Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Drama prin care trece fosta asistentă TV de la Antena 1! Război cu tatăl copilului ei: ”Asta m-a oprit în toți anii ăștia să stau liniștită!”

Drama prin care trece fosta asistentă TV de la Antena 1! Război cu tatăl copilului ei: ”Asta m-a oprit în toți anii ăștia să stau liniștită!”

De: Loriana Dasoveanu 13/08/2024 | 19:07

Ghinioanele s-au țint lanț de Andreea Podărescu după ce vedeta s-a îndrăgostit de persoana nepotrivită și a decis să facă un copil cu acesta. Așa cum știm, la scurt timp după naștere, vedeta a fost părăsită de tatăl copilului care nu vrea să mai aibă nimic de a face nici cu ea, nici cu fiul lor. Bărbatul a refuzat în toți acești ani să își vadă copilul și să își respecte atribuțiile legale. A sperat ani la rândul că va putea să obțină din partea fostului ei procură pentru a putea pleca alături de fiul ei, de care se ocupă singură, în vacanță. Singurul pe care se mai sprijinea și pe umărul căruia plângea era iubitul ei actual.  Și, după aproape șapte ani de luptă a reușit să-l înduplece pe tatăl lui Anthony să-i dea procură… doar că destinul a lovit-o pe altă parte. CANCAN.RO a stat de vorbă cu fosta asistentă și are toate detaliile chiar de la ea. 

Andreea Podărescu a trăit o dramă timp de șapte ani, după ce a venit pe lume fiul ei. Din cauza tatălui copilului, cu care bruneta nu a rămas în termeni deloc buni, dimpotrivă, vedeta nu a putut pleca cu fiul ei în vacanță, nu a putut să-l înscrie la grădiniță și la școală. Din fericire, coșmarul s-a încheiat pentru Andreea Podărescu.

Andreea Podărescu a încheiat socotelile cu tatăl copilului după șapte ani!

Andreea Podărescu este o mamă dedicată și își crește fiul singură de șapte ani
Andreea Podărescu este o mamă dedicată și își crește fiul singură de șapte ani

(VEZI ȘI: Calvarul prin care trece Andreea Podărescu din cauza fostului soț: procesul a dărâmat-o! ”Nu mai pot duce!”)

După ce multă vreme nu a putut să se bucure pe deplin de vacanțele cu fiul ei, acesta neputând să iasă din țară din cauză că tatăl lui nu îi oferea mamei procură, acum Andreea Podărescu și Anthony abia s-au întors din vacanță. Ce-i drept, au petrecut pe litoralul românesc, însă urmează să plece și în străinătate, căci Andreea a obținut, în sfârșit procură de la tatăl băiețelului ei.

„Am fost la mare cu Anthony, ne-am distrat și ne-am făcut toate poftele. Am fost în Mamaia. Am reușit să obțin procurile de la tatăl lui Anthony și putem pleca și în străinătate. Îți dai seama cât de mult au însemnat aceste procuri dacă am stat după ele șase ani și jumătate, șapte aproape?!”, a spus încântată bruneta.

Tatăl lui Anthony nu a vrut niciodată să se implice în creșterea și educarea băiatului, astfel că toată responsabilitatea a picat pe umerii brunetei. În curând, băiatul va împlini 7 ani și urmează să fie aniversat de mama lui. Andreea nu crede că tatăl băiețelului ei va fi prezent la petrecere, însă nici nu l-ar împiedica să vină. Pentru moment însă, bruneta este fericită că a reușit să obțină procurile mult dorite și a reușit să-și înscrie fiul la școală.

„Anthony face șapte ani în septembrie. Nu știu dacă va veni tatăl lui la ziua lui, nu mă mai interesează pentru că el nu mai e un subiect de actualitate în viața noastră. Pe mine mă interesează să pot să-i fac o petrecere frumoasă, să fie ceva pe placul lui, care să-l bucure, pe gustul lui.  Ce treabă mai are cu tatăl lui?! Nici nu are rost să-l mai vadă acum pentru că băiatul meu este fericit acum și decât să-l copleșească sau să-l răscolească alte amintiri sau sentimente, mai bine așa. Importanți sunt pașii aceștia pe care am reușit să-i facem, să plecăm în vacanță, că am putut să-l înscriu la școală, că am avut emoții și în privința asta. Asta este tot ce contează pentru că eram legată de tatăl lui. Asta m-a oprit în toți anii ăștia să stau liniștită. În rest, lucrurile sunt așa cum sunt pentru că nu ai cum să schimbi oamenii, ce să faci?! Ăsta a fost mersul lucrurilor, semnăturile le-a dat târziu, dar important este că le avem” , a spus Andreea Podărescu pentru CANCAN.RO.

Actualul iubit al Andreei Podărescu se ocupă cu afacerile imobiliare, așa cum chiar vedeta ne-a dezvăluit, este un om matur și responsabil. Nu are copii, însă s-a atașat mult de fiul vedetei. Întrebată dacă ar fi de acord ca Anthony să-i spună bărbatului tată, bruneta a spus: „Eu îl las pe Anthony să facă ce vrea, nu-i impun nimic pentru că nici mie nu-mi place să mi se impună, iar el seamănă cu mine. Îl las pe el să îi spună așa dacă vrea, Anthony având o personalitate puternică” . 

