Florin Dumitrescu de la „MasterChef” a inventat reteta pentru sarmalute in frunze de dud! Vezi ce fel de carne a folosit
Cel mai tanar jurat „MasterChef” a vorbit despre experienta acumulata in timpul emisiunii culinare si a recunoscut ca a selectat doi dintre concurenti, pe care ii va angaja dupa terminarea proiectului TV. „Oamenii acasa mananca pentru a trai, iar baietii astia gatesc din pasiune. Deci va spun, sunt foarte buni”, a declarat Florin Dumitrescu la „Alarma ProFM”.
Florin a inventat mai multe mancaruri si le-a povestit DJ-ilor ProFM ca in urma cu ceva timp a facut chiar sarmale in frunze de dud! „Acum 2 ani am terminat de studiat pentru o reteta inspirata din cartile lui Radu Anton Roman si anume o placinta de berbecut si carnea de acolo am bagat-o astazi in frunze in dud. Si am facut sarmalute in frunze de dud”, a mai spus juratul de la „MasterChef”.
Chef Florin: „Singurul moment in care am avut emotii a fost cand…”
Chef Florin Dumitrescu filosofeaza: „Mancarea fara sare e ca femeia care nu face sex oral”!