Publicațiile străine vorbesc despre zvonul că fostul președinte american Donald Trump și soția sa, Melania, trec printr-o furtună emoțională, cu certuri aprinse care pun sub semnul întrebării viitorul căsniciei lor. Discordia ar putea fi alimentată de o presupusă amantă, care se strecoară tot mai insistent în viața lui Trump! CANCAN are detalii picante despre misterioasa femeie.
Melania Trump nu a mai fost văzută în compania fostului președinte (și actual candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie) de la Convenția Națională a partidului Republican, care a avut loc în iulie, scrie THE ECONOMIC TIMES.
De atunci, în loc să își susțină soțul, Melania, în vârstă de 54 de ani, a fost absentă în mare parte de la evenimentele majore din campania electorală a lui Trump, inclusiv de la cea de-a doua dezbatere prezidențială, între Trump și Kamala Harris, contracandidata lui Trump din partea partidului Democrat.
Se prea poate ca problemele recente din viața conjugală a lui Trump să se reflecte și în viața politică, sau cel puțin așa se pare, deoarece performanța lui Trump în campania prezidențială și-a pierdut semnificativ din strălucire din iulie încoace, mai ales după ce Kamala Harris l-a înlocuit pe Joe Biden în cursa prezidențială.
Citește și: Donald Trump, victima unei noi tentative de asasinat! Ce s-a întâmplat când se afla la golf
Gurile rele din America s-au grăbit să comenteze așa-zisa “dispariție” a Melaniei Trump, deoarece au apărut zvonuri persistente care susțin că ar putea exista o amantă în viața lui Donald Trump.
Conform zvonurilor, miliardarul în vârstă de 78 de ani s-ar întâlni în prezent cu o anume Laura Loomer, fostă candidată republicană la Congres.
În vârstă de 31 de ani, Laura a fost văzută făcând parte din anturajul candidatului republican la Philadelphia, orașul unde a avut loc a doua dezbatere dintre candidații la președinție, Trump și Harris. Laura ar fi fost prezentă ca invitată personală a lui Donald Trump.
În timpul dezbaterii și după încheierea evenimentului, Laura Loomer a fost văzută în culise și chiar în camera unde Trump se sfătuia cu cei mai apropiați membri ai echipei, potrivit unei relatări a publicației Miami New Times.
A doua zi, Loomer a participat alături de Trump la niște evenimente care comemorau atacurile din 11 septembrie. Anterior, Loomer susținuse că atacurile din 11 septembrie „au fost o treabă din interior”.
Loomer se declară o susținătoare ferventă a lui Trump. În 2024, ea a declarat pentru The Washington Post: „Sunt fericită să-mi dedic tot timpul pentru a-l ajuta pe Trump, pentru că dacă Trump nu câștigă alegerile, nu mai am nimic„.
Cu toate acestea, nu există relatări confirmate dacă Trump și Loomer se întâlnesc într-adevăr. Este posibil ca totul să fie ținut secret până după alegeri, pentru a evita un scandal printre alegătorii conservatori.
Donald Trump ar fi încercat să o angajeze pe Loomer ca membră a echipei de campanie în aprilie 2023, dar ar fi fost în cele din urmă convins de consilierii săi de campanie să nu facă acest lucru.
Se pare că unii susținători ai lui Trump și-ar fi exprimat deja îngrijorarea cu privire la prezența și influența continuă a lui Loomer asupra lui Trump.
Potrivit unor surse anonime din campania lui Trump, Loomer l-ar fi influențat pe Trump să susțină public diverse teorii false ale conspirației, inclusiv afirmația că Kamala Harris ar fi ascuns că are strămoși de culoare, sau afirmația că imigranții haitieni ar mânca animalele de companie ale locuitorilor din Ohio.
Loomer a postat, de asemenea, un tweet care face referire la clișeele despre indieni, spunând că dacă Harris, care este pe jumătate indiancă, va fi aleasă președinte, „Casa Albă va mirosi a curry și discursurile de la Casa Albă vor fi facilitate printr-un call center”.
Loomer, care a intrat în politică în 2015, este deja cunoscută printre votanții de dreapta și printre fanii MAGA, și a devenit și mai populară după ce a adoptat o poziție homofobă, transfobică și anti-musulmană, și asta în public. Chiar de la începutul carierei sale în politică, Loomer a stârnit nenumărate controverse.
Ea s-a descris ca fiind „pro-naționalismul alb” și o „islamofobă mândră”.
În declarațiile ei, Loomer a făcut deseori uz de diverse teorii ale conspirației, care au fost imediat speculate de presa de peste ocean.
Printre multe altele, Loomer a minimalizat gravitatea COVID-19, scriind în decembrie 2020: „Sper să mă îmbolnăvesc de COVID doar pentru a putea dovedi oamenilor că am avut crize de intoxicație alimentară care au fost mai grave și mai periculoase decât acest virus a cărui importanță este exagerată„.
Loomer a mers chiar atât de departe încât i-a acuzat pe musulmanii din Statele Unite de organizarea atacurilor din 11 septembrie și a dat vina pe religia musulmană, care ar fi un „cancer pentru umanitate”, iar pe musulmani ca fiind „sălbatici” în mai multe declarații publice.
În 2019, în urma atacului terorist al unui extremist adept al teoriilor supremației albe, care a ucis 51 de persoane la două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, Loomer a scris pe platforma Telegram: „Nimănui nu-i pasă de Christchurch. Mai ales mie nu-mi pasă.”
Din cauza postărilor sale, Loomer a primit interdicții pe numeroase platforme de socializare, inclusiv Facebook, Instagram și Twitter, dar și din partea unor procesatori de plăți, sau companii de închiriat vehicule sau aplicații mobile de livrare de mâncare.
(Citește și: Cum e, de fapt, Radu Vâlcan când filmează Insula Iubirii. Ispita Marcel, uimit de atitudinea lui: „Era totul strict”)