Din ce este făcut, de fapt, cozonacul de la „Gusturi Românești” din Mega Image. Mulți români îl consumă de Crăciun
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii dau fuga în magazine la cumpărături. Înainte de Crăciun, gospodinele care nu au timp să prepare cozonaci, dau iama la rafturile supermarketurilor unde se găsesc tot felul de delicatese. Spre exemplu, cozonacii de la „Gusturi Românești” din Mega Image sunt printre cei mai consumați în această perioadă. Se găsesc la un preț accesibil și sunt foarte buni. Din ce este făcut, de fapt, acest cozonac?
Românii dau fuga în supermarketuri pentru cumpărăturile de Crăciun. Cei care nu apucă să prepare cozonacii înainte de sărbătorile de iarnă vor găsi, cu siguranță, tot felul de bunătăți la rafturile magazinelor. Există tot felul de modele, la prețuri diferite, în funcție de buzunarul fiecăruia. Spre exemplu, cozonacul de la „Gusturi Românești” din Mega Image este la un preț accesibil și se numără printre preferințele clienților.
CITEȘTE ȘI: Cât costă un cozonac Dubai sau o babka făcute de Gabriela Cristea. Prețul e piperat
Din ce este făcut cozonacul de la Mega Image
Cozonacul cu nucă, cacao, rahat și stafide se numără printre preferatele românilor. Aceștia îl aleg pentru masa de Crăciun, numărându-se printre preferințele gospodinelor.
Cozonacul de la Mega Image trebuie păstrat la loc răcoros și uscat, iar după deschidere trebuie consumat în maxim 24 de ore. Ingredientele sunt trecute pe ambalajul produsului, iar printre ele se numără, bineînțeles, cacao, rahatul, stafidele, sirop glucoză, colorant, dar și altele.
„Ingrediente: făină albă de grâu, nucă măcinată 2,16% (origine: România), zahăr, rahat 10% (zahăr, sirop glucoză, amidon, apă, acidifiant: acid citric, arome, colorant: carmină) (origine: România), ou, apă, drojdie, unt, stafide 2,2% (origine: din afara UE).
Untură de porc, lapte praf integral, cacao 0,5% (origine: din UE), sare iodată, ulei de floarea soarelui, conservant: propionat de calciu, aromă de rom, aromă de lămâie, aromă de vanilie. Poate conține fragmente de coji.
Condiții de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere se lasă și a se consuma în maxim 24 de ore. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj”, se arată în descrierea făcută de producătorii cozonacului.