Astrologul Cristina Demetrescu: ”Începe o eră în care vom muri și vom renaște”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, cheltuie mai mult pe o cină decât pe pensia alimentară! Cât preț pune pe cei 12 copii făcuți cu trei femei

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, cheltuie mai mult pe o cină decât pe pensia alimentară! Cât preț pune pe cei 12 copii făcuți cu trei femei

De: Adrian Sabau 21/10/2024 | 14:39
Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, cheltuie mai mult pe o cină decât pe pensia alimentară! Cât preț pune pe cei 12 copii făcuți cu trei femei
Claire Elise Boucher (Grimes) și Elon Musk în 2018. Foto: Profimedia

Greu de înțeles de ce face asta, însă cel mai bogat om din lume face tot posibilul să evite plata pensiei alimentare către o parte dintre cei 12 copii ai săi. Elon Musk se folosește de tweet-urile fostei iubite Grimes pentru a încearcă să demonstreze instanțelor de custodie că Grimes a locuit în principal în Texas, în ciuda afirmațiilor acesteia că a locuit în California. Motivul? În Texas a fost plafonată valoarea pensiei alimentare! 

Elon Musk și Grimes s-au întâlnit, cu întreruperi, din 2018 până la începutul acestui an, iar Grimes, o muziciană al cărei nume legal este Claire Boucher, este mama a trei dintre cei 12 copii ai lui Musk.

Miliardarul se luptă pentru a minimiza plata pensiei alimentare către cei trei copii din relația cu celebra artistă. Asta înseamnă că el se luptă pentru ca copiii săi să aibă mai puțin acces la resursele sale financiare extrem de abundente, în funcție de rezultatul luptei pentru custodie, scrie JALOPNIK.

Elon Musk a făcut primul pas și a inițiat lupta pentru custodie când a intentat un proces în Texas împotriva lui Grimes pe 7 septembrie, susținând că dorește să stabilească o relație părinte-copil cu copiii săi, după ce Grimes s-a mutat în California și i-a luat cu ea pe doi dintre copii.

Grimes a intentat apoi un proces împotriva lui Musk în California, în care a solicitat custodia fizică a copiilor lor și a inclus un ordin care i-ar împiedica pe oricare dintre părinți să mute copiii în afara Californiei.

Claire Elise Boucher (Grimes) și Elon Musk în 2018. Foto: Profimedia

În documente depuse anterior la tribunal, Musk a acuzat-o pe Grimes că s-a mutat în California pentru a evita instanțele din Texas.

Directorul general al Tesla are motive întemeiate să dorească ca acest caz să se desfășoare în Texas, deoarece legislația din Texas limitează plata lunară a pensiei de întreținere la doar 2.760 de dolari pe lună pentru trei copii. Musk s-ar confrunta probabil cu plăți mult mai mari pentru pensia alimentară în California, care nu are un astfel de plafon.

Tweet-urile care complică procesul: Musk și Grimes, în plină bătălie pentru custodie și bani

Acest caz se prefigurează a fi o bătălie destul de complicată pentru custodie, deoarece cei doi părinți celebri călătoresc foarte mult, ceea ce poate provoca confuzie în legătură cu statul în care familia are reședința legală.

Pentru a determina care instanță are jurisdicție asupra cazului, judecătorii iau în calcul, în mod normal, statul în care copiii au locuit cel mai mult timp în ultimele șase luni. Iar dacă acest lucru nu este concludent, atunci judecătorii înclină de obicei spre statul în care există date care arată că copiii au avut activitate, de exemplu vizite la medic sau frecventarea școlii.

În cea mai recentă petiție, proprietarul X a declarat că Grimes a postat de mai multe ori pe platforma X spunând că locuiește în Texas. Musk citează în documentul instanței șapte postări din social media pe care Grimes le-a scris între februarie 2021 și octombrie 2023.

Tweet-urile reflectau reședința ei continuă”, se arată în dosarul lui Musk. El susține că Grimes și copiii au locuit împreună cu el în aceeași casă din Texas, inclusiv până în iulie 2023.

Cu toate acestea, în procesul din California, Grimes a susținut că s-a mutat cu copiii în California la 31 decembrie 2022. Dar Musk a spus că postările ei pe X indică altceva.

Musk susține că tweet-urile lui Grimes devin incriminatoare, deoarece par să indice faptul că aceasta a locuit în Texas mai mult timp decât declarase sub jurământ în California. Un avocat specializat în dreptul familiei din California a declarat că tweet-urile în cauză sunt extrem de dăunătoare pentru credibilitatea lui Grimes.

Deși se pare că Grimes i-a luat pe cei doi copii de un an cu ea să locuiască în California împotriva dorinței lui Musk, Musk l-a păstrat pe fiul lor cel mare cu el în Texas împotriva dorinței lui Grimes.

