Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Experienţa paranormală a marcat-o pe fosta vedetă de la PRO TV: „S-a mișcat salteaua, am simțit cum s-a ridicat!”

Experienţa paranormală a marcat-o pe fosta vedetă de la PRO TV: „S-a mișcat salteaua, am simțit cum s-a ridicat!”

De: Loriana Dasoveanu 10/08/2024 | 14:00

Raluca Podea a ales să se retragă treptat din lumina reflectoarelor și să-și dedice mai mult timp fiului ei, David, dar și prorpiei sale vindecări. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani, iar lovitura a fost extrem de puternică pentru ea. A făcut terapie și nu și-a pierdut niciodată credința în Divinitate. În plus, știe că părintele său este într-un loc mai bun și o veghează. Raluca Podea a dezvăluit pentru CANCAN.RO că tatăl său îi trimite semne deseori, iar recent a avut parte de o experiență  care i-a dat fiori și pe care unii ar putea să o considere paranormală. 

Raluca Podea a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei atunci când tatăl ei s-a stins din viața în urma unei boli. Bărbatul nu a știut niciodată de ce suferă, Raluca preferând să-i ascundă părintelui său adevărul pentru a-l proteja. De când părintele ei a plecat dintre noi, blondina a avut parte de tot soiul de experințe pe care le-am putea încadra ca fiind paranormale. Raluca susține că într-o dimineață i-a simțit spiritul tatălui său cu ea în cameră, moment în care s-a speriat.

Raluca Podea, experiență paranormală! Tatăl i-a apărut lângă ea în pat

Raluca Podea a trăit recent o experiență paranormală care a marcat-o
Raluca Podea a trăit recent o experiență paranormală care a marcat-o Sursa: Instagram.com/ralucapodea

(CITEȘTE ȘI: Raluca Podea, experiență paranormală cu spritul tatălui. Cum i s-ar fi arătat părintele blondinei)

„Am avut parte de un eveniment care m-a marcat. L-am simțit pe tata într-o dimineață cum s-a ridicat de la picioarele mele. Eram trează, nu dormeam. Stăteam întinsă în pat, deschisesem ochii, urma să mă ridic din pat. În acel moment am simțit cum cineva se ridică de pe pat. Știi senzația aceea când cineva stă pe pat la picioarele tale. S-a mișcat salteaua, am simțit efectiv cum s-a ridicat. Atunci m-am speriat și m-am ridicat și eu brusc. 

Nu dormeam clar, am deschis ochii, nu l-am văzut, dar am simțit o energie foarte puternică. Îl visez foarte des, iar ce ți-am povestit s-a întâmplat acum o lună, dar de multe ori prevestește lucruri” , a spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO.

Experiența a determinat-o pe Raluca să-și cumpere un animal de companie care să-i aducă aminte de sufletul tatălui său. Și mama ei a fost de acord, Raluca nefiind prima persoană din familia sa care a decis să-și cumpere un animal după o astfel de experiență.

„Eu după ce l-am simțit pe tata că s-a ridcat de la picioarele mele, am cumpărat o pisicuță. Pe tata îl chema Constantin și i-am pus pisicii numele Chanel. M-am gândit că se pot echilibra cu animalele.  Mătușa mea, sora mamei mele a murit acum 15 ani și am cumpărat un Yorkie. Vreau să îți spun că acel Yorkie are aceleași tresăriri. Felul în care se uită la mine este identic, îi spuneam mamei treaba asta și la fel i se părea și ei.  Eu merg și la un psihoterapeut foarte bun din România și mi-a confirmat multe din ceea ce eu mă duc și povestesc. Mi-a confirmat aproape tot a spus vedeta.

În urmă cu 24 de ore, tatăl vedetei i-a dat un alt semn: „S-a așezat pe mine”

Un fluture în nuanțele hainelor Ralucăi s-a așezat pe ea Sursa Instagram.com/ralucapodea
Un fluture în nuanțele hainelor Ralucăi s-a așezat pe ea Sursa Instagram.com/ralucapodea

(VEZI ȘI: Drama prin care trece Raluca Podea, după ce a aflat că tatăl ei are cancer: ”M-am rugat să apuce măcar Paștele!”)

„Ieri eram cu băiatul meu și cu o prietenă. Eram îmbrăcată în oranj, iar un fluture a venit pe mine. Apoi a zburat și s-a așezat pe o mașină, a stat acolo până am ajuns eu la mașină. După ce a stat la mașină, a zburat până la portiera mea. Eu am fobie de insecte și când l-am văzut, am rămas mască. Apoi a venit înapoi la mine și s-a așezat pe mine. Eu cred că era tata. El este mereu cu mine și mă veghează oriunde”, a mai spus fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Mai mult, părintele vedetei a avertizat-o în legătură cu terenurile și casele pe care le-a lăsat în urmă. Așa cum știm, blonda s-a luptat doi ani după moartea tatălui cu unchiul său și rudele lui pentru casa părintească și două terenuri. În urmă cu câteva luni, cele două părți au ajuns la un numitor comun și au făcut pace după ce tatăl Ralucăi i-a apărut, din nou, în vis.

