Gabriel Dorobanţu, o poveste trăită în consens cu melodia "Mi-e dragă viaţa"
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea vrea să devină celebru! Își ”negociază” primele apariții!

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea vrea să devină celebru! Își ”negociază” primele apariții!

De: Andreea Archip 01/10/2024 | 10:57

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, cei doi urmând aceeași rețetă și în privința fiului lor, Vlad, pe care l-au ținut departe de lumina reflectoarelor. În vârstă de 10 ani, puștiul le calcă deja pe urme celebrilor săi părinți și e atras de zona de video. Vlăduț este un ajutor de nădejde pentru Carmen, care are o activitate susținută în mediul online, fiind promotoare a unui stil de viață sănătos și schimbând viața multor persoane care au ales să urmeze programele ei de slăbit. Într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, vedeta ne-a povestit cum a început activitatea ei în online, dar și despre ajutorul susținut pe care i-l oferă fiul ei, precum și despre decizia de a nu-l expune public, deși băiatul și-ar fi dorit și chiar și-a chestionat deja părinții pe această temă.

Prezentă la VIVA Influencers Party 2025, Carmen Brumă ne-a vorbit și despre revenirea pe băncile facultății, ea începând în această toamnă un Master în Nutriție și Siguranță Alimentară la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Carmen Brumă: “Mi-am făcut cont pe Facebook doar pentru că…”

CANCAN.RO: Felicitări pentru premiu! Cum a început activitatea ta și când ai început să câștigi primii bani din online?

Carmen Brumă: Nici nu mai țin bine minte exact, dar asta știu sigur că am fost destul de reticentă când a apărut facebookul, pentru că prima oară a apărut facebookul. Eram destul de reticentă și mi-am făcut cont doar pentru că lansasem în perioada aceea programul meu cel mai de succes 3S și aveam nevoie să îl promovez și în altă parte decât la televizor.

Eram invitată în diverse emisiuni, dar aveam nevoie să îl promovez și pe altă platformă. Și de asta mi-am făcut inițial cont de Facebook crezând că după ce spun: uite, am un program de slăbit și de transformare corporală – pe vremea respectivă era primul din România – și era carte plus DVD, în format fizic, gândindu-mă: zic și eu de programul ăsta și gata. Și uite că m-a prins! La fel s-a întâmplat și cu instagramul. Târziu mi-am făcut cont de Instagram și recent mi-am făcut și de TikTok.

CANCAN.RO: Cât timp petreci pe rețelele de socializare?

Carmen Brumă: Acum petrec destul de mult timp, mai mult de jumătate din zi, pentru că și răspund la mesaje. Eu mi-am dorit să am această legătură directă, nemediată de altcineva și pentru că eu răspund personal la toate mesajele și mă ocup de tot contentul. De cele mai multe ori eu filmez, eu montez, eu dau cu capul, eu resping, da, îmi ocupă mult timp.

Citește și: Mircea Badea și Carmen Brumă, accident auto în Corfu: „Urmează curbă la dreapta. Volanul virează, mașina nu”

Carmen Brumă: “Vlad își face propriile vloguri pe care le postează pe un canal de Youtube, care este privat”

CANCAN.RO: Vlad, fiul tău, te ajută în vreun fel?

Carmen Brumă: Da, Vlad mai nou e pasionat de zona asta de video. Ne vede pe noi de mic la televizor, ne vede făcând mereu filmări și e foarte atras de zona asta. Își face propriile vloguri pe care le postează pe un canal de Youtube care este privat, le vedem doar noi și bunicii. Știe să și monteze așa, adică să adauge câteva cadre dintr-un video, să le lipească. Și da, mă ajută de multe ori când am nevoie să îmi țină cineva camera, să mă filmeze cineva. E un ajutor de nădejde.

CANCAN.RO: Dar nu își dorește și el cont pe Facebook sau pe Instagram?

Carmen Brumă: Oo, ce ar vrea! Mai ales că noi nu l-am expus. Eu nu pun poze cu el, nici tatăl lui, nu l-am dus în nicio emisiune și mă întreabă mereu: “Dar alți copii  de ce apar și eu nu pot să apar, mai ales că voi sunteți cunoscuți?”. Și i-am dat o explicație pe care el să o înțeleagă la vârsta lui. I-am spus să mai aștepte un pic, pentru că va exista o perioadă în care va putea să aleagă el. Și va înțelege de ce noi am preferat să facem lucrurile așa.

