Marilyn Monroe – o voce înduioșătoare, o actriță desăvârșită și o emblemă a anilor ’50. Sex-simbolul secolului trecut a fost urmărit îndeaproape de milioane de oameni și, mai mult decât atât, pentru mulți dintre ei a reprezentat un model. Chiar și în materie de cure de slăbire și exerciții fizice de întreținere.
Blondina de o frumusețe răpitoare avea mereu un „as” în mânecă, mai ales când venea vorba despre îngrijirea personală. Pe lângă ritualurile de înfrumusețare, Marilyn Monroe era și adepta unei diete care o ajuta să aibă o talie de viespe.
Marilyn Monroe avea un ritual foarte bine pus la punct, chiar și atunci când se afla în turnee sau la filmări.
Nu sărea peste micul dejun niciodată, iar cina nu o lua la restaurant.
Actrița prefera să gătească acasă, nefiind adepta ieșirilor în oraș. Și, se pare, acesta era unul dintre „secretele” ei, pentru o talie la care multe doamne și domnișoare visează.
Masa principală a zilei era formată, de regulă, din două ouă crude turnate într-un pahar cu lapte cald.
Dieta blondinei mai conținea alimente proteice, în general carne, printre preferatele ei fiind ficatul și cotletele de miel. Le gătea singură, la cuptorul electric. În plus, consuma și morcovi cruzi.
Totuși, Marilyn Monroe avea parte și de un răsfăț culinar: adora înghețata!
Iar, pentru a-și menține silueta, blondina făcea exerciții fizice în fiecare dimineață. Se întindea pe podea și ridica greutăți de 5 kilograme din poziția brațelor întinse până la un punct situat deasupra capului. Repeta aceste exerciții de 15 ori, pentru întărirea bustului.
(VEZI ȘI: O SCENĂ NUD CU MARILYN MONROE, DESCOPERITĂ LA 56 DE ANI DE LA MOARTEA ACTRIȚEI)