Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Familie de români, vacanță de coșmar în Bulgaria! Suspectați că au furat mâncare la all-inclusive: „Te oprea ca la controlul vamal”

Familie de români, vacanță de coșmar în Bulgaria! Suspectați că au furat mâncare la all-inclusive: „Te oprea ca la controlul vamal”

De: Cristina Cruceru 29/08/2024 | 23:23
Familie de români, vacanță de coșmar în Bulgaria! Suspectați că au furat mâncare la all-inclusive: „Te oprea ca la controlul vamal”
O familie de români, experiență neplăcută la un hotel din Bulgaria / Foto: Facebook Litoral Bulgaria

O familie de români a trăit un adevărat coșmar în timpul concediului petrecut în Bulgaria. Au ales un hotel din Sunny Beach, stațiune care se află printre preferințele românilor. Prețuri accesibile, însă de cele mai mule ori serviciile lasă de dorit. Puține sunt cazările la costuri decente, care oferă fix ce-și dorește clientul: curățenia să fie pe primul plan. Printr-o situație de-a râsu-plânsu` au trecut și niște turiști care au plecat de pe meleagurile noastre să se distreze pe litoralul vecinilor. Pățaniile prin care au trecut i-au făcut pe mulți să se gândească de două ori înainte să plece la drum!

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele pe litoralul vecin, datorită prețurilor accesibile și a serviciilor all-inclusive. Ce-i drept, în ultimii ani foarte mulți turiști s-au plâns, pe rețelele de socializare, despre condițiile oferite de hotelurile din Bulgaria. Este și cazul lui Mădălin, un român care a mers împreună cu familia lui, să se relaxeze câteva zile la mare.

Au ales stațiunea Sunny Beach, predominată de români. Aceștia au cumpărat vacanța încă din luna februarie, când prețul era unul avantajos, însă între timp costurile au crescut. Când au ajuns la fața locului și au primit cheia de la cameră, au avut parte de un șoc. Mizeria era la ea acasă, iar serviciile deplorabile.

CITEȘTE ȘI: Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel „ultra all inclusive”, de cinci stele, din Turcia

„Salutare tuturor!!! Pentru că recenziile despre acest hotel din Sunny Beach sunt puține spre deloc vreau să vă împărtășesc din propria experienta astfel încât cine face ca mine, ca mine să pățească. Deci sa începem cu începutul: februarie 2024 cumpăr „belete” 5 nopți la „all inclusiv-premium” hotel 4 stele, contra sumei de 630 euro (cu discount de 50 ca sunt client fidel) pentru părinte 1, părinte 2 și doua mici marmote de 5, respectiv 8 ani. Recenziile, atâtea câte erau, arătau undeva nota 8…sau 8.5…nu mai rețin.

Cu cât se apropia timpul de plecare cautam recenzii noi și am început să mă îngrijorez citindu-le. Am întrebat și aici pe grup însă nimeni-nimic. Oricum nu mai putem sa fac nimic, banii erau în casa bulgarilor. Deci ajung luni 19.8.2024 la ora 11 și pregătesc documentele la recepție, plus 20 leva, ca na… să fie bine ca să nu fie rău. Cucoana de la recepție sobră, până a dat de hârtia cu cifra 20 pe ea. A afișat un zâmbet scurt și am crezut că pot să trec la atac: vreau o cameră mai bună și curată ,zice: Toate camerele sunt bune si curate, eu insist: dar nu prea aveți recenzii bune…ea: unii turiști sunt răutăcioși si pretențioși, eu: mobilierul este vechi si degradat… Ea: este vechi, dar perfect. Offf… Deci îmi spune: la ora 13 la masa, la ora 14 camera”, așa începe povestea lui Mădălin.

Mizerie într-un hotel din Bulgaria / Foto: Facebook – Litoral Bulgaria

Surpriza cea mare a venit în momentul în care au mers să ia masa. Mâncarea n-a fost foarte delicioasă, iar bărbatul susține că n-aveai prea multe variante. Lovitura de grație a fost în momentul în care cineva de la pază a început să verifice mai multe genți ale clienților, să nu cumva să plece cu mâncarea din restaurant. Ei bine, acest gest n-a făcut altceva decât să stârnească furia românilor.

„Am să vă spun că prima impresie (dacă nu am fi văzut oamenii) a fost ca hotelul este părăsit de pe vremea contelui Dracula. Până la ora 13 am timp să culeg niște informații de la un românaș de-al nostru venit de sâmbăta, avea experienta. Mulțumit si nu prea. In fine, ajungem la masa,”coada” ca la pâine pe vremea lui Ceaușescu, sala de mese destul de mică, astfel încât trebuia sa ai puțină răbdare să termine careva de mâncat să poți găsi un loc. Te așezi la rând si ușor înaintezi către ceva ce seamănă cu o cantina de asistați social adică sub nivelul „împinge tava”, câteva feluri de mâncare, niște pepene, prune, câteva prăjituri colorate parcă (virgula) cu acuarela, bere, vin alb și roșu la dozator, sucuri la dozator. Ca să nu vă plictisesc: mâncarea este mediu spre slab repetitivă in proporție de 99%.