Acest caz se prefigurează a fi unul în care problemele sunt cu atât mai mari cu cât sunt la mijloc mai mulți bani. Având în vedere că viitorul a trei copii depinde de rezultatul cazului, iar averea gigantică a lui Musk continuă să crească în fiecare zi, ar fi de dorit ca cei doi adulți să ajungă la o înțelegere amiabilă și să se concentreze pe bunăstarea copiilor, în loc să se concentreze pe conflicte meschine.

(Citește și: O nouă umilință pentru prințul Harry, din partea familiei. Are legătură cu Regina Elisabeta)

Se luptă pentru custodia celor 3 copii făcuți cu Grimes, cântăreața

Cel mai recent episod din bătălie a avut loc la tribunalul de familie al comitatului Travis din Austin, în Texas.

Elon Musk a sosit la tribunal cu mai mult de 45 de minute înainte de audierea de la ora 9.00, înconjurat de o echipă de gărzi de corp personale. Musk a rămas izolat în casa scării până cu câteva momente înainte de începerea audierii.

Judecătoarea a ordonat micului grup de spectatori să părăsească sala de judecată la câteva momente după începerea audierii, deoarece avocații lui Musk și ai lui Grimes au solicitat ca procedurile să se desfășoare departe de ochii publicului.

Ambele părți au invocat probleme de securitate cu privire la cei trei copii și problemele intense de confidențialitate din jurul cazului.

Câți copii are Elon Musk

Elon Musk are cel puțin 12 copii cu trei femei diferite.

După ce s-au căsătorit în ianuarie 2000, Musk și prima sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson, au avut primul copil, un fiu, Nevada Alexander Musk, în 2002. Nevada a murit de sindromul morții subite a sugarului la numai zece săptămâni.

După ce și-au pierdut primul născut, Musk și Wilson au apelat la fertilizarea in vitro pentru a-și mări familia. Wilson a dat naștere gemenilor Griffin și Vivian Musk în aprilie 2004. Griffin și Vivian au acum 20 de ani.

Vivian s-a declarat transsexuală în iunie 2022, când a depus o cerere pentru a-și schimba prenumele și a lua numele de familie al mamei sale. Solicitarea a prezentat motivul ca fiind „identitatea de gen și faptul că nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să fiu legată de acesta în vreun fel, sub vreo formă”.

Doi ani mai târziu, Musk a susținut că a fost „practic păcălit să semneze documente” care să permită schimbarea de sex a lui Vivian, înainte de a spune: „Fiul meu Xavier este mort – ucis de virusul minții woke,” folosind fostul nume al fiicei sale.

Musk și Wilson au recurs de asemenea la fertilizarea in vitro pentru a-i primi pe tripleții Kai, Saxon și Damian în ianuarie 2006. Cei trei au acum 18 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2008.

După două căsătorii cu vedeta din „Westworld” Talulah Riley și o scurtă relație cu actrița Amber Heard, Musk a început să se întâlnească cu cântăreața Grimes în mai 2018. Ea a dat naștere fiului lor, X AE A-XII, în mai 2020. X are acum 4 ani. X a fost inițial numit X Æ A-12, dar „Æ” și „12” au încălcat legea din California pentru că nu fac parte din alfabetul englez, forțându-i pe părinții săi să îi schimbe numele.

În martie 2022 Grimes a dezvăluit că ei și lui Elon Musk li se născuse prima fiică, pe cu neobișnuitul nume de Exa Dark Sideræl Musk, prin mamă surogat în decembrie 2021. Exa a primit porecla Y după ce celălalt copil al lor fusese numit X. Y are acum 2 ani. În martie 2023 Grimes a anunțat că fiica ei se numește „acum Y, sau «De ce?» sau doar «?» Cu toate acestea, ea a recunoscut că „guvernul nu va recunoaște” simbolul.

Între timp, familia lui Elon Musk s-a mărit cu doi gemeni, născuți de directorul de operațiuni și proiecte speciale Neuralink, Shivon Zilis, în noiembrie 2021. Numele copiilor – Strider și Azure – au fost dezvăluite în septembrie 2023.

În iunie 2024 s-a aflat că Musk și Zilis au avut un al treilea copil împreună la începutul anului. Musk a confirmat în exclusivitate nașterea celui de-al 12-lea copil al său, spunând: „Toți prietenii și familia noastră știu”. Numele și sexul micuțului nu sunt momentan cunoscute.

Potrivit biografiei scrisă de Walter Isaacson, „Elon Musk”, publicată în septembrie 2023, Elon și Grimes ar fi avut un al treilea copil care se crede că a sosit în jurul lunii iunie 2022. Se știu foarte puține despre acesta, în afara faptului că a fost numit Techno Mechanicus, și foștii soți l-au poreclit „Tau”.

