Florin Dumitrescu te invata sa faci crema de mascarpone! Vezi ce combinatie light iti recomanda

De: Cancan
Publicat: 25/06/2012 | 00:00

„Se iau 4 galbenusuri si se freaca bine cu 150 de g de zahar, pana cand acesta se topeste. Se incorporeaza apoi usor, amestecand in sensul acelor de ceasornic, 250 g de mascarpone, dupa care se da la rece, la frigider, pentru jumatate de ora. Intre timp se prepara frisca din 500 ml smantana de gatit si 150 g de zahar.

Smantana batuta se adauga peste crema care a stat la rece. Pentru sezonul estival, cand este foarte cald, recomand o combinatie light, racoroasa, de crema de mascarpone astfel pregatita cu fructe proaspete. Puteti folosi cirese, capsune, caise, fructe de padure. Iar pentru sezonul de iarna, aceasta crema de mascarpone merge foarte bine cu ciocolata neagra rasa”, a explicat Florin Dumitrescu pentru PRO TV Magazin.

De ce i-a ales chef Florin pe Alex si Bogdan in bucataria sa? „Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca! Pregatiti-va pentru…”

Florin Dumitrescu are un job nou: este consultant la restaurante

Florin Dumitrescu si-a combinat iubita mai bine de o luna pe Facebook: „I-am dat add spunandu-i ca o aveam la sugestii! Evident ca am mintit”