După încheierea sezonului 9 MasterChef, Cătălin Scărlătescu fuge cu Doina Teodoru în Filipine: “Ne întoarcem când vom putea”

Publicat: 12/12/2024 | 16:41

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, și-au făcut planul pentru sărbători. După un an plin, în care au muncit pe rupte, el la MasterChef, iar ea la teatru și prin turnee, cei doi își vor încărca bateriile în Filipine. Destinația a fost aleasă de actriță, care va ajunge acolo, pentru prima oară. În interviul exclusiv acordat pentru CANCAN.RO, chef Cătălin Scărlătescu a tras concluziile despre sezonul 9 al schow-ului culinar de la Pro TV, ne-a dezvăluit ce l-a impresionat la Georgiana Ene, câștigătoarea MasterChef 2024, dar și cum va arăta meniul de sărbători în Filipine unde vor sta o lună și jumătate. Ar mai fi prelungit vacanța exotică, dar este constrând de angajamentele profesionale ale Doinei Teodoru.

Cătălin Scărlătescu își va face bagajele pentru vacanță și peste doar câteva zile va decola spre Filipine cu iubita sa, Doina Teodoru. Vor petrece atât Crăciunul, cât și Revelionul pe plajă. Vedeta Pro TV ne-a mărturisit că nu are susperstiții legate de noaptea dintre ani și că i-a mers bine fără să își pună bani în buzunare sau să poarte ceva roșu.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre Georgiana Ene, câștigătoarea MasterChef 2024

CANCAN.RO: Suntem la finalul sezonului 9 MasterChef. Cum a fost?

Cătălin Scărlătescu: A fost lung și neașteptat de frumos. E un sezon plin de prietenie, de lucruri frumoase, de farfurii spectaculoase, de idei senzaționale și de oameni foarte gătitori.

CANCAN.RO: Ți-a atras atenția un anume concurent? Te-a surprins cu o prezentare sau cu un fel de mâncare deosebit?

Cătălin Scărlătescu: La concursul ăsta, oamenii vin și ne surprind cu inventivitatea lor, cu dorința lor de a face lucruri noi. Sunt unii puțin cam plecați cu pluta și, la un moment dat, încearcă să facă lucruri noi, chestii pe care nu le-au mai făcut. Deci nu poți să vii să inovezi, nu poți să inventezi gaura din schweizer în acest concurs. Nu aici, nu acum. Aici și acum trebuie să dai doar ce este mai bun din tine. Nu știu, să îți dai frâu liber și să scoți din tot ce ai acumulat mai bun în toată viața asta. Partea frumoasă este să noi nu avem parte de bucătari profesioniști, noi avem parte doar de amatori. Ați văzut și o să mai vedeți că acești amatori au niște momente de geniu, în care ne surprind maximum.

Citește și: Nu e banc! Cât costă un cozonac, fără E-uri, făcut de Cătălin Scărlătescu

CANCAN.RO: Care sunt punctele forte ale celor 3 concurenți care au ajuns în finală?

Cătălin Scărlătescu: Georgiana m-a impresionat foarte tare, a fost chiar și prima concurentă care a intrat cu căruciorul pe culoar și a venit cu un gazpacho ceva spectaculos. A venit cu un preparat foarte curat, foarte simplu și foarte gustos. Gabriel e un tip de neînțeles. În momentul în care te uiți la el, e un tip care vine din bancă, sunt îndoctrinați cu niște legi ale lor, doar de ei știute, dar mi-a plăcut că în farfurie nu a mai avut nicio lege, nu a mai avut nicio direcție, le-a făcut pe toate. Moldoveanul nostru de la Milano cred că are o școală de bucătari sau cel puțin are vreo 2-3 bucătari prueteni, pentru că este foarte calculat ritmic și foarte sârguincios.

CANCAN.RO: Urmează o vacanță până la următorul sezon, care sunt planurile? Pe tine și pe Doina unde vă prind sărbătorile?

Cătălin Scărlătescu: După o perioadă lungă de muncă, o să plecăm o perioadă puțin mai scurtă într-o vacanță. Plecăm acum la jumătatea lunii decembrie în Filipine și ne întoarcem când vom putea. Eu mi-aș dori la finalul lui mai sau iunie, dacă se poate. Mi-aș dori vacanță lungă, dar nu se poate pentru că muncim amândoi. Vă dați seama ce ar însemna să fur Bucureștiului și nu numai actrița favorită. Nu pot s-o iau pe Doina de pe scenă, nu am cum.

Cătălin Scărlătescu: „Ne vom întoarce bronzați, liniștiți și foarte odihniți”

CANCAN.RO: În concluzie, când reveniți?Cătălin Scărlătescu: Undeva la finalul lunii ianuarie ne vom întoarce bronzați, liniștiți și foarte odihniți.

CANCAN.RO: Cine a ales destinația? E prima oară când ajungeți acolo?

Cătălin Scărlătescu: Nu, eu am mai fost în Filipine, Doina nu a fost. Și a zis: gata, vreau și eu să merg în Filipine să văd și eu plajele alea spectaculoase, acel nisip alb, apa aceea albastră și mâncarea spectaculoasă.

CANCAN.RO: Deci se anunță o vacanță perfectă.

Cătălin Scărlătescu: Nu, culinară. Deci cum e la noi tot timpul: nu ne-am regăsit în artă, ne-am regăsit în gastronomie. Așa că toate vacanțele noastre încep și se termină cu gastronomie.

CANCAN.RO: Meniul de Crăciun, de revelion, în ce va consta având în vedere că veți fi în Filipine?

Cătălin Scărlătescu: Un pește prăjit, ceva pe malul mării, ceva rece, o băutură cu bule: o fi apă minerală, șampanie sau chiar o bere.

CANCAN.RO: Ai vreo superstiție în noaptea dintre ani ca să îți meargă bine în noul an?

Cătălin Scărlătescu: Păi superstiția mea este doar să faci bine. Dacă bine faci, bine găsești. Nu am din alea cu chiloți roșii, cu bani prin toate buzunarele, nu. Nu știu dacă am avut chiloți roșii toată viața și uite e destul de bine! Dacă aveam și chiloți roșii, cine știe pe unde mai eram!

CANCAN.RO: Poate nu mergea chiar atât de bine.

Cătălin Scărlătescu: Vorba ta: poate nu mergea destul de bine.

Foto: Instagram/ Pro TV

Citește și: Pactul secret făcut de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Așa au ajuns la Pro TV: „N-are voie să mai comenteze nimic”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

This browser does not support the video element.