cel mai indragit dintre ciobanii patriei, Ghita, se afla in aceste zile langa mioarele sale, in zona Zalaului. Afaceristul ne-a povestit ca in viitorul apropiat se gandeste sa deschida o pensiune la el acasa in Jina, Sibiu.
Primii oaspeti in camera “pretenilor” de pe Facebook
De asemenea, el ne-a spus ca este bucuros nevoie mare ca la sfarsitul saptamanii ii vor trece pragul primii oaspeti. Este vorba despre cativa dintre prietenii sai virtuali, o ocazie tocmai buna pentru ca Ghita sa-si testeze potentialul de viitor proprietar de pensiune.
Ciobanul Ghita si-a lasat nasul sa vanda la magazinul din Bucuresti! Ce crezi, are clienti?
“Acum sunt la Zalau cu oile. Aici e mai putina zapada ca in alte locuri. La sfarsitul saptamanii avem primii musafiri de pe Facebook in camera oaspetilor. Iar pe viitor ma gandesc sa deschid o pensiune aici”, ne-a spus, mandru, Ghita Ciobanul.
Are magazin in Piata Progresul
La inceputul lunii decembrie, Ghita Ciobanul si-a deschis un magazin in una dintre cele mai modern piete din Bucuresti, Piata Progresul. El are un nas destul de bun pentru afaceri: intr-o o luna de cand si-a deschise afacerea a vandut de circa 50.000 de lei branza. Preturile sunt pentru orice buzunar, astfel telemeaua de oaie costa 25 de lei/kilogram, casul ardelenesc 24 de lei, muschiul file 38 de lei, carnati afumati 27 de lei, iar salamul de casa – 30 de lei. (Sursa foto facebook.com) (Alex Saulea)