Pentru 2 persoane Inimioare 250 g aluat de foietaj o lingura de faina un galbenus o lingurita de lapte Bulion 100 ml suc de portocale o lingura suc de lamaie 100 ml vin alb 50 ml fond de peste o bucata baton de vanilie sau un pahar decoct de vanilie 300 g fileuri de pastrav taiate fasii de 4-5 cm latime sare piper proaspat rasnit 30 g unt rece, sub forma de fulgi Mod de preparare Pe o suprafata presarata cu faina se intinde aluatul de foietaj la o grosime de circa 3 mm. Se decupeaza in forma de inimi care se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la rece aproximativ 15 minute, timp in care se amesteca laptele cu galbenusul. Cu acest amestec se ung inimioarele de aluat. Se incinge cuptorul la 220 grade si se coc 8-10 minute. Pentru bulion: se adauga intr-o tigaie lata toate ingredientele, se incalzeste zeama si se da in clocot. Se introduc fileurile de pastrav condimentate in prealabil si se lasa timp de 2-3 minute sa se inmoaie in tigaia acoperita cu capac. Se scot si se tin la cald in cuptorul incalzit la 70 de grade. Se reduce bulionul la o cantitate de circa 100 ml, se adauga untul si se amesteca pentru a se topi, se condimenteaza dupa gust. Acest sos se disperseaza pe farfurie, deasupra se pun fileurile de pastrav si se orneaza cu inimioarele de foietaj. Fondant de ciocolata Pentru 4 persoane 400 g de ciocolata menajera cu aroma de vanilie 200 g de frisca, in functie de consistenta compozitiei putin cognac, dupa gust 2 banane 2 mere 2 portocale 2 kiwi In functie de preferinte se poate folosi orice alt fruct. Mod de preparare Se marunteste ciocolata si se topeste deasupra unei bai de aburi, apoi se pune frisca. Se amesteca, dar continutul nu trebuie sa devina prea lichid, ci potrivit, pentru a invalui fructele. Fructele se curata, se taie in bucatele potrivite si se asaza pe un platou. pont. Se poate prepara si fara vesela de specialitate, trecand fructele prin ciocolata cu ajutorul unei furculite.