Doliu în lumea gastronomiei, după ce Dean Corbett a murit la numai 56 de ani. Bărbatul a suferit un atac de cord şi a murit sâmbătă dimineaţa, a anunţat un membru al familiei sale.
Dean Corbett a început să lucreze la Casa Grisanti şi Fifth Avenue la începutul anilor 1980, potrivit unei biografii de pe site-ul restaurantului american Corbett. El a cumpărat Equus în 1985, înainte de a deschide Salonul lui Jack în 2000, care a fost numit după tatăl şi totodată partenerul lui de afaceri, Jack Corbett, care decedase. Cu ajutorul barmanului Joy Perrine, Jack a devenit renumit pentru cocktailurile premiate şi lista de baruri din local.
Gary Fox, coordonator de evenimente şi manager la Equus, a declarat pentru WDRB că restaurantul rămâne deschis.
În afară de activitatea din restaurante, Corbett a avut o intensă activitate filantropică. El a contribuit la strângerea a milioane de dolari pentru „Bourbon & Bowties”. Supranumit „Chef Deano”, Corbett a colaborat cu ONG-uri care lucrează pentru ajutorarea bolnavilor de diabet juvenil şi autism sau scleroză multiplă şi cu American Heart Association.
Dean Corbett lasă în urmă o soţie, Julie, şi trei fii. Date legate de înmormântare nu au fost încă transmise.