Astrologul Cristina Demetrescu: ”Începe o eră în care vom muri și vom renaște”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Directorul unei organizaţii importante din diaspora, implicat într-un scandal de proporţii, după ce o adolescentă româncă a dispărut la Londra: ”Este un monstru care pozează în om bun”

Directorul unei organizaţii importante din diaspora, implicat într-un scandal de proporţii, după ce o adolescentă româncă a dispărut la Londra: ”Este un monstru care pozează în om bun”

De: Claudia Voicu 23/10/2024 | 20:00

Întreaga comunitate de români din Londra s-a mobilizat pentru găsirea unei adolescente, care a dispărut pe 19 octombrie. Dispariția lui Beatrice, a cărei mamă este româncă, a dus la un adevărat scandal în sânul comunității. Mai multe persoane spun că fata de 15 ani ar fi fugit de acasă, pentru că era maltratată psihic de tutorele ei, un român faimos în diaspora. Este vorba despre directorul Organizației Non-Profit ”My Romania Community”, din Marea Britanie, Cristian Stîncanu. CANCAN.RO are detalii despre acest caz cu totul ieșit din comun.

Dispariția unei adolescente de 15 ani, care trăiește cu mama sa la Londra, a dus la un scandal de proporții în sânul comunității românești. Apropiații nu mai știu nimic de Beatrice de pe data de 19 octombrie, când a fost văzută în zona Wembley. Fata și mama ei locuiau în aceeași casă cu directorul Organizației Non-Profit ”My Romania Community”, din Marea Britanie, Cristian Stîncanu.

În urmă cu aproximativ 8 ani, bărbatul le-ar fi luat sub aripa lui ocrotitoare pe copilă și pe mama acesteia, aflate într-o situație dificilă. Astfel, cele două s-au mutat în aceeași locuință cu el. Între timp, Cristian Stîncanu i-a devenit și tutore fetei. Bunica lui Beatrice, dar și alți apropiați lansează acuzații grave la adresa lui Stîncanu.

Bunica adolescentei, Marina Dima, nu îl consideră un binefăcător, ci un monstru care i-a manipulat fiica. Mai mult, aceasta susține că Beatrice ar fi fugit de acasă din cauza lui Stîncanu.

”Cine știe ce îi făcea copilului?”

Printre lacrimi, femeia a povestit, pentru CANCAN.RO, drama pe care o trăiește de când fiica ei, Aurelia, l-a întâlnit pe Cristian Stîncanu, care ar fi îndepărtat-o de propria mamă. Aceasta mai susține că fata sa și Stîncanu sunt iubiți, dar bărbatul nu își asumă public această relație.

”Nepoata mea nu este răpită, a fugit de acasă. Cine știe ce îi făcea copilului? Am simțit că este un monstru care pozează în om bun. Din cauza lui, fata mea nu mai vorbește cu mine. El zice că vrea doar să o ajute, dar, de fapt, sunt împreună. Tatăl fetei este italian, dar era în pușcărie când s-a născut fata. Numele lui nici nu apare în certificatul de naștere. Are altă familie. Eu am crescut-o pe nepoata mea de la un an până la 6 ani. Stîncanu i-a băgat în cap fetei mele că dacă nu este el tutore, nepoata nu se poate duce la universitate acolo”, ne-a spus bunica fetei, care locuiește în Italia.

Cristian Stîncanu este un nume important în comunitatea de români din Londra foto: Facebook

”Nu au voie să iasă fără el”

O apropiată a mamei fetei dispărute povestește că adolescenta era supusă regulat la abuzuri psihice și obligată să muncească la asociația pe care o are Cristian Stîncanu.

”El are o comunitate românească, unde sunt duși copiii când părinții se află la muncă. Beatrice se ocupa de la 14 ani de îngrijirea copiilor de acolo, îi schimba de haine când își făceau nevoile pe ei. Copilul ăla nu a mai rezistat. A fugit de acasă pentru că au vrut să o tundă cu forța”, a mai adăugat femeia.

