Din muzician de succes vrea sa devina si patron de restaurant! Marius Mihalache reinvie Sarpele Rosu

De: Cancan
Publicat: 23/10/2011 | 00:00
Celebru. Marius Mihalache este cel mai cunoscut tambalagiu roman si a avut de-a lungul carierei numeroase colaborari cu artisti internationali de top

Rep: Povesteste-mi despre „sarpele” asta, care stiu ca a fost o legenda a orasului…M.M.: Sarpele Rosu la vremea respectiva a fost un fenomen. S-a deschis dupa Revolutie si a ajuns un rest de legenda. Patronul Dan Niculescu a luat o cladire, a deschis un restaurant cu cateva mese si acolo a inceput sa se nasca o chestie care nu stiu daca vreodata s-ar mai putea repeta. Impreuna cu tatal meu am fost primii muzicieni care au cantat acolo. Eu cantam la vremea aia muzica clasica, eram la liceu, aveam 15 ani. Eram un copil. Contrastul era deosebit de puternic: peretii erau gauriti, pe jos erau niste covoare gaurite, fetele de masa erau rupte sau arse cu tigara, scaunele erau din fier forjat cu placaj, insa aici era si punctul castigator, pentru ca in bomba asta se canta Bach, Chopin, Rachmaninov, Liszt, Vivaldi.