Florin Dumitrescu, juratul de la MasterChef, le propune fanilor sai o reteta light, racoroasa, cu multe fruce proaspete.
„Se iau 4 galbenusuri si se freaca bine cu 150 de g de zahar, pana cand acesta se topeste. Se incorporeaza apoi usor, amestecand in sensul acelor de ceasornic, 250 g de mascarpone, dupa care se da la rece, la frigider, pentru jumatate de ora. Intre timp se prepara frisca din 500 ml smantana de gatit si 150 g de zahar.
Smantana batuta se adauga peste crema care a stat la rece. Pentru sezonul estival, cand este foarte cald, recomand o combinatie light, racoroasa, de crema de mascarpone astfel pregatita cu fructe proaspete. Puteti folosi cirese, capsune, caise, fructe de padure. Iar pentru sezonul de iarna, aceasta crema de mascarpone merge foarte bine cu ciocolata neagra rasa”, a explicat Florin Dumitrescu pentru PRO TV Magazin.
Florin Dumitrescu are un job nou: este consultant la restaurante