Friptura de 282 de lei de la restaurantul vedetelor din București. Cum arată meniul faimoasei „Casa di David” din Capitală

Publicat: 22/11/2023 | 16:59
Ce prețuri se regăsesc în meniul restaurantului „Casa di David”

Printre restaurantele vedetelor din București se numără și „Casa di David”, un local cochet de pe Șoseaua Nordului. Printre alimentele „vedete” care sunt oferite clienților se află și o friptură de 282 de lei. Iată mai jos, în articol, cum arată meniul restaurantului!

„Casa di David”, restaurantul de pe Șoseaua Nordului din București, face parte din preferințele vedetelor. Meniul este unul vast, cu preparate alese atent, pentru toate gusturile. În meniul se regăsește și o friptură de 282 de lei, fiind și cel mai scump preparat pe care reprezentanții localului îl oferă clienților. Este vorba despre file de vită Wagyu, de origine japoneză, cu sparanghel, ghimbir și ardei iute roșu.

Vezi și  SARMALELE ȘI COZONACUL GĂTITE DE CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, LA PREȚURI PROHIBITIVE. CÂT TREBUIE SĂ SCOȚI DIN BUZUNAR PENTRU A AVEA ACESTE PRODUSE PE MASA DE CRĂCIUN

Ce alte preparate se mai află în meniu, la „Casa di David”?

Clienții care ies în oraș și calcă pragul restaurantului de pe Șoseaua Nordului din Capitală vor regăsi o multitudine de preparate delicioase. Printre acestea se află și pui cu risotto și parmezan, fasole verde și ardei gras roșu. Pentru un asemenea platou, clientul plătește 97 de lei. Pentru un platou cu antricot Black Angus și legume, clientul plătește 248 de lei. O porție de piept de rață cu legume și piure de sfleclă roșie bio costă 136 de lei.

O porție de miel cu mămăligă și ridiche neagră costă 136 de lei. Pe de altă parte, o porție cu somon cu legume și sos de soia costă 104 lei. O porție de paella cu fructe de mare și șofran se regăsește la prețul de 142 de lei, în meniul restaurantului.

Vezi și CÂȚI BANI A PLĂTIT O CLIENTĂ PENTRU O PORȚIE DE ARIPIOARE DE PUI, ÎN RESTAURANT: „APROAPE CĂ AM FĂCUT ATAC CEREBRAL CÂND AM VĂZUT”

Restaurantul „Casa di David” se află pe Șoseaua Nordului

Citește și SCANDALOS! CE A GĂSIT O CLIENTĂ, ÎNTR-O PIZZA COMANDATĂ ÎNTR-UN RESTAURANT DIN CLUJ-NAPOCA

Meniul cuprinde și garnituri, printre acestea numărându-se:

  • O porție de piure de cartofi costă 46 de lei;
  • O porție de piure de cartofi cu trufe negre costă 64 de lei;
  • O porție de cartofi cu rozmarin la cuptor costă 48 de lei;
  • O porție de orez Basmati făcut la abur costă 45 de lei;
  • O porție de sparanghel cu sare de mare costă 53 de lei;
  • O porție de legume la grătar costă 52 de lei;
  • O focaccia cu parmezan costă 35 de lei.

Restaurantul oferă clienților și mai multe tipuri de pizza, de la cea cu trufe negre (114 lei), până la Quattro Formaggi, care are prețul de 96 de lei.