Stadionul municipal din Targu Jiu a devenit ieri locul in care fotbalistii de la Pandurii au taiat porcul de Craciun. Petre Grigoras este cel care a dorit sa se respecte acest obicei, iar dupa pomana porcului, jucatorii au intrat in vacanta.
Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, in fiecare an, isi aduna jucatorii si participa la sacrificarea porcului de Craciun. Pomana porcului a fost un prilej pentru jucatori sa se intalneasca la un pahar de tuica fiarta. Cel mai asteptat moment a fost acela in care jucatorii echipei Pandurii au gustat soriciul. Urechile porcului nu au fost lasate de-o parte de jucatori, iar ultimul la masa improvizata a fost Petre Grigoras. Acesta a gustat din sorici, dupa care a asteptat carnea pusa pe gratar. Mijlocasul, Ilie Iordache a fost cel care s-a ocupat de focul gratarului. „E o traditie de sarbatori. Chiar daca pleaca baietii mai devreme taiem si noi un purcel. La noi a fost mai micut, ati vazut ca porcul nu a fost asa de mare. E in conformitate cu locul ocupat in clasament” a declarat glumind, Petre Grigoras.