Gabriela Cristea are probleme cu noua afacere! Prezentatoarea TV s-a lansat în lumea cofetăriei și vinde cozonaci și prăjituri făcute în casă. Totuși, după ce a postat un filmuleț în care arăta câteva ingrediente pe care le folosește, oamenii au început să o critice. Soția lui Tavi Clonda a fost acuzată că folosește chimicale pentru preparatele ei în locul alimentelor naturale.
În ultima perioadă, Gabriela Cristea și-a promovat foarte mult afacerea cu cozonaci. Ea a ținut să se mândrească în mediul online cu produsele sale de patiserie. Mai mult decât atât, le-a oferit internauților și câteva imagini în timp ce gătește. Oamenii au analizat atent filmările postate de soția lui Tavi Clonda și i-au adus acuzații serioase.
Citește și: GABRIELA CRISTEA FACE ANGAJĂRI! CE CONDIŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ DORITORII
Recent, Gabriela Cristea a publicat un filmuleț în care gusta din niște găletușe de concentrat pentru creme. Atunci când au văzut imaginile, internauții au început să o critice, susținând că prezentatoarea de la Antena Stars folosește chimicale pentru prepararea cozonacilor și a prăjiturilor. Mai mult decât atât, unele persoane s-au arătat îngrijorate pentru că au apucat deja să dea comenzi. De asemenea, au sfătuit-o să utilizeze ingrediente naturale.
„Sunt pline de E-uri”/ „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.”/
”Și 150 de lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!”/
”Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac.”, acestea câteva dintre comentariile lăsate de internauți la clipul postat de Gabriela Cristea.
Deși a fost aspru criticată de mai multe persoane, un cofetar a ținut să îi ia apărarea soției lui Tavi Clonda. Bărbatul a precizat că prezentatoarea TV folosește, de fapt, o tehnică modernă a cofetăriei. Mai mult decât atât, i-a urat succes pentru a prospera în această afacere.
„De regulă nu prea mă amestec în comentarii, dar fiind și cofetar certificat, vreau să punctez anumite chestii pentru anumite urmăritoare care vorbesc în necunoștință de cauză.
Acestea sunt niște paste cremă foarte intense, care se adaugă într-o cremă patiseră într-o măsură foarte mică în raport cu crema, pentru a da gustul cremei respective, lămâie, fistic, portocală etc.
Se folosesc în toate laboratoarele care utilizează cofetăria modernă. Mai bine interesați-vă ce conțin prăjiturelele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă. Baftă, Gabriela Cristea, în tot ceea ce ți-ai propus să faci!”, a spus cofetarul.
Citește și: GABRIELA CRISTEA, DE URGENȚĂ LA SPITAL! CE AU PĂȚIT FETIȚELE PREZENTATOAREI DE LA ANTENA STARS: ”FERIȚI-VĂ!”