Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: ”Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire”

Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: ”Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire”

De: Irina Rasoveanu 26/06/2024 | 16:42

Gabi Bădălău a preferat să păstreze discreția cu privire la scandalurile în care a fost implicat, însă de această dată a dat tot din casă. Afaceristul a vorbit deschis despre relația cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Acesta a recunoscut că nu a existat niciodată o poveste de iubire între ei doi, iar lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. Mai mult decât atât, milionarul a recunoscut că a înșelat-o pe artistă.

Invitat în cadrul unui podcast, Gabi Bădălău a atins subiecte despre care nu a mai vorbit până acum. Afaceristul din Bolintin a mărturisit că nu a putut să continue relația cu Claudia Pătrășcanu, deși a primit sfaturi că ar trebui să facă acest lucru pentru cei doi copii. Totuși, acesta a recunoscut că băieții săi și ai artistei sunt foarte afectați din cauza divorțului, chiar și acum, după 5 ani de la despărțire.

„Am făcut și fac tot ce ține de mine pentru liniștea lor, pentru educația lor, pentru a avea tot ce le trebuie în viața de zi cu zi. Din păcate sau din fericire, nu știu exact cum să mă exprim, eu nu am putut să am o relație cu Claudia, cu mama băieților. Și știi că mai sunt familii de genul – împăcați-vă pentru copii! Dar copiii cresc, ajung la 15-18-20 de ani, se duc la casa lor, au familiile lor și m-am pus și pe mine pe primul loc și am zis ca n-am cum să trăiesc cu cineva care…

Tot respectul îl am pentru Claudia ca om, cu toate că am trecut prin multe lucruri urâte, dar nu am cum să stau cu o femeie dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici măcar pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea (…) Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună.”, a mărturisit Gabi Bădălău în podcastul lui Ameritat cu Nasrin.

Citește și: PĂRINŢII LUI GABI BĂDĂLĂU EXULTĂ DUPĂ CE A PĂRĂSIT-O PE BIANCA DRĂGUŞANU. CE I-A SPUS MAMA LUI, CÂND A AFLAT TOTUL

Gabi Bădălău, mărturisiri neașteptate: „Între mine și Claudia n-a fost o poveste de iubire”

După dezvăluirile despre Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a vorbit și despre relația cu mama copiilor săi. Afaceristul a mărturisit că între el și Claudia Pătrășcanu nu a existat niciodată o poveste de iubire. Milionarul a declarat că fosta lui soție a rămas însărcinată foarte repede, după două luni de relație, iar de atunci lucrurile s-au întâmplat foarte repede. El a crezut că relația cu artista îl va maturiza, însă căsnicia nu a decurs așa cum se aștepta.

„O să te uimesc cu aspectul ăsta… Între mine și Claudia n-a fost o poveste de iubire. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi. A rămas însărcinată foarte, foarte rapid, eu aveam 25 de ani, eram necopt, dar îmi doream foarte mult copil. Ea a venit și mi-a zis: «Sunt însărcinată». Iar eu i-am spus: «Nu știu dacă rămân cu tine, nu știu dacă te iubesc – pentru că eram de o lună-două împreună – dar îmi doresc copilul». Chestia asta credeam eu că mă maturizează.

Ea a încercat oarecum să mă acapareze, fiind și mai mare ca mine cu 7-8 ani. A venit copilul, botezul, după… hai și nuntă! (…) N-am fost obligat, dar cumva mi-a fost indus și de familie și a fost și sentimentul ăsta că mă liniștesc, mă căsătoresc, dar între noi n-a fost o poveste din aia de dragoste reală, cu îndrăgostit… s-au întâmplat lucrurile foarte repede. De-asta, probabil, s-au și terminat.”, a mai spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu

Afaceristul din Bolintin a recunoscut că i-a fost infidel Claudiei Pătrășcanu, dar se aștepta ca artista să îi ierte greșelile. Mai mult decât atât, reacția dură pe care a avut-o cântăreața atunci când a aflat că a fost înșelat-o l-a făcut pe Gabi Bădălău să rupă căsnicia.

După despărțire, între foștii parteneri au existat o mulțime de scandaluri. Cei doi nu au reușit să ajungă la un acord, iar situația este în continuare tensionată între ei. Totuși, milionarul susține că nu duce un război cu artista, iar certurile nu au nicio miză.

„Eu am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie. M-am dus acasă și am recunoscut lucrul ăsta, m-am descărcat, iar ea, în momentul ăla, în loc să-și țină familia, că mai sunt 100.000 de bărbați care greșesc, a postat pe Faceboook un mesaj foarte, foarte urât despre mine, despre familie, a dat-o-n politică, a dat-o în amenințări, în acea noapte când eram toți în casă – eu cu ea și cu copiii. Înainte, maică-sa intervenise în relația noastră… Eu am greșit că eram cu altă femeie, că am înșelat-o și mi-am asumat lucrul ăsta. După acel mesaj, în care am văzut o altă Claudia, plină de ură, de frustrare, am simțit că s-a rupt. (…)

N-am niciun război cu ea, noi trebuie să ne creștem copiii în liniște și pace. N-am nimic de împărțit, inclusiv partajul, nu e nicio miză la noi. Dacă eu văd că ea își revine și nu mai face tot circul ăsta, mai ales în presă și tot ce a făcut rău… Le punea copiilor microfoane în hăinuțe sau în ghiozdan când venea la mine și vorbeam cu tata lucruri – ce vorbește fiecare om în casă – și pe urmă și le posta pe Facebook și s-a dus cu ele la Poliție. De-asta am ajuns atât de disperat și radical încât nu pot să stau cu ea la masă”, a mai declarat afaceristul.

Citește și: GABI BĂDĂLĂU A SPUS TOT! CUM A „PRINS-O” PE BIANCA DRĂGUŞANU CU ALTUL: „MI-A RECUNOSCUT”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor da lovitura
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Uimirea unui turist american când a vizitat un oraș din România: „Stau pe o bancă europeană, la ora 7.30, în fața unui palat înfricoșător”
Uimirea unui turist american când a vizitat un oraș din România: „Stau pe o bancă...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al artistei după nuntă: „Ea este o persoană cunoscută”. Cum a reacționat Anda Adam
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
CALCUL. La cât va ajunge o rată de 1.870 de lei după ce IRCC şi ROBOR au scăzut
CALCUL. La cât va ajunge o rată de 1.870 de lei după ce IRCC şi...
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule, pare în comă!
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule,...
Dispozitivul neobișnuit Parkside, FĂRĂ FIR, de mare SUCCES la eMag
Dispozitivul neobișnuit Parkside, FĂRĂ FIR, de mare SUCCES la eMag
Motivul pentru care cercetătorii INJECTEAZĂ substanțe RADIOACTIVE în COARNELE RINOCERILOR. Nimic altceva nu a funcționat!
Motivul pentru care cercetătorii INJECTEAZĂ substanțe RADIOACTIVE în COARNELE RINOCERILOR. Nimic altceva nu a funcționat!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce a găsit o femeie sub patul iubitului ei. A decis imediat să se despartă de el
Ce a găsit o femeie sub patul iubitului ei. A decis imediat să se despartă...
Cele 4 zodii lovite de neșansă în prima jumătate a lunii iulie. Norocul le ocolește
Cele 4 zodii lovite de neșansă în prima jumătate a lunii iulie. Norocul le ocolește
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a pățit celebra influenceriță
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine viral, iar ea este arestată
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine...
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă...
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Câte ore au făcut acești doi români, cu mașina, din București în Halkidiki. Câți BANI au dat pe combustibil
Câte ore au făcut acești doi români, cu mașina, din București în Halkidiki. Câți BANI...
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”
Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat...
Mădălina Manole, gasită cu otravă în creier. A fost ucisă?
Mădălina Manole, gasită cu otravă în creier. A fost ucisă?
Alimentul care îți distruge intestinul. Sute de români îl consumă zilnic
Alimentul care îți distruge intestinul. Sute de români îl consumă zilnic
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
×