Sucurile apa chioară colorată. Berea este sub orice nivel sigur mai slabă decât un „bucegi” la pet de 2.5 (o să beau când ajung acasă ca sa pot compara).  Vinul alb o acritură caldă, iar cel roșu doar am gustat ca îmi era frica de leșin. Marea surpriză a fost la ieșirea din sala de mese când un mic „cerber” de 22…25 de ani te oprea ca la controlul vamal si nu te lăsa sa părăsești incinta nici măcar cu o prună!!! Idiotul a avut tupeul să caute și câteva doamne in genți!! De neimaginat.!!!

Camera stil secolul XVI-XVII cu un pat mare matrimonial, destul de confortabil, dar și cu o canapea extensibila care scârțâia și daca se așeza musca pe ea. Știți ce înseamnă sa dormi neîntors? Așa am dormit eu pe ea de frică sa nu dau deșteptarea, nu, nu alor mei, a etajului. Tv prin satelit, dar probabil ca bulgarii au niște sateliți mai speciali că după doua ore de butonat nu am reușit să prind mai mult de 20 de canale, din care TVR internațional, 2 nemțești, 4 fond albastru și restul „mamalischii”, a mai scris bărbatul, într-o postare pe Facebook – Litoral Bulgaria.

Nemulțumirile românului au curs pe bandă rulantă

Și asta n-a fost tot! Bărbatul a fost nemulțumit și de situația de pe plajă, dar și de la piscinele hotelului. Colac peste pupăză, a plătit și o sumă frumoasă pentru parcare.

„Când am îndrăznit sa întreb unde este TV prin satelit am fost întrebat: ai venit să te uiți la TV sau să stai la plaja? Mare dreptate a avut, dar de fapt..nu. Plaja superba, nisip fin, loc pentru cearșaf destul. Surpriza a fost că în prima zi efectiv înotai printre maldăre de alge circa 20…30 m.

Cu timpul acestea s-au acumulat la țărm astfel că azi îți trebuiau doar 2…3 m si ceva strâmbături din nas să treci de ele. Nu am văzut nicăieri să treacă O SAPTAMANA și să nu se strângă algele. Oricum la fiecare 4…5 m strângeau un camion fără exagerare. Piscina mică pentru copii, piscina mare pentru adulti, de fapt tentative de piscine. Periculoase, alunecoase, un singur tobogan și ăla șubred de ziceam că se răstoarnă din moment în moment. Băiețelul chiar s-a tăiat la un deget de la picior în interiorul bazinului.

Animație 0, cocktailuri de calitate indoielnică cu doar 10…20 ml. alcool. Piscinele se închid la ora 6 când unul cu față de om stresat striga la turiști ca posedat de diavol. In concluzie o vacanță aproape ratată, salvată doar de noi ca nu suntem pretențioși (aș putea spune ca suntem mai de la țară si obișnuiți cu traiul greu) si
de ceea ce am citit la alții – ca poate fii mai rau.

Adio Bulgaria (autocorectorul îmi scria altceva) Accept orice fel de caterinca, am poze si pot sa răspund la întrebări. O seara frumoasă tuturor!
L.E. Am plătit parcare 25 leva pe zi, 150 total. Cât am stat aici nu am văzut un zâmbet de la angajați, nu au făcut curățenie în camera, nu au schimbat lenjeriile. Despre prosoape nu pot spune nimic pentru că unde mergem le avem pe ale noastre”, a conchis românul.

CITEȘTE ȘI: Calcul complet. Câți euro au plătit doi români pentru un concediu de 7 zile la „all inclusive” în Turcia: cazare + avion

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă linge-blide și frige-linte
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind doar telecomanda
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse....
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni:
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Cât costă să faci astăzi revizia tehnică la centrala de apartament. Listă prețuri actualizate
Cât costă să faci astăzi revizia tehnică la centrala de apartament. Listă prețuri actualizate
Fructul pe care e bine să-l mănânci în fiecare zi. E plin de vitamine, calciu și fier, reglează colesterolul și te ajută să slăbești. Poate fi cultivat ușor în grădină
Fructul pe care e bine să-l mănânci în fiecare zi. E plin de vitamine, calciu...
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Anunț trist despre Bruce Willis. Ce s-a întâmplat cu marele actor
Anunț trist despre Bruce Willis. Ce s-a întâmplat cu marele actor
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
Justin Timberlake, condamnat după ce a fost prins băut la volan. Decizia instanței
Justin Timberlake, condamnat după ce a fost prins băut la volan. Decizia instanței
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca să înflorească spectaculos
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca...
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele...
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×