Dacă pentru unii anul 2020 a fost anul care a marcat pierderi financiare considerabile, pentru Dani Oțil a fost unul dintre cei mai buni ani. Gabriela Prisăcariu a știut pe ce „pune mâna”, căci prezentatorul de la Neatza a făcut o mică avere de pe urma restaurantului său din Capitală.
Dani Oțil s-a îmbogățit în plină pandemie. Prezentatorul de la Antena 1 a avut un profit cel puțin frumușel de pe urma restaurantului său din Capitală, pe care îl deține alături de Damian Marian, cel care îi este asociat.
În timp ce se aflau într-o vacanță în Argentina, lui Dani Oțil și asociatului său le-a venit geniala idee de a deschide un restaurant, așa că nu au mai stat pe gânduri deși, inițial, se gândiseră la varianta unei cafenele, scrie wowbiz.ro.
”Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”,a povestit Dani Oțil pentru trendshrb.ro, acum ceva timp.
Așa cum vă spuneam, Dani Oțil s-a bucurat de un succes colosat pe piața afacerilor, datorită banilor pe care i-a încasat de pe urma restaurantului său. Potrivit sursei citate, în ultimii 5 ani, restaurantul prezentatorului de la Neatza a ”produs” peste 15 milioane lei (3 milioane euro). Doar anul trecut, societatea ”Grătar și Vorbe SRL” a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei și un profit net de 671.000 lei. Oțil și amicul său au avut în 2020 un număr mediu de 21 de angajați.
Anul trecut, cifra de afaceri a fost cam aceeași: 4,36 milioane lei, doar profitul net a fost mai mare: 1,33 milioane lei.