Dar pentru că îi place foarte mult, e pasionat de zona asta, i-am făcut acest canal de Youtube, privat, unde nu-l vedem decât noi și bunicii.

 CANCAN.RO: Ce vârstă are?

Carmen Brumă: 10 ani.

Carmen Brumă: “Vlad are două bunici cadre didactice”

CANCAN.RO: Cum este la școală? Faci teme cu el?

Carmen Brumă: Nu fac teme cu el pentru că e la o școală privată și își face acolo toate temele. Acasă, de obicei, mai are de citit, are de făcut foarte puține teme, pe care și le face singur, pentru că mi-am dorit foarte mult să înțeleagă că asta este responsabilitatea lui. Cu mine a făcut mama temele mult timp și rău a făcut. Pentru că târziu am perceput că asta este responsabilitatea mea.

Cumva la o vârstă fragedă nici nu mă apucam de teme, dacă nu era mama acasă. Aveam senzație că ea e în echipă cu mine și că trebuie să facem totul împreună și mi-a fost greu când a trebuit să mă desprind. Așa că aș vrea să îl învăț că asta este responsabilitatea lui și să le facă singur. Sigur că îl mai mobilizez eu că nu se duce chiar de bunăvoie, dar e rezonabil.

CANCAN.RO: Dar bunica paternă nu s-a supărat, de exemplu, că poate ar fi vrut să supervizeze temele fiind profesoară?

Carmen Brumă: Vlad are două bunici cadre didactice. Mama mea este educatoare, a fost educatoare toată viața ei de fapt, așa că era bătaie pe postul de supraveghetor, dar să știi că lui Vlad îi place să își facă singur  temele.

CANCAN.RO: În online, ai fost nevoită să renunți la contracte prin care se solicita expunerea copilului?

Carmen Brumă: Oamenii au înțeles, eu făcând asta – neexpunerea copilului de foarte mulți ani – oamenii știau când mi se adresau că iese din discuție acest capitol și atunci nici măcar nu mi-au propus, pentru că știau că nu e cazul.

Carmen Brumă: “Am fost admisă a XI-a pe listă la Masterul de Nutriție și Siguranță Alimentară de la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București”

CANCAN.RO: În octombrie începe un nou capitol în viața ta. Povestește-ne despre întoarcerea pe băncile facultății.

Carmen Brumă: Sunt foarte emoționată că practic sunt din nou studentă. Mi-am dorit foarte mult să intru la acest master. Eu am dat examen și am fost admisă a XI-a pe listă la Masterul de Nutriție și Siguranță Alimentară de la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, un master pe care mi l-am dorit de foarte mulți, dar la care nu aveam acces pentru că nu eram absolventă de Medicină și Farmacie.

În ultimii ani s-a relaxat situația, adică au permis și altor absolvenți să concureze pentru că nu intră oricine. Trebuie să dai un examen riguros, dar ni s-a permis și nouă, celorlați, care nu am absolvit Medicină și Farmacie să concurăm alături de absolvenți la Medicină și Farmacie. Sunt foarte mândră că am reușit să iau acest examen.

CANCAN.RO: Care au fost reacțiile în familie? Știau de planul tău sau a fost o surpriză pentru toată lumea?

Carmen Brumă: Cei din familie încercau să mă panseze preventiv. “Carmen, totuși tu concurezi cu cei care au absolvit Medicină și Farmacie, nu trebuie acum să te aștepți să iei, să te superi foarte tare. Chiar dacă tu ai învățat, nu te supăra, e normal, nu e nicio problemă!” Și cumva toată lumea a fost surprinsă!

CANCAN.RO: Tu ești o fire optimistă și bătăioasă. De-a lungul timpului, cum ai gestionat eșecurile?

Carmen Brumă: Să știi că nu am fost un bun gestionar al eșecurilor la început. Căderile mă terminau, dar toată experiența asta a mea cu slăbitul, cu sportul, cu constanța m-au ajutat ca în timp să reușesc să îmi iau și energie din eșec. Asta este foarte important: în momentul în care cazi să fii capabil să te ridici și să mergi mai departe. Nu contează de câte ori cazi câtă vreme tu te ridici și mergi mai departe.

Nu rata: Dulciurile pe care Carmen Brumă le mănâncă, fără să se îngrașe! Care este motivul?