După mulți ani, Raluca a făcut pace cu rudele din partea tatălui: „Așa era normal, dar oamenii se schimbă de la bani”

„Eu am avut probleme cu familia lui pentru moștenire, cu actele, cu casa. Mi-a apărut tata în vis și mi-a spus că o să se rezolve. Am încheiat actele în decembrie, le-am dat o sumă de bani ca să scap și să nu mai stăm prin procese. Pe mine nu mă interesau terenurile, ci casa pentru că era casa tatălui meu. Era casa unde tata a trăit și a construit toată viața, așa că normal că îmi păsa ce se alegea de ea.Acum, eu și unchiul meu suntem în relații bune, avem o relație frumoasă. Eu nu am vrut niciodată să avem o relație defectuoasă, și iată că tata a avut dreptate, s-a rezolvat. Oamenii se schimbă foarte mult de la bani. Nu am înțeles niciodată de ce pentru că nu am cerut nimic în plus. Eu voiam casa tatălui meu, să împărțim totul pentru că așa era normal” , a spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO.

Raluca este o persoană credincioasă și este convinsă că Divinitatea îi arată tot felul de semne. Nu îi este teamă de experiențele paranormale, dimpotrivă. Susține că de multe ori au ajutat-o.

„Eu sunt și foarte credincioasă, acum țin postul Adormirii Maicii Domnului și țin toate posturile. Pe mine Dumnezeu și posturile mă ajută foarte mult. De când mă știu am premoniții, am viziuni care se întâmplă la ceva timp, a doua zi. Mi s-a întâmplat să simt că fac accident cu mașina, m-am urcat în mașină și am evitat la o fracțiune de secundă o tragedie”, a mai dezvăluit vedeta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Vica Blochina, de nerecunoscut la 49 de ani. Fosta lui Pițurcă a apelat la diverse intervenții chirurgicale pentru a arăta mai tânără
Vica Blochina, de nerecunoscut la 49 de ani. Fosta lui Pițurcă a apelat la diverse...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata...
Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor: „Am participat împreună, a fost emoționant”. Mikaela are chip de fotomodel!
Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor:...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
A venit toamna: De ce ce ar fi aceasta o veste proastă pentru Putin și armata rusă. Plus mai multe vești proaste pentru ucraineni
A venit toamna: De ce ce ar fi aceasta o veste proastă pentru Putin și...
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Cine este noul iubit al tenismenei Aryna Sabalenka. Cum s-a afișat la șapte luni de la moartea lui Konstantin Koltsov
Cine este noul iubit al tenismenei Aryna Sabalenka. Cum s-a afișat la șapte luni de...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este...
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian!...
Ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. La noapte, 14 judeţe şi Capitala intră sub avertizare meteo de furtuni
Ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. La noapte, 14 judeţe şi Capitala...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși:
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși: "Sunt...
Temperatura ideală la care să speli lenjeria de pat. Greșeala pe care multe gospodine o fac și care poate distruge țesătura
Temperatura ideală la care să speli lenjeria de pat. Greșeala pe care multe gospodine o...
De ce se îngălbenesc castraveții, de fapt. Metoda simplă prin care poți salva întreaga recoltă
De ce se îngălbenesc castraveții, de fapt. Metoda simplă prin care poți salva întreaga recoltă
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
Surse Reuters: Germania va impune controale temporare la toate frontierele terestre
Surse Reuters: Germania va impune controale temporare la toate frontierele terestre
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații...
Nuntă mare în octombrie. Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu și-au ales nașii
Nuntă mare în octombrie. Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu și-au ales nașii
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1 % șanse de supraviețuire
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1...
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste...
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luchian
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
Cine este Denisa Oltean, stewardesa din Bistrița gasită fără suflare într-un apartament din Japonia la doar 30 de ani
Cine este Denisa Oltean, stewardesa din Bistrița gasită fără suflare într-un apartament din Japonia la...
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate în diete
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate...
Fabricile din România care produc pe bandă rulantă. Au făcut uitate importurile și angajează constant
Fabricile din România care produc pe bandă rulantă. Au făcut uitate importurile și angajează constant
Simona Pătruleasa a demisionat de la Kanal D. Ce motiv a invocat prezentatoarea de știri
Simona Pătruleasa a demisionat de la Kanal D. Ce motiv a invocat prezentatoarea de știri
×