În această seară specială de 1 iunie – Ziua Copilului – a avut loc finala celui de-al optulea sezon de la “Românii au talent”. 11 concurenți au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, iar la finalul momentelor spectaculoase de pe epica scenă “Românii au talent” Emil Rengle a fost desemnat câștigătorul. ()
Gata cu suspansul în acest sezon cu numărul opt de la show-ul de talente! La cererea publicului, câștigătorul de la “Românii au talent 2018” este Emil Rengle.
Citește și: El e concurentul care a câștigat premiul de originalitate de la “Românii au talent 2018”
Alex Ștefănescu – locul 9
Alla – a obținut locul 3
Ana Cernicova și Amelia Uzun – locul 5
Bianca Badea – a obținut locul 2
Cesima Nechifor – locul 10
Duo Romance – a obținut locul 4
Emil Rengle – locul 1
Natalia Lukiv și Bogdan Boie – locul 6
Nicholas Obedeanu Mihalache – a obținut locul 11
Ripperz Crew – locul 7
Sergiu Hudrea – a obținut locul 8
În clipul de mai joi, puteți urmări sau revedea prestația lui Emil Rengle, câștigătorul de la “Românii au talent 2018”, din finala emisiunii.
Vă reamintim că zece dintre finaliști au fost trimiși în finală de telespectatori. Al 11-lea, tânărul pianist de doar 12 ani Nicholas Obedeanu Mihalache, a primit un “wild card” din partea celor patru jurați: Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu.
Violonistul Alexandru Tomescu va susține, în calitate de invitat în finală, un moment muzical. Alături de acesta vor urca pe scenă și pianista Angela Drăghicescu și cu corul de copii Radio. Aceștia vor interpreta piesa Balada, scrisă Ciprian Porumbescu.
“La «Românii au talent» voi interpreta Balada împreună cu pianista Angela Drăghicescu și, în premieră, cu corul de copii Radio, dirijat de Voicu Popescu. Este un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius de Grigore Cudalbu”, a declarat Alexandru Tomescu, anunță paginademedia.ro
Alexandru Tomescu a câștigat numeroase premii naționale și internaționale. În anul 2007 a câștigat, prin concurs de la statul român, dreptul de a folosi vioara Stradivarius Elder 1702, cedată Ministerului Culturii şi Cultelor de către familia lui Ion Voicu, potrivit Mediafax.