A avut parte de nunta anului 2012 în România, cu 17 preoți, rochie de mireasă de la Cătălin Botezatu, bodyguarzi înarmați și 1.000 de invitați aleși pe sprânceană. După numai opt ani de mariaj însă, fiica unuia dintre cei mai influenți miniștri de după 1989 divorțează. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.
D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de surprinzătorul divorț din ”lumea bună”.
Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după numai opt ani de mariaj, Sorana Frunzăverde, fiica unuia dintre cei mai influenți miniștri de după 1989, Sorin Frunzăverde, divorțează de soțul ei, Florin Ioan Bălănică. Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu doar câteva zile, ginerele regretatului politician a înaintat o acțiune pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București, care are ca obiect ”divorț cu minori”. Din câte se pare, Florin Ioan Bălănică este cel care a pus punct relației cu fiica unuia dintre cei mai influenți miniștri de după 1989.
Cu toate că motivul divorțului este încă ținut ”la secret” de cei doi, procesul de desfacere a actului de căsătorie se anunță unul de lungă durată. CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile din acest caz. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI FRUNZAVERDE PAZITA LA NUNTA DE BODYGUARZI INARMATI CU PISTOALE! INVITATII AU FOST CAZATI IN TREI HOTELURI DIN TIMISOARA!)
În urmă cu opt ani, regretatul politician Sorin Frunzăverde s-a dat peste cap pentru ca nunta fiicei sale să fie perfectă. A scos din buzunar peste 350.000 de euro pentru a închiria una dintre cele mai mari săli de nunti din Timisoara, unde au fost servite brânzeturi din Elveția și băuturi fine din Ungaria. Invitații au fost cazati în trei hoteluri de lux, iar paza a fost asigurată de bodyguarzi înarmati cu pistoale.
Sorana Frunzăverde și Florin Ioan Bălănică s-au cununat religios la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, în cele mai sigure condiții. La ceremonia celor doi ar fi participat nici mai mult nici mai puțin de 17 preoți. Ușile Catedralei au fost închise imediat cum mirii și rudele acestora au intrat, iar afară au rămas de strajă zeci de bodyguarzi înarmați.
După ce au blocat accesul în Catedrala Mitropolitană, angajații firmei de securitate, care au costat nu mai puțin de 10.000 de euro, și-au făcut treaba până la capăt și au blocat și una dintre cele mai circulate străzi din Timișoara – Aleea Studenților – pe care au transformat-o în parcare pentru bolizii de lux cu care au venit cei aproximativ 1.000 de invitați.
Petrecerea, care a avut loc la cantina Politehnicii din Complexul Studențesc Timișoara, a ținut până în zori. Meniul a cuprins rață cu sos de mandarine, camembert cu pepene, șalău cu spanac, piure de gutui, antricot de vită și piept de curcan umplut cu cârnați.
Tortul a cântărit nu mai puțin de 30 de kilograme, el conținând în mare parte ciocolată și fructe de pădure. Pentru că mulți dintre invitați nu au fost din Timișoara, regretatul politician a închiriat trei hoteluri de patru stele, unde aceștia s-au odihnit după petrecere. (NU RATA: SORIN FRUNZĂVERDE, DE NERECUNOSCUT DIN CAUZA BOLII INCURABILE. FOSTUL MINISTRU VA FI ÎNMORMÂNTAT CU ONORURI MILITARE)
Fostul ministru și președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Sorin Frunzăverde, a murit în luna noiembrie a nului 2019 la Spitalul Județean din Reșița. Acesta suferea de o perioadă lungă de timp de o boală grea, care l-a și determinat să părăsească mediul politic.
Sorin Frunzăverde a fost cadru didactic la Universitatea „Eftimie Mugu” din Reșița. Mandatul său de președinte al Consiliului Județean Caraș Severin a încetat în anul 2015, înainte de termen, după ce a fost cercetat și condamnat cu suspendare de către procurorii DNA într-un dosar de corupție.
De-a lungul timpului, a deținut mai multe portofolii:
– ministrul Apelor, Pădurilor și Mediului (5 decembrie 1997 – 11 februarie 1998) în Guvernul Victor Ciorbea, din care a demisionat odată cu retragerea miniștrilor PD din guvern;
– ministrul Turismului (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998) în Guvernul Radu Vasile. Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, Ministerul Turismului a fost desființat. Sorin Frunzăverde și-a continuat apoi activitatea ca președinte al Autorității Naționale pentru Turism, până la numirea sa în fruntea Ministerului Apărării Naționale;
– ministrul Apărării Naționale (13 martie 2000 – 28 decembrie 2000) în Guvernul Mugur Isărescu;
– ministrul Apărării (26 octombrie 2006 – 5 aprilie 2007) în Guvernul Tăriceanu.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.