Gabriela Cristea și-a familiarizat deja urmăritorii online cu abilitățile și pasiunea ei pentru gătit. Cu toate acestea, chiar dacă este antrenată și experimentată în acest domeniu, întâmpină din când în când proleme. Recent, unul dintre preparate i-a dat bătăi de cap prezentatoarei TV. Cu sinceritate și asumare, vedeta a recunoscut că a avut eșecuri în prepararea unei supe cu găluști, unde găluștile au fost pe cale să fie omise din cauza unei compoziții care s-a dovedit a fi un fiasco.
Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie. Era la un pas să-și lase familia flămândă
Cu toate că prima încercare de preparare a găluștilor a eșuat, Gabriela Cristea nu și-a lăsat familia nemâncată la prânz. A luat din nou toate ingredientele necesare și a pregătit o nouă compoziție de găluști, înlocuindu-le pe cele eșuate. Din fericire, a doua încercare a avut succes, iar vedeta a împărtășit și mai multe dintre secretele sale în bucătărie, și nu numai.
„Nu vreau să vă gândiți că mie nu mi se întâmplă să stric mâncarea și uite că de data asta, dești știți că fac ceva mai bune găluști pentru supă, nu știu ce s-a întâmplat, că nu mi-au ieșit găluștile. Nu mă agit foarte tare când văd că nu ies, n-o să se fiarbă și n-o să se fac mai bine dacă le mai las să se fiarbă, doar se vor întări și se vor face ca niște pietroaie.
Atunci, repede mă apuc să fac altă compoziție pentru găluști, ca să salvez supa de astăzi și să știți că se mai întâmplă și se întâmplă și la case mai mari, adică chiar și la chefilor bucătari li se mai întâmplă câteodată să mai strice câte o bucată de carne sau să li se mai ardă vreo mâncare, că așa e treaba. Uite cum arată, s-au înnegrit pe interior și uite, sunt tari. Ia uite ce urâtă e. Le scoatem pe toate, și așa nu făcusem multe și mă gândeam că mai trebuie să fac o tură de găluști, așa că le scoatem repede pe acestea și imediat o să fiarbă găluștile și o să fiu gata cu supa 10 minute mai târziu decât era programată masa, dar o să avem niște găluști adevărate, nu aceste pietroaie. Mi-au ieșit vreo 12 găluști, care s-au ridicat imediat la suprafață, ceea ce se zice că este un semn bun. O să le pun și capacul chiar acum, le-am dat la foc foarte mic și le las 10 minute să fiarbă și după o să le pun și apă rece ca să fiarbă și la temperatură mai scăzută. Între timp, ne rugăm să ne iasă găluștile de data asta, că de nu, o să mâncăm zeamă chioara la masa de prânz, fără găluști.
O să fie o supă cu găluști fără găluști, dar nu cred că e cazul. (…)”, le-a povestit Gabriela Cristea urmăritorilor săi din mediul online.
Citește și: GABRIELA CRISTEA, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE DIN VACANȚĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MALDIVE: „VALURILE CONTINUAU SĂ CREASCĂ, IAR BARCA A ÎNCEPUT SĂ…”
Ce sfaturi are Gabriela Cristea pentru urmăritorii săi
Chiar dacă putea să arate doar reușita, Gabriela Cristea a ales să includă în povestea sa și momentul eșuării găluștilor, nu fără un motiv anume! Vedeta a dorit să sublinieze că fiecare persoană, indiferent de statut sau talent, poate întâmpina eșecuri. Importante este, în astfel de situații este recunoașterea greșelii și perseverența până când obiectivul este atins cu succes.
„Nu este niciun fel de problemă să recunoști atunci când nu îți iese ceva, nu sete niciun fel de problemă să mai strici din când în când mâncarea, pentru că spuneam că poate chiar și unor chefi bucătari li se mai întâmplă asta. Poate fac un video, cum mi se întâmplă mie acum, și li se arde mâncarea, că au uitat să se ducă să întoarcă friptura sau mai știu eu ce, așa că mai bine recunoaștem, o luăm de la capăt și, știți cum e, din ce stricăm, din asta învățăm mai bine, pentru că să nu credeți că toate rețetele pe care eu le gătesc și pentru care voi mă lăudați de câte ori mă întâlnescu cu voi pe stradă s-au născut așa… Nu, și eu am ars cratițe, și eu am aruncat mâncare până când am căpătat suficient de multă experiență. Important e, însă, că nu m-am lăsat.”, le-a mai spus Gabriela Cristea fanilor săi.
Citește și: SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU GABRIELA CRISTEA. „TAVI MI-A FĂCUT BAGAJELE!”. TOTUL A PORNIT DE LA O IEȘIRE LA FILM