Andreea Podărescu nu merge cu iubitul în vacanțe! Fiul, singurul bărbat important pentru ea

De ce nu merge Andreea Podărescu alături de iubit în vacanțe
De ce nu merge Andreea Podărescu alături de iubit în vacanțe

(CITEȘTE ȘI: L-a ținut la secret, dar până când?! Andreea Podărescu a spus totul despre iubitul misterios! ”Mi-a propus să facem un copil!”)

Așa cum a dezvăluit pentru CANCAN.RO vedeta a fost foarte încântată să aibă o vacanță-n doi cu fiul ei. Totuși, vacanța cu iubitul anul acesta nu a existat și, se pare că nici în viitorul apropiat nu se întrevede o plecare romantică.

„Eu cu iubitul nu mergem pe nicăieri pentru că el este foarte ocupat cu afacerile și trebuie să stea mai mult în țară. Mie oricum îmi place să petrec timp cu ăsta mic, îmi dedic lui viața. Îmi place mai mult să stau cu Anthony, decât cu oricine din viața mea. O să urmeze să ne facem și noi o vacanță cândva” , spune Andreea Podărescu.

În plus, bruneta spune că deși face șapte ani, băiețelul ei este matur emoțional și o sprijină mereu:  „Copilul meu mi-a spus lucruri pe care partenerul meu nu mi le-a spus, sau alți oameni. Pot să-ți spun cu mâna pe inimă că al meu copil are grijă de mine. Se îngrijește de sănătatea mea, nu mă lasă să fumez, îmi spune când am fumat prea mult. Îmi zice el mie să mănânc, sau când mă vede obosită mă întreabă dacă vreau să dorm. Vin toate lucrurile acestea din partea unui copil, dar aceste lucruri denotă că este foarte matur și empatic pentru vârsta lui

Vreau ca după ce Anthony va crește, să călătoresc des. Să o țin așa din călătorie în călătorie pentru că, din anumite motive pe care le știe toată lumea, nu am putut călători. Trebuia să am grijă de el și m-aș fi simțit aiurea să nu-l iau și pe el. Plus că eram atât de împovărată încât oricum nu m-aș fi simțit bine în vacanță”, a mai declarat fosta asistentă tv pentru CANCAN.RO. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv din industria pentru adulți. Din ce își câștigă banii
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit legendarul actor al Generației de Aur! Toată lumea i-a iubit vocea
A murit legendarul actor al Generației de Aur! Toată lumea i-a iubit vocea
Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor să vină la concertele ei: „False victimizări, nu pot accepta minciunile!” Video EXCLUSIV
Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor...
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Țările europene în care elevii pot lua un an pauză de la școală. Motivul important pentru care s-a adoptat acest sistem
Țările europene în care elevii pot lua un an pauză de la școală. Motivul important...
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit
Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Logan-ul a împlinit 20 de ani. Cât costa primul model şi povestea românului care a făcut un milion de km cu el
Logan-ul a împlinit 20 de ani. Cât costa primul model şi povestea românului care a...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Puțini îi ȘTIU NUMELE! PRIMUL aviator ROMÂN care a...
Puțini îi ȘTIU NUMELE! PRIMUL aviator ROMÂN care a...
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși:
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși: "Sunt...
Șefa ANM a actualizat prognoza meteo. Temperaturile se prăbușesc, toamna își intră în drepturi și se anunță vijelii în aceste zone
Șefa ANM a actualizat prognoza meteo. Temperaturile se prăbușesc, toamna își intră în drepturi și...
Vedeta care revine oficial în televiziune. A semnat deja un nou contract cu Antena 1
Vedeta care revine oficial în televiziune. A semnat deja un nou contract cu Antena 1
Mașinile interzise în București. Se pun restricții tot timpul, orele 07-10 și 16-19
Mașinile interzise în București. Se pun restricții tot timpul, orele 07-10 și 16-19
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
Avertismentul lui Bill Gates: Dacă vom reuşi să evităm încă un mare război, lumea va fi lovită de o nouă pandemie
Avertismentul lui Bill Gates: Dacă vom reuşi să evităm încă un mare război, lumea va...
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste...
Rețetă de toamnă. Bărcuțe de vinete umplute cu carne tocată
Rețetă de toamnă. Bărcuțe de vinete umplute cu carne tocată
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1 % șanse de supraviețuire
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1...
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste...
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luchian
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!
Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de finalizare. Lucrările au rămas în urmă și se pare că șoferii mai au de așteptat
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de...
Patru zodii care pot face bani grei până la finalul lui septembrie. Șansă nesperată pentru acești nativi
Patru zodii care pot face bani grei până la finalul lui septembrie. Șansă nesperată pentru...
Ce pensie are artista de folclor Ștefania Rareș, la 80 de ani. Cântăreața adorată de soții Ceaușescu este mulțumită de venit
Ce pensie are artista de folclor Ștefania Rareș, la 80 de ani. Cântăreața adorată de...
×