CITEȘTE ȘI: Detalii exclusive despre starea în care a fost găsită tânăra de 18 ani, dispărută din fața blocului. Mama fetei a suferit un șoc. ”Era plânsă, abătută, tremura…”

Aceeași părere este împărtășită și de o altă persoană din comunitatea de români de la Londra.

”Domnul Stîncanu trăiește cu mama fetei. Este un abuzator psihic și emoțional. A găsit-o vulnerabilă pe această femeie, deoarece a făcut fata cu un bărbat care era în închisoare. Știu sigur că femeia asta și copilul ei iau ajutor de la Guvern pentru a se întreține, pe care îl încasează tot Stîncanu. Nu au voie să iasă fără el. M-am întâlnit cu ei la diverse evenimente și le umilește, le înjosește. Le spune lucruri de genul «Eu vă pun mâncarea pe masă, datorită mie trăiți și aveți cu ce să vă îmbrăcați». Cum să îi scoți ochii unui copil, să îi spui că datorită ție are ce mânca? După ce va apărea copilul, trebuie să facem ceva legal pentru el, deoarece Stîncanu este un abuzator”, ne-a spus persoana din anturajul lui Cristian Stîncanu.

Apropiații lui Beatrice susțin că aceasta era obligată să muncească la organizația condusă de Cristian Stîncanu foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: Alertă în România! Un copil de 13 ani a dispărut în timpul unei excursii cu clasa

”Eu am o relație profesională cu mama fetei”

La rândul său, directorul Organizației Non-Profit ”My Romania Community” se apără și spune că nici vorbă să o fi abuzat emoțional pe Beatrice.

”Aceste persoane spun lucruri aiurea. Am o grămadă de cursuri, pregătire profesională și atestare în a lucra cu copiii. Mi-am crescut singur fiica de când avea șase luni, iar acum are două masterate. Bunica nu are nicio relație cu fata și cu mama de peste zece ani. Eu am o relație profesională cu mama fetei. Eu și fiica mea suntem trecuți peste tot ca «second contact» (n.r. a doua persoană de contact), ca tutore. Altfel funcționează sistemul aici, nu este ca în România. Beatrice este un copil cu rezultate excepționale, căruia i s-au plătit excursii. Copiii se văd dacă sunt triști. Noi i-am oferit susținere mamei fetei”, a spus, pentru CANCAN.RO, Cristian Stîncanu.

Acesta recunoaște că mama fetei a încercat să o tundă pe Beatrice, dar spune că el nu era de față. Mai mult, susține că femeia, care ar urma niște cursuri de hairstylist, a vrut doar ”să îi ajusteze” adolescentei podoaba capilară.

Cristian Stîncanu nu crede în varianta ca Beatrice să fi fugit de acasă.

”Copilul nu a mai făcut niciodată așa ceva. Pot fi răpiri, amenințări. Noi ne chinuim să o găsim”, a adăugat directorul de la ”My Romania Community”.

