Fabulosul speaker american a aterizat cu avionul privat la București și apoi…
Are o avere de 300 milioane $, iar cărțile lui motivaționale sunt printre cele mai vândute în lume. Grant Cardone, fabulosul speaker american, a aterizat cu avionul privat la București și apoi a mers la Sala Palatului, unde a ținut o conferință fabuloasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.
Grant Cardone (61 de ani) a fost prezent, vineri, 10 mai, în București, unde a luat cuvântul la Sala Palatului, în cadrul evenimentului “Brand Minds”. A sosit special de la Roma cu un avion privat și a făcut un adevărat show la conferință. Sala a fost plină, iar cei prezenți au plecat super-motivați să ajungă milionari.
(VEZI AICI: UN CUNOSCUT MILIONAR A ÎNCEPUT CU MUNCA DE JOS. CARE A FOST PRIMUL JOB AL AFACERISTULUI)
Grant Cardone este un autor american, expert în vânzări, investitor și vorbitor motivațional cu privire la afaceri. Cărțile lui motivaționale sunt printre cele mai vândute din lume. După ce a susținut discursul, milionarul s-a retras la Ora Experience, un select restaurant din Capitală, unde a luat masa. Și unde, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-a simțit perfect.
Ulterior, Grant Cardone a plecat la Dubai, pentru o altă conferință unde este așteptat cu sufletul la gură.
“La 21 de ani, am renunţat la colegiu, eram falit şi plin de datorii, iar până am împlinit 30 de ani, am ajuns milionar în dolari”, îşi descrie Grant Cardone, expert în vânzări şi autorul a patru cărţi, traseul prin care a ieşit din sărăcie.
Grant Cardone te învață cum să devii milionar în 10 pași
Să te îmbogăţeşti până la vârsta de 30 de ani pare o fantezie, dar Grant Cardone este unul dintre exemplele care arată că acest lucru este, totuşi, posibil.
Iată care sunt pașii pe care i-a urmat și care l-au adus la o avere de 300 milioane de dolari.
1 „Follow the money” (urmăreşte banii): Primul pas în mediul economic actual este să vă concentraţi pe creşterea veniturilor în trepte şi pe repetarea etapelor profitabile. “La început, câştigam 3.000 de dolari pe lună, iar nouă ani mai târziu, câştigam 20.000 de dolari lunar.”
2. Nu vă afişaţi bogăţia: „Nu mi-am cumpărat primul ceas sau maşină de lux până când afacerile şi investiţiile mele aduceau venituri sigure. Conduceam o Toyota Camry când am devenit milionar. Fii cunoscut pentru etica ta în muncă şi nu prin lucrurile pe care le cumperi”.
3. Economiseşte pentru a investi, nu economisi doar de dragul de a economisi: „Singurul motiv pentru a strânge bani este pentru a-i investi. Plasaţi-vă banii în conturi securizate, de care să nu vă atingeţi. Nu folosiţi aceste conturi pentru nimic altceva în afară de investiţii. Până în prezent, am ajuns falit de cel puţin două ori pe an din cauza unor acţiuni pe care nu le pot vinde”.
4. Evitaţi datoriile care nu vă avantajează: „Este bine să faceţi o regulă prin care să nu împrumutaţi bani care să nu vă aducă ulterior bani în plus. Am împrumutat bani pentru o maşină doar pentru că ştiam că îmi va aduce venituri suplimentare. Oamenii bogaţi folosesc datoriile pentru investiţii-pârghie şi pentru a-şi creşte fluxul de numerar. Oamenii săraci folosesc datoriile pentru a-şi cumpăra lucruri care îi îmbogăţesc pe oamenii bogaţi”.
(NU RATA: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII!)
5. Trataţi banii asemeni unui iubit gelos: „Milioane de oameni visează la libertatea financiară, dar doar cei care o transformă în prioritate o dobândesc. Dacă ignoraţi banii, aceştia vă vor «ignora» la rândul lor sau vă vor părăsi pentru cei care îi vor transforma în prioritate”.
6. Banii nu dorm: Banii nu ţin cont de ceas, programe sau sărbători şi nici voi nu ar trebui să faceţi acest lucru. „Când aveam 26 de ani, lucram în retail şi magazinul în care lucram se închidea la 7 p.m. De cele mai multe ori, eu eram acolo până la 11 p.m. încercând să fac vânzări suplimentare. Nu încerca să fii cea mai deşteaptă sau cea mai norocoasă persoană – asigură-te în schimb că munceşti mai mult decât ceilalţi.”
7. Sărăcia nu are nicicun sens: Eliminaţi orice idee care sugerează că este OK să fii sărac. Bill Gates spunea „dacă te-ai născut sărac, nu este vina ta. Dacă mori sărac, este greşeala ta.”
8. Găsiţi un mentor milionar: Este bine să găsiţi un milionar şi să studiaţi etapele prin care a trecut pentru a ajunge acolo. Majoritatea oamenilor bogaţi sunt generoşi în ce priveşte împărtăşirea cunoştinţelor dobândite.
9. Lăsaţi banii să facă greul: Investiţiile reprezintă un Holy Grail al transformării în milionari şi ar trebui să ajungeţi în punctul în care să faceţi mulţi bani din investiţii decât din munca propriu-zisă. „Am început a doua companie în urma unei investiţii de 50.000 de dolari. Compania respectivă mi-a adus apoi 50.000 de dolari în fiecare lună în ultimii zece ani. Am lansat apoi o a treia investiţie, în domeniul imobiliarelor, care a totalizat 350.000 de dolari, o mare parte din averea mea de atunci.”
10. Ţintiţi pentru 10 milioane de dolari, nu pentru un milion: Singura greşeală mare pe care am făcut-o a fost să nu gândesc în termeni suficient de mari. Vă încurajez să ţintiţi spre mai mult de un milion de dolari. Nu există un deficit de bani în lume, ci un deficit de oameni care să gândească „big” .
This browser does not support the video element.