Gabriela Cristea le-a arătat fanilor meniul ei zilnic, după ce a fost jignită pe Instagram: ”Ce balenă ești! 😲”

Publicat: 22/06/2024 | 18:30
Gabriela Cristea / Foto: Captură Video

Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde postează orice activitate din viața de zi cu zi. Prezentatoarea de televiziune nu se ferește să le arate tuturor detalii din căminul ei, iar de cele mai multe ori se alege cu vorbe grele din partea internauților. De curând, vedeta TV a răbufnit pe internet, după ce a fost jignită dur și numită „balenă”. Pentru a le închide gura răutăcioșilor, aceasta le-a arătat tuturor ce preferă să mănânce la micul dejun, în weekend. 

Gabriela Cristea nu are parte numai de comentarii frumoase și de apreciere în mediul online, ci și de câteva critici venite din partea unor internauți. De cele mai multe ori, evită să bage în seamă vorbele grele, însă de curând o jignire i-a pus capac. Vedeta a răbufnit după ce a fost numită „balenă” de către o femeie, care o urmărea pe rețelele de socializare. Soția lui Tavi Clonda nu s-a putut abține și a făcut-o praf pe cea care a jignit-o. (VEZI AICI)

CITEȘTE ȘI: ”CE BALENĂ EȘTI!”😲 CUM A REACȚIONAT GABRIELA CRISTEA DUPĂ CE A FOST JIGNITĂ PE INSTAGRAM: „CREDE CĂ MIE-MI PLACE SĂ FIU AȘA GRĂSANĂ”

Ce preferă să mănânce Gabriela Cristea duminica dimineața

La câteva zile de la acel incident, Gabriela Cristea a dat din nou din casă și le-a arătat tuturor ce mănâncă într-o zi de sâmbătă: grătar! Surpriza o reprezintă micul dejun de duminică, căci moderatoarea de la Antena Stars le-a povestit tuturor că preferă să mănânce friptura rămasă de sâmbătă, duminică dimineața. Are o plăcere vinovată, după cum spune chiar ea: un pic de friptură într-o bucată de pâine!

„Voiam să vă împărtășesc despre o experiență pe care o trăiesc în general sâmbetele sau duminicile, când sâmbătă facem grătar și ne rămâne friptură. Ce mănânc eu la micul dejun? Un pic de friptură în pâine. Este plăcerea mea cea mai mare, plăcerea mea vinovată.

Nu știu dacă ați mâncat așa, dar este extraordinar de bună. Friptura a doua zi, rece, să o mâncați la micul dejun, este un deliciu. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu astăzi am mai inginerit ceva pentru că mi-am mai pus și niște măsline lângă, ca totul să fie bine și frumos. Măslinele mele favorite. Înăuntru sunt migdale. O nebunie. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun”, a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:  GABRIELA CRISTEA A RĂBUFNIT DUPĂ CE ASPECTUL SĂU FIZIC A FOST CRITICAT INTENS! VEDETA A VORBIT DESPRE TRANSFORMĂRILE PRIN CARE TRECE: „MI SE PARE IPOCRIZIE”

Nu mai este niciun secret faptul că Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită. De când fetițele ei au luat vacanță, vedeta petrece mult timp în bucătărie, unde face tot felul de bunătăți.

„Nu știu la voi cât este de cald, dar la noi este înfiorător, noroc că avem bucătăria asta de vară, pentru că pe mine m-a apucat gătitul. Nu avem ce face, acum chiar trebuie să gătim multă mâncare la prânz, pentru că fetele nu mai merg la școală, e vacanță, trebuie să mănânce acasă și au nevoie de mâncare proaspătă. Ce meniu am pentru astăzi? Unul delicios.”, a mai spus Gabriela Cristea.

This browser does not support the video element.