În acest moment, poliția londoneză investighează dispariția adolescentei de origine română.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Secretele Antoniei pentru o formă fizică de invidiat, după trei nașteri. La ce a apelat vedeta
Secretele Antoniei pentru o formă fizică de invidiat, după trei nașteri. La ce a apelat...
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
Marica și prosopul, partea a doua! A comis-o cu soția lui Tamaș! S-a lăsat cu scandal și pumni în ușa camerei de hotel
Marica și prosopul, partea a doua! A comis-o cu soția lui Tamaș! S-a lăsat cu...
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România...
Raluca Pastramă aruncă bomba despre actuala soție a lui Pepe! Yasmine Ody era prietena ei când era căsătorită cu artistul: „Dormea cu mine în pat!”
Raluca Pastramă aruncă bomba despre actuala soție a lui Pepe! Yasmine Ody era prietena ei...
O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani
O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii....
Ce îi oferă Putin lui Kim Jong Un la schimb pentru soldații nord-coreeni trimiși pentru frontul din Ucraina
Ce îi oferă Putin lui Kim Jong Un la schimb pentru soldații nord-coreeni trimiși pentru...
Becali spune că a fost sunat de Viorel Hrebenciuc: „Măi, nea Gigi, hai să îl băgăm pe Simion în turul doi”. Ce a răspuns patronul FCSB
Becali spune că a fost sunat de Viorel Hrebenciuc: „Măi, nea Gigi, hai să îl...
E legal să depășești pe linia continuă dacă NU vine nicio mașină din sens opus?
E legal să depășești pe linia continuă dacă NU vine nicio mașină din sens opus?
Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la Follow us!: "Mă sperie foarte tare..."
Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la Follow us!: "Mă sperie...
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre copilăria tânărului. „Câteodată mi-a părut și rău de el.”
VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre...
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru...
EXPERIMENT: în cât timp traversezi Bucureştiul cu maşina, bicicleta, metroul şi motocicleta
EXPERIMENT: în cât timp traversezi Bucureştiul cu maşina, bicicleta, metroul şi motocicleta
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai pe masă Moet, caviar, fructe de mare….. mie când îmi dai datoria? BULĂ:
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai pe masă Moet, caviar, fructe de mare….. mie când îmi dai...
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
RECORD în „inima” galaxiei noastre! Ce au detectat astronomii?
RECORD în „inima” galaxiei noastre! Ce au detectat astronomii?
Wow! Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E complet schimbată la 40 de ani
Wow! Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E...
Leguma considerată superaliment, dar de care nu au auzit mulți români. Este bogată în vitamina C și topește kilogramele în plus
Leguma considerată superaliment, dar de care nu au auzit mulți români. Este bogată în vitamina...
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Comisia Europeană ne-a dat ordin. Decizie obligatorie. România trebuie să o aplice
Comisia Europeană ne-a dat ordin. Decizie obligatorie. România trebuie să o aplice
Adriana Bahmuţeanu, clipe de coşmar, s-a trezit cu pistolul la tâmplă!
Adriana Bahmuţeanu, clipe de coşmar, s-a trezit cu pistolul la tâmplă!
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Cercetătorii relevă cum câinii se adaptează la viaţa modernă, atingând o a treia etapă de domesticire
Cercetătorii relevă cum câinii se adaptează la viaţa modernă, atingând o a treia etapă de...
RO-Alert în România: Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă
RO-Alert în România: Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Care sunt cele mai puternice plante medicinale. Au multe întrebuințări și tratează mai multe afecțiuni
Care sunt cele mai puternice plante medicinale. Au multe întrebuințări și tratează mai multe afecțiuni
Răsturnare de situaţie! Ce se întâmplă cu proiectul uriaş, de 100 de milioane de euro, al lui Ion Ţiriac. Anunţul Guvernului
Răsturnare de situaţie! Ce se întâmplă cu proiectul uriaş, de 100 de milioane de euro,...
Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce o suna fiica ei plângând
Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce...
Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a fost arestată. Detalii cutremurătoare din anchetă
Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a...
Ce să pui în ciorba de burtă ca să o acrești fără să-i strici gustul. Costă câțiva lei și îi dă o aromă mai bună ca la restaurant
Ce să pui în ciorba de burtă ca să o acrești fără să-i strici gustul....
Poporul din Polonia care are origini românești. Se trage dintr-un vechi neam de vlahi, în care chiar familia Papei Ioan Paul al II lea își are începuturile
Poporul din Polonia care are origini românești. Se trage dintr-un vechi neam de vlahi, în...
Gabriela Cristea, în lacrimi pe internet. Are legătură cu fiica ei, Victoria: „Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”
Gabriela Cristea, în lacrimi pe internet. Are legătură cu fiica ei, Victoria: „Mi s-a rupt...
×