Fosta concurenta de la Master Chef, Gabriela Simion, te ajuta sa pregatesti o masa gustoasa pentru seara de Anul Nou, in doar 15 minute. Ai nevoie de cateva ingrediente si putina indemanare, iar bucatele vor fi gata in cel mai scurt timp.
Cu totii avem un program aglomerat si, unii dintre noi mergem la job chiar si in ultima zi din an. Daca ne-am hotarat sa petrecem noaptea dintre ani acasa, alaturi de prieteni, trebuie sa si gatim pe masura. Chiar daca nu stam cu orele in bucatarie, putem gati ceva gustos si sanatos in doar 15 minute.
“Nimanui nu-i place sa petreaca foarte mult timp in bucatarie, asa ca va voi arata cateva retete simple, pe care le puteti face in doar 15 minute. Puteti prepara niste miniaperitive sarate si dulci in mai putin de o jumatate de ora. Totul este foarte simplu, dureaza foarte putin si este nemaipomenit de bun.”, ne-a sfatuit Gabriela Simion.
In seara de Revelion, in cadrul unei petreceri organizate acasa, ne putem surprinde prietenii cu niste preparate foarte gustoase si simplu de realizat.
Miniaperitive sarate
Pentru prepararea lor, ai nevoie de o crema de branza, de smantana, de forme gata facute- le poti cumpara din supermarket, de somon afumat, rosii cherry, masline verzi, capere murate, rosii uscate si putina verdeata.
Prepari crema de branza si incepi sa umpli formele. Dupa aceea, le ornezi dupa bunul plac si preparatul este gata.
Miniaperitive dulci
Desertul este la fel de simplu de preparat. Ai nevoie de aceleasi forme, de fructe si de o crema pe care o poti face singura acasa sau o poti cumpara.
Vom umple fiecare forma cu crema, dupa care o vom orna pe fiecare in parte cu capsuni, kiwi, rodie sau alte fructe. Puteti alege orice fruct va place.
Daca timpul va mai permite, puteti incerca si un preparat cald. De exemplu, la fel de simplu se prepara si o rulada de curcan pe care o puteti servi langa niste cartofi cu rosmarin.
Citeste si:
Cum i s-a schimbat viata unei foste concurente de la Master Chef? Afla ce face acum!
Daca vi se pare complicat sa preparati rulada, puteti incerca o friptura de curcan la cuptor. Este foarte simplu de preparat si, in timp ce o lasati in cuptor, va puteti pregati machiajul si coafura pentru petrecere.
Clara Ion