Acasă » Vedete » George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu: ”Am fost avertizați de nașa noastră, Carmen Harra”

George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu: ”Am fost avertizați de nașa noastră, Carmen Harra”

De: Cristina Cruceru 24/07/2024 | 19:00
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu: ”Am fost avertizați de nașa noastră, Carmen Harra”
George Restivan, despre divorțul de Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus adio definitiv! Jurnalista este cea care a făcut anunțul despărțirii, în mediul online, printr-un mesaj clar și la obiect. Vedeta nu a dorit să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect, însă cel care a oferit detalii este chiar fostul soț. Bărbatul a dezvăluit adevăratul motiv al separării, când nimeni nu se aștepta. A povestit, în văzul tuturor, ce s-a întâmplat de fapt în casa lor. Scenele care au dus la divorț!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit de ceva vreme, însă jurnalista a transmis un mesaj abia zilele trecute legat de divorț. Cei doi nu mai formează un cuplu, și-au spus adio și fiecare a mers pe drumul său. Restivan și-a luat fiul și s-a întors în SUA, acolo unde are deja o viață clădită. A renunțat la București și la relația cu jurnalista, iar acum a decis să spună lucrurilor pe nume. Bărbatul a oferit detalii surprinzătoare, în văzul lumii, legate de căsnicia pe care a avut-o cu vedeta de televiziune.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE ADRIANA BAHMUȚEANU S-A DESPĂRȚIT DE GEORGE RESTIVAN: ”NU-MI PARE RĂU ABSOLUT DELOC!”

George Restivan, adevăratul motiv al divorțului de Adriana Bahmuțeanu

Într-o postare pe contul lui de Facebook, fostul soț al Adrianei a fost întrebat de un bun amic despre noutățile din viața lui. George Restivan nu s-a putut abține și a dat din casă, povestind episoadele care au pus capăt relației lui cu fosta soție. Bărbatul a adus în discuție relația nu tocmai prietenoasă pe care fiul lui o avea cu fiul Adrianei. Se pare că cei doi nu prea se înțelegeau, lucru care venea cu certuri la pachet. În zadar ar fi încercat el să lămurească situația, căci nu a reușit. Acesta n-a vrut ca băiatul său, Blake, să stea în scandal și discuții aprinse, așa că și-au făcut bagajele și s-au întors peste Ocean.

„Frate, atingi un punct sensibil chiar acum! Tsellmun, prietena lui Blake, a fost foarte tristă când Blake i-a spus că a doua zi se mută înapoi în California, doar o zi pentru toată lumea din București! Ei au fost în aceeași clasă și mereu împreună! Mi-aș fi dorit să nu mă fi întrebat niciodată asta pentru că Blake chiar și acum suferă și îi este dor de ea și de București.

Dar am făcut ceea ce orice tată cu picioarele pe pământ ar face pentru a-și salva fiul. De când ne-am întors în București anul trecut după vacanța de vară din California, tensiunea din aer era atât de densă încât o puteai tăia cu cuțitul în casa din București în care am stat. Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut în acel moment că s-a terminat pentru mine și Blake și că eram pe timp împrumutat în București.

Fratele vitreg a fost gelos și rău cu Blake, fără să intru în detalii acum pentru că încă îmi trezește amintiri neplăcute. Am făcut ce trebuie să facă un tată când vine vorba de binele fiului său! Am plecat cu o zi înainte și am lăsat totul în urmă. Nu-mi voi mai pune niciodată fiul în pericol.

Pur și simplu nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie și nu vreau să învăț să trăiesc așa. Îmi pare rău pentru Blake și pentru cât de iubit era în România de către colegii săi și cum a început să crească și să devină un adolescent independent, iar pentru o decizie proastă totul s-a dus pe apa sâmbetei”, i-a răspuns George Restivan unui prieten.

CITEȘTE ȘI:  RELAȚIA ADRIANA BAHMUȚEANU-GEORGE RESTIVAN DEPINDE DE ACEST OBICEI BIZAR: „ȘI LA 100 DE ANI TREBUIE SĂ ÎL FACI”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

A încercat să găsească soluții pentru a remedia problemele din căminul lor, însă nu s-a putut. Ba chiar avea de gând să închirieze un apartament, unde să locuiască separat cu fiul său, însă Adriana nu ar fi fost de acord. Mai mult decât atât, bărbatul a povestit pe internet că fiul Adrianei i-ar fi spus mamei lui să se împace cu fostul ei soț, Silviu Prigoană.

„Eram pe punctul de a închiria un apartament pentru a mă muta cu Blake doar pentru a rămâne pentru el în București. Dar partenera mea nu a acceptat. Și am plecat pe 16 decembrie. Ceea ce a pus capăt  a fost faptul că, chiar sub nasul meu, fiul iubitei mele îi cerea să se întoarcă la fostul ei soț pentru a fi din nou o familie împreună. Atunci am știut că este timpul să plecăm”, a continuat el.

George Restivan, dezamăgit de prietenele Adrianei Bahmuțeanu

Restivan a dat vina și pe anturajul jurnalistei. Acesta este de părere că prietenele pe care vedeta le are nu sunt tocmai reale cu ea. Bărbatul a adus-o în discuție pe Mara Bănică, fiind foarte înverșunat la adresa ei.

„Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată! Nu sunt prieten cu Adriana și nici cu oamenii pe care i-am cunoscut cât am fost cu ea! Și nu vreau să le mai văd vreodată fețele! Și îmi pare rău Yoli că nepotul tău a trecut prin momente grele în București (…)

Pentru siguranța lui Blake și pentru a-l ține departe de fratele lui vitreg nu am vrut să mă întorc cu Blake în septembrie anul trecut înapoi în București (am mers împotriva voinței noastre în cele din urmă, dar știam că zilele noastre vor fi numărate în momentul în care vom ajunge în București) Adriana și cu mine am vorbit despre asta și i-am spus că va fi un dezastru să fie fiul ei și Blake împreună în București, în aceeași casă (…)

Plus că așa zisele ei prietene erau ca niște mere putrede în jurul nostru (…) Dar după ce mi-a spus poveștile de groază pe care le-a avut cu Mara Bănică, aceasta mutându-se în casa fostului soț al Adrianei, după ce Adriana și-a părăsit casa fostului soț.

(…) I-am spus că Mara trebuie să plece și să nu mai fie niciodată în jurul nostru! Adriana a vrut să scape de Mara, dar nu a vrut să intre în conflict cu ea! Eu și Adriana am fost avertizați de nașa noastră, Carmen Harra. Dacă Mara se apropie de noi relația noastră se termină! Mara Bănică și acoliții ei erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine! Adriana a căzut în capcana lor”, a mai comentat acesta pe Facebook.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Horoscop săptămâna 6-12 septembrie. Vești bune pentru 3 zodii. Își pot schimba destinul dacă sunt atente la un detaliu
Horoscop săptămâna 6-12 septembrie. Vești bune pentru 3 zodii. Își pot schimba destinul dacă sunt...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Ce spune Betty Salam despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. “Nu înțeleg de ce oamenii nu concep toată treaba aceasta cu pauza.”
Ce spune Betty Salam despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. “Nu...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo:
Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo: "ROMÂNIA...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Ce plan avea John F. Kennedy cu România, înainte de a fi asasinat. Ar fi schimbat profund istoria țării noastre
Ce plan avea John F. Kennedy cu România, înainte de a fi asasinat. Ar fi...
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9 – 15 septembrie 2024. Trei nativi au noroc cu carul, Gemenii dau lovitura
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9 – 15 septembrie 2024. Trei nativi au noroc...
Cutremur de peste 7,2 grade Richter. A venit anunţul chiar acum: Foarte distructiv!
Cutremur de peste 7,2 grade Richter. A venit anunţul chiar acum: Foarte distructiv!
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
Nou cuplu surpriză. Beni de la „Insula Iubirii”, cuplat cu o fostă concurentă de la „Survivor”
Nou cuplu surpriză. Beni de la „Insula Iubirii”, cuplat cu o fostă concurentă de la...
Meteorologii Accuweather au anunțat când vor veni PLOILE în București: Va ploua neîncetat, timp de trei zile
Meteorologii Accuweather au anunțat când vor veni PLOILE în București: Va ploua neîncetat, timp de...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversat
De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Comuna din România pe ale cărei ulițe se vorbește italiana. Imigranții care au venit aici din Italia erau convinși că au găsit “cornul abundenței”
Comuna din România pe ale cărei ulițe se vorbește italiana. Imigranții care au venit aici...
Leguma crocantă și delicioasă, dar pe care românii nu știu să o consume sau să o gătească. Are beneficii uimitoare, însă este evitată
Leguma crocantă și delicioasă, dar pe care românii nu știu să o consume sau să...
Gabriela Cristea a dezvăluit ce o obliga Marcel Toader să facă pe vremea când avea salariu de 20.000 de euro pe lună: „I-am zis că vreau să mă opresc!”
Gabriela Cristea a dezvăluit ce o obliga Marcel Toader să facă pe vremea când avea...
×