Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 21 de zile cu ajutorul unei diete-minune. Regimul este unul destul de strict, însă rezultatele sunt pe măsură.
În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, chef Florin Dumitrescu a decis să se apuce de slăbit. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite acuza dureri de spate, care erau cauzate de surplusul de kilograme. Și-a dorit să scape de această problemă așa că a ținut dieta cu varză.
Secretul acestei diete este consumul a doar trei alimente în mod alternativ. Așadar, în primele trei zile trebuie consumată varză crudă, în următoarele trei zile trebuie mâncat orez fiert, iar în celelalte trei zile este recomandat să se mănânce piept de pui la grătar. Pentru ziua a zecea sunt recomandate legumele crude sau la grătar. (VEZI ȘI: Cum face chef Florin Dumitrescu cartofi prăjiți crocanți la exterior, dar moi la interior: „Uleiul nu…”)
După cele zece zile, dieta se reia până se ajunge la numărul de kilograme dorit: „Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, povestea Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.
Se pare că plecarea de la Antena 1 le priește celor trei chefi, căci aceștia pregătesc o nouă emisiune. Mai exact, alături de Gina Pistol, bucătarii vor aduce, în curând, pentru public emisiunea „MasterChef: Restul e plăcere”. Aceasta va avea premiera în data de 15 octombrie. Primul episod va fi difuzat de la ora 20:30, simultan pe platforma VOYO și la PRO TV, iar restul edițiilor vor fi disponibile exclusiv pe VOYO.
În noul format, cei trei chefi luptă împotriva risipei alimentare, iar aceștia au sarcina să transforma resturile lăsate de concurenți în bucătăria MasterChef, în adevărate senzații culinare. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se vor duela în preparate, iar un invitat celebrul îi va juriza și va acorda „Ceapa de aur” – trofeul care validează cel mai bun preparat al ediției. (CITEȘTE ȘI: Mâncarea preferată a lui Sorin Bontea. Juratul MasterChef iubește un preparat simplu, dar gustos)