Dieta japoneză cu banane | Cum poți să slăbești 5 kilograme în 7 zile
Dieta-minune care te ajută să slăbești până la 5 kilograme într-o singură săptămână. Tot ce trebuie să faci este să ai acest aliment în casa ta, mereu.
Soții Hitoshi Watanabe şi Sumiko au fost cei care au inventat dieta cu banane pentru dimineață. Hitoshi a studiat medicina preventivă, iar soţia lui activează în domeniul farmaceutic.
Din fericire, această dietă japoneză nu necesită niciun efort deosebit şi nicio schimbare specială în rutina ta zilnică. Nu este deloc dificil, pentru că în fiecare dimineaţă trebuie să mănânci doar banane şi să bei apă la temperatura camerei. Poţi mânca orice altceva pe parcursul zilei.
CITEȘTE ȘI: DIETA CRUDĂ. CUM SĂ SLĂBEȘTI RAPID CU DOAR CÂȚIVA LEI PE ZI
Dieta japoneză cu banane. Ce trebuie să consumi și în ce cantități
Nu există nicio regulă strictă pe care să o urmezi, însă nu trebuie să îţi umpli stomacul cu banane. Japonezii sunt de părere că oamenii nu trebuie să îşi suprasolicite niciodată stomacul.
Bea dintr-o dată un pahar de apă caldă dