Sunt bogate in vitamina C pentru a-ti mentine mintea agera si calciu pentru intarirea oaselor. Antibacteriile care se regasesc in cirese protejeaza dintii de carii.
Perele contin un cocteil de minerale, care are rolul de a transporta din interior spre exterior toxinele din organism intr-un timp foarte scurt.
Au un continut bogat de magneziu, fier si calciu si, consumate regulat, ajuta la intarirea muschilor inimii.
Daca le mananci regulat, poti sa-ti iei adio de la problemele de piele precum acneea. Puterea maxima din mar o detine continutul bogat in vitamina C, iar in coaja gasim o bogatie de magneziu si fier.
Vitaminele pe care le contine gutuia contribuie la refacerea mucoasei stomacului si a intestinului gros. Datorita continutului bogat in pulpa, gutuia scade colesterolul si previne depunerile care apar, o data cu varsta, pe arterele noastre.
Combinatia de trei vitamine, magneziu, zinc si seleniu, din piersici ajuta la prevenirea imbatranirii celulelor noastre, iar karotenele ajuta la o functionare mai buna a inimii, a ficatului si a rinichilor.
Continutul bogat de vitamina B5 din caise contribuie la intarirea si stralucirea parului. Totodata, ele sunt principalul ajutor pentru o circulatie sanguina foarte buna. Caisele sunt bogate in calciu si magneziu.