Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » E mega-scandal la Kanal D! Ex-concurentele de la Puterea Dragostei au ajuns la cuțite, iar CANCAN.RO are toate detaliile. S-au pulverizat! + Ce legătură are fiul lui Nelson Mondialu’

E mega-scandal la Kanal D! Ex-concurentele de la Puterea Dragostei au ajuns la cuțite, iar CANCAN.RO are toate detaliile. S-au pulverizat! + Ce legătură are fiul lui Nelson Mondialu’

De: Beatrice Dumitru 13/05/2024 | 23:40

Scandal monstruos între dive! Berna și Bianca Comănici sunt la cuțite! Cândva bune prietene, cele două foste concurente de la ”Puterea Dragostei” se dueleză acum în jigniri online. Totul ar fi pornit, pare-se, de la… bărbați! Prezentatoarea de la Kanal D s-a comportat mai ceva decât la ușa cortului! CANCAN.RO are toate detaliile!

Mare dramă-n online, după ce Bianca Comănici și Berna și-au declarat război. S-o luăm cu începutul însă! În urmă cu 4-5 ani, Bianca susține că Berna ar fi ”atentat” la iubitul său. Deși nu a menționat exact despre cine este vorba și n-a dat numele bărbatului în cauză, sursele CANCAN.RO au aflat că Bianca se referă la nimeni altul decât Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Mai pe scurt, marea prezentatoare de la Kanal D susține că Berna l-ar fi sunat pe Livian și ar fi încercat să i-l fure pe bărbatul, care, într-un final, oricum a lăsat-o cu ochii-n soare. Bianca susține că ar fi trecut totuși peste acest episod și ar fi iertat-o pe prietena sa, cu care ar fi păstrat legătura, chiar și după această abatere.

Acum vine bomba însă! Deși a pretins că a iertat-o, Bianca n-a uitat! La 3 ani distanță, bruneta s-a gândit să-i plătească Bernei cu aceeași monedă. Pesemne, Comănici ar fi ”copt” marea răzbunare 3 ani, iar când a avut ocazia, a ”lovit”. Imediat ce Berna și-a făcut și ea iubit, Bianca ar fi scos colții! Nu s-a limitat însă la a-l suna doar  pe iubitul Bernei, ci a vrut să ducă totul la alt nivel! Să fie o răzbunare de proporții! Să vă povestim!

Bianca Comănici, propuneri bizare pentru iubitul Bernei

Berna și Bianca, încă în relații bune la vremea respectivă, ar fi participat la un eveniment organizat de o firmă de produse cosmetice, în Brașov. Toate bune și frumoase până când Berna, Bianca și încă o amică a Biancăi ar fi fost luate cu mașina de la eveniment de iubitul Bernei.  Problema este că prezentatoarea de la Kanal D ar fi început să se dea la iubitul Bernei, chiar sub nasul acesteia! De față cu Berna, Bianca ar fi început să facă tot felul de joculețe cu partenerul acesteia. L-ar fi invitat chiar să alerge goi prin pădure. Știm, pare SF, însă Berna a dezvăluit că propunerile Biancăi ar fi fost de-a dreptul strigătoare la cer.

Ba mai mult, la un moment dat, Bianca l-ar fi întrebat, în limba rusă, pe iubitul Bernei dacă ar înșela-o pe aceasta, în speranța ca blondina nu va înțelege întrebarea indecentă! Din fericire, partenerul blondinei n-a căzut în plasa Biancăi, așa că i-a răspuns, în limba română, că nu, nu și-ar înșela aleasa inimii. Așa da bărbat! Iubitul Bernei a rezistat eroic în fața propunerilor uluitor de îndrăznețe!

Iubitul Bernei n-a căzut în plasă. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Când a auzit ce a putut întreba Bianca în limba rusă, Berna a luat foc, așa cum era și de așteptat! Chiar sub ochii ei?! Chiar așa pe față?! Așadar, blondina n-a mai așteptat nicio clipă-n plus și le-a dat jos din mașină pe Bianca și amica sa.

Drama nu se termină însă acum! Deși incidentul din Brașov a avut loc anul trecut, Berna abia acum l-a făcut public și, așa cum era de așteptat, nici Bianca nu s-a mai putut abține! Așa că după ce Berna a povestit cum Bianca flirta cu iubitul său chiar sub ochii ei, Bianca a răbufnit! Și ce mai răbufnire! Mai ales pentru o mare prezentatoare așa cum este ea! Bruneta a renunțat la bunele maniere, la statutul de mare vedeta și și-a dat drumul la gură! Ce-a urmat a fost mai ceva decât la ușa cortului!

(VEZI ȘI: BIANCA COMĂNICI, ÎN DOLIU! BRUNETA A FĂCUT ANUNȚUL TRIST ÎN MEDIUL ONLINE: „A FOST IUBIT DE ATÂTA LUME…”)

Marea prezentatoare de la Kanal D, ieșire nervoasă demnă de mahala

”Berna, tu cred că nu mai ai colaborări! Nu mai știai ce să scoți pe gură să-ți dea lumea follow! De unde până unde să scoți aberația asta, după un an și jumătate, că m-am dat eu la gagiul tău?! Tu când l-ai sunat pe fostul? M-am împăcat cu tine după ce l-ai sunat pe fostul meu! A ieșit el și a zis că l-ai sunat ca să ieși cu el! Crezi că mă duceam eu la gagiul tău? (…) Se vede de la o poștă că este o aberație! Cine dracu aleargă gol prin pădure?! Jesus!”, s-a exteriozat Bianca, în mediul online.

Bianca Comănici, vocabular ca la ușa cortului! (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Însă declarațiile pline de venin ale brunetei nu s-au oprit aici, dimpotrivă! Bianca a continuat și cu jigniri mult mai grave!

”Greșeala mea a fost de la început. Trebuia să spun de ce nu mai vorbesc cu tine! Nu mai vorbesc cu tine, pentru că ești o crizată! Faci în ultimul hal! (…) Nu știu, bibilica aia a ta… Nu știu, ori ești schizofrenică, ori ai ADHD! Nu știu ce este în căpățâna aia a ta, dar creier își lipsește mult! Știi ce-ți mai lipsește? Demnitate și respect, pe astea nu le ai, îți zic eu, mai ales că ai băgat numle meu într-un context foarte urât și asta mă deranjează! Față de tot ceea ce a fost între noi! Chiar îți place să minți halul acesta și-ți place să te vezi că minți?!” , încheie Bianca șirul jignirilor fără perdea.

Ce va urma după jignirile aduse de Bianca, nu știm, însă rămânem cu ochii pe cele două foste prietene, căci tare curioși mai suntem să vedem până unde vor ajunge lucrurile!

(NU RATA: BIANCA COMĂNICI A ARĂTAT TESTUL POZITIV, ÎN DIRECT! „SUNT ÎNSĂRCINATĂ CU ȘTEFAN” CUM A REACȚIONAT BĂRBATUL?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani la depozitele în lei sau euro
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit....
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat pe prezentatorul TV: ”M-a dezgustat”
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat...
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un...
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l...
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc acest truc
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească,...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești...
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×