Foto: Instagram

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fosta prezentatoare tv care arată WOW la 54 de ani.  La ce aliment a renunțat COMPLET! Este total schimbată
Fosta prezentatoare tv care arată WOW la 54 de ani. La ce aliment a renunțat...
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
ULTIMĂ ORĂ! Știrea zilei despre Maria Ciobanu
ULTIMĂ ORĂ! Știrea zilei despre Maria Ciobanu
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în...
„Oprim discuția aici!” Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public
„Oprim discuția aici!” Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public
Un japonez și-a inventat jobul ideal: câștigă 80.000 de dolari pe an și nu face nimic
Un japonez și-a inventat jobul ideal: câștigă 80.000 de dolari pe an și nu face...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Doi pensionari români, prinși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii în valoare de 650.000 de euro. Ce i-a alertat pe polițiști
Doi pensionari români, prinși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii în valoare de 650.000 de...
Au voie utilajele agricole să circule pe drumurile publice? Cum depășești corect un utilaj de mari dimensiuni
Au voie utilajele agricole să circule pe drumurile publice? Cum depășești corect un utilaj de...
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, implicat într-un grav accident rutier. Edilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, implicat într-un grav accident rutier. Edilul a fost transportat la...
Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată
Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată
Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”
Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când...
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă...
Cine sunt pensionarii care vor avea parte de majorări din această lună, după intrarea în vigoare a noilor măsuri fiscale
Cine sunt pensionarii care vor avea parte de majorări din această lună, după intrarea în...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
Google Maps aduce o funcție mult așteptată pe Android Auto. Despre ce este vorba
Google Maps aduce o funcție mult așteptată pe Android Auto. Despre ce este vorba
INOVAȚIE sau NEBUNIE curată?! De ce vrea NASA să tragă cu gloanțe spre Lună și Marte?
INOVAȚIE sau NEBUNIE curată?! De ce vrea NASA să tragă cu gloanțe spre Lună și...
Îndrăgita vedetă A MURIT în urmă cu puțin timp. Avea doar 58 de ani: ”A fost mai presus decât viața...”
Îndrăgita vedetă A MURIT în urmă cu puțin timp. Avea doar 58 de ani: ”A...
Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere cu banii din salariu. N-ai nevoie de credit, costă doar 4.000 de euro
Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere cu banii din...
Locul secret din România unde erau ascunse pepite uriașe de aur. Aveau zeci de kilograme și o puritate excepțională
Locul secret din România unde erau ascunse pepite uriașe de aur. Aveau zeci de kilograme...
Elena Udrea, ELIBERATĂ azi din închisoare? Decizia de la Instanța Supremă
Elena Udrea, ELIBERATĂ azi din închisoare? Decizia de la Instanța Supremă
Anamaria Prodan șterge pe jos cu Reghe. S-a enervat teribil după ce acesta i-a transmis că pentru el nu mai există: Îmi cer eu scuze pentru decăderea şi degradarea acestui om
Anamaria Prodan șterge pe jos cu Reghe. S-a enervat teribil după ce acesta i-a transmis...
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
YouTube blochează accesul la anumite melodii de la Adele, Green Day şi alţii
YouTube blochează accesul la anumite melodii de la Adele, Green Day şi alţii
Legea care de astăzi intră în vigoare în toată România. Se aplică la nivel național
Legea care de astăzi intră în vigoare în toată România. Se aplică la nivel național
Apare unul dintre cele mai așteptate seriale. Netflix a făcut marele anunț
Apare unul dintre cele mai așteptate seriale. Netflix a făcut marele anunț
Meteorologii Accuweather anunță 13 zile consecutive de ninsori în România. Pe ce dată vin zăpezile
Meteorologii Accuweather anunță 13 zile consecutive de ninsori în România. Pe ce dată vin zăpezile
Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o frumuseţe răpitoare
Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o...
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Când prăznuim Sfânta Cuvioasă Parascheva în OCTOMBRIE 2024
Când prăznuim Sfânta Cuvioasă Parascheva în OCTOMBRIE 2024
Data la care românii vor putea să meargă în SUA fără vize. Anunțul oficial. Update
Data la care românii vor putea să meargă în SUA fără vize. Anunțul oficial. Update
Planta care te ajută să elimini mirosul de mucegai din prosoapele de baie. Mulți o au în bucătărie, dar puțini știu cât de folositoare e
Planta care te ajută să elimini mirosul de mucegai din prosoapele de baie. Mulți o...
Anca Serea i-a atras atenția lui Adrian Sînă, în direct. Subiectul despre care nu a vrut să vorbească: „Oprim discuția aici!”
Anca Serea i-a atras atenția lui Adrian Sînă, în direct. Subiectul despre care nu a...
×