Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit! Imagini de la nunta fabuloasă

De: Cancan
Publicat: 03/11/2018 | 14:55

Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit! Ajunsese să cântărească 35 de kilograme, însă acum a reușit să pună câteva kilograme și… o verighetă pe deget. Flavia și-a descoperit ”jumătatea” și a devenit femeie măritată.

Problemele de nutriție au rămas doar o amintire. Flavia Apostol a luat în greutate, după ce ajunsese să aibă sub 40 de kilograme și putea, oricând, să moară. Ea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste, alături de soţul ei. Cei doi s-au căsătorit de curând și formează un cuplu reușit. Cei care îi cunosc spun că este vorba despre o mare iubire, fără îndoială.

Au fost emoţii din plin în acest sfârşit de săptămână pentru ”cea mai cunoscută anorexică din România”, Flavia Apostol. Ea a spus DA şi şi-a unit destinul cu alesul inimii sale. Flavia Apostol a devenit, acum, doamna Stoicescu.

Prezentatoarea a radiat de frumuseţe şi de fericire în ziua cea mare şi, precum se poate vedea în fotografii, a arătat asemenea unei păpuşi, consemnează spynews.ro.  Miri au fost extrem de emoțiuonați, însă foarte, foarte fericiți.

CITEȘTE ȘI: A SCAPAT DE ANOREXIE! CUM ARATA ACUM FLAVIA APOSTOL IN COSTUM DE BAIE. S-A INGRASAT DE CAND SE PLIMBA IN LUME

Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit! Cum poți afla dacă ești anorexică

Există o diferenţă importantă între a fi anorexică şi a fi slabă. Majoritatea vedetelor de sub luminile reflectoarelor nu sunt anorexice, ci slabe. Obsesia de a fi slabă, însă, poate să-ţi întunece judecata şi să nu observi, pe moment, această diferenţă. Dacă ţi se atrage atenţia, ai putea crede chiar că ceilalţi te invidiază pentru silueta ta – mai ales dacă au câteva kilograme în plus. Un reper obiectiv este, evident, greutatea. O reducere arbitrară de mai puţin de 85% din greutatea corporală minimă normală pentru o anumită vârstă şi greutate este frecvent un reper în a pune diagnosticul de anorexie nervoasă.

Alte simptome sunt:

  •  – absenţa ciclului menstrual,
  •  – teamă obsesivă de îngraşare (deşi greutatea este mult sub cea normală),
  •  – negarea faptului ca slăbirea este excesivă,
  •  – refuzul de a menţine greutatea corpului la un nivel cel puţin minim normal,
  •  – imposibilitatea creşterii în greutate implicită dezvoltării fizice, tulburări ale imaginii şi formei corpului.

Conform statisticilor, persoanele anorexice sunt de obicei educate, de sex feminin, cu o situaţie financiară medie sau peste medie, purtând amprenta culturii vestice.