Exclusiv. Ce meniu le-au pregătit Pepe și Yasmine în decorul de vis pregătit pentru invitați
Mult a fost, puțin a mai rămas. În scurt timp, Pepe și Yasmine vor ajunge la locația exclusivistă – pe marginea lacului din Cernica – unde vor avea loc ceremonia religioasă și petrecerea nunții lor. Invitații sunt așteptați cu delicatese culinare rafinate – personalizate – pentru ca seara să fie cu adevărat memorabilă. Pepe și Yasmine își vor delecta invitații de la nuntă cu un meniu atipic, cu numeroase feluri de mâncare, aperitive, pizza, paste, shaorma, gustări și preparate la grătar. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.
În mod tradițional, meniul de nuntă include aperitiv, gustare caldă, sărmăluțe, friptură și desert. Pentru că aici nu este vorba despre o nuntă clasică, Pepe și-a dorit ca invitații lui să se simtă cât mai confortabil, iar atmosfera să fie una relaxată – fără prea multe tradiții obositoare și momente ”moarte”. Nu vor exista formalități de genul celor în care invitații vor sta la masă și vor aștepta ca ospătarul să le aducă – pe rând – fiecare fel de mâncare. Artistul și soția lui și-au dorit o nuntă specială, la un alt nivel, astfel că nu va exista un meniu prestabilit. Fiecare invitat va putea alege ceea ce își dorește să mănânce.
Meniul de la nunta lui Pepe și Yasmine
Vineri, 7 iunie 2024, este una dintre cele mai frumoase zile viața cuplului Pepe și Yasmine. Cei doi se căsătoresc religios, oficializare care va fi sărbătorită cu mare fast într-o locație exclusivistă de pe marginea lacului din Cernica – vezi AICI imagini din locație. Pentru a se acomoda cu locația și atmosfera de la eveniment, invitații vor fi așteptați cu un starter care conține mai multe feluri de tartine, rosti (clătite elvețiene de cartofi) cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terina de foie gras. Pe parcursul evenimentului, nuntașii sunt invitați la sesiuni live de cooking, unde vor avea de ales între mai multe feluri de pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini.
Totodată, pentru a le oferi posibilitatea nuntașilor să se deplaseze prin local și să socializeze cu cine doresc, mirii au pregătit un loc special amenajat cu un bufet suedez. Invitații vor putea merge să savureze preparate la grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă, caracatiță, dar și gustări reci: humus cu nuci și pin și baba ganoush. Ca și garnituri, sunt prezentate patru feluri: cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.
Festinul este întrerupt de momentul de magie al evenimentului – tortul mirilor – care va completa seara perfect. Pepe și Yasmine au ales să transforme clasicul moment într-un live cooking. Proaspăt căsătoriții vor concepe chiar ei – îndrumați de un chef – propriul tort, urmând ca invitații să fie serviți acolo, direct de pe bancul de lucru. În mod obișnuit, tortul este asociat cu plecarea alaiului de la nuntă, însă nu și în cazul acestui eveniment. După ceva dulce, parcă ar merge și ceva sărat. Nuntașii sunt invitați să asiste la un live cooking show cu shaorma, unde preparatele sunt gătite și pregătite chiar sub ochii lor.
Totodată, pentru a oferi o notă de eleganță și rafinament, Pepe și Yasmine au ales un moment artistic deosebit pentru deschiderea evenimentului. Invitații vor fi întâmpinați de un artist care va susține un recital la harpă, un moment cu totul special – CANCAN. RO vă prezintă, în exclusivitate,primele imagini de la restaurantul din Cernica.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.