(Citește și: Afacerea în care Serena Williams ar fi băgat 18.000.000 de dolari. E un trend nou preferat si de români)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Adrian Sabău, originar din București, a absolvit studiile de licență la Universitatea din București. Aflat la începutul carierei la “Gândul”, a mai lucrat anterior ca traducător. Este pasionat de literatura modernă (atât cea “serioasă” citeste mai mult
Parteneri
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz:...
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat...
Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!
Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut...
O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună
O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester...
VIDEO. Imagini incredibile în Gorj, cu patru politicieni care testează o țeavă de gaz cu bricheta. Ce a urmat
VIDEO. Imagini incredibile în Gorj, cu patru politicieni care testează o țeavă de gaz cu...
Soldați nord-coreeni și-au abandonat posturile în regiunea Kursk și au fost arestați de ruși
Soldați nord-coreeni și-au abandonat posturile în regiunea Kursk și au fost arestați de ruși
Care e distanța corectă între mașini, în mers? Mulți cred că știu dar... surpriză!
Care e distanța corectă între mașini, în mers? Mulți cred că știu dar... surpriză!
Cum a reacționat Dana Budeanu după decesul fostei soacre. În ce relație a rămas cu Delia Budeanu după divorțul de Radu, fiul fostei prezentatoare
Cum a reacționat Dana Budeanu după decesul fostei soacre. În ce relație a rămas cu...
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă...
Oana Roman, mesaj despre tatăl ei, din timpul unei conferințe în India. Ce a avut vedeta de transmis cu privire la Petre Roman. “Vă place sau nu, asta e realitatea.”
Oana Roman, mesaj despre tatăl ei, din timpul unei conferințe în India. Ce a avut...
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu a stat pe gânduri și le-a oferit fructe gratis. A rămas fără cuvinte la sfârșitul zilei, când a verificat lădița lăsată la poartă: „Concluzia o trage fieca
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu...
El este tânărul de 23 de ani care a ucis un om nevinovat în plină stradă, în Mureş. Ştefan i-ar fi cerut bani înainte de atacul nebun
El este tânărul de 23 de ani care a ucis un om nevinovat în plină...
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:  Vă place...
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:...
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Descoperire ULUITOARE în adâncul oceanului! „Nu știam că există acolo”
Descoperire ULUITOARE în adâncul oceanului! „Nu știam că există acolo”
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea Deliei Budeanu, fosta ei soacră, și ce flori i-a adus!
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea Deliei Budeanu, fosta ei soacră, și ce flori...
Netflix, decizia pe care nu o vrea niciun român. Când vor fi introduse abonamente cu reclame și în România
Netflix, decizia pe care nu o vrea niciun român. Când vor fi introduse abonamente cu...
S-a vândut unul dintre cele mai cunoscute magazine din țară. Spațiul a costat 8 milioane de euro
S-a vândut unul dintre cele mai cunoscute magazine din țară. Spațiul a costat 8 milioane...
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Anamaria Prodan a făcut anunţul. Este cutremur în showbiz
Anamaria Prodan a făcut anunţul. Este cutremur în showbiz
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
SUA: Cerere de anchetă după ce Musk a promis un milion de dolari pe zi în schimbul unor semnături
SUA: Cerere de anchetă după ce Musk a promis un milion de dolari pe zi...
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Netflix, veste năucitoare pentru abonați. Decizia a fost luată
Netflix, veste năucitoare pentru abonați. Decizia a fost luată
Ai depozitat greșit cartofii până acum! În ce să îi ții pentru a nu încolți! Produsul de 1 leu de mare folos
Ai depozitat greșit cartofii până acum! În ce să îi ții pentru a nu încolți!...
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: Dragii mei, încă o veste bună
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: Dragii mei, încă o...
O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani. De ce nu a ajuns să practice meseria dorită
O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape...
Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”
Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia:...
Ce să pui în murături ca să nu se înmoaie și să rămână crocante. Un bucătar a dezvăluit secretul pe care toate gospodinele trebuie să-l știe
Ce să pui în murături ca să nu se înmoaie și să rămână crocante. Un...
Ce a pățit o româncă după ce a închiriat o locuință pe Airbnb în Spania. L-a prins pe proprietar cu minciuna și, de atunci, vacanța i s-a transformat într-un coșmar
Ce a pățit o româncă după ce a închiriat o locuință pe Airbnb în Spania....
Oana Zăvoranu a șocat internauții. Vedeta și-a certat urmăritorii că nu îi fac donații pe TikTok: „Credeți că meciurile se câștigă cu trandafiri?”
Oana Zăvoranu a șocat internauții. Vedeta și-a certat urmăritorii că nu îi fac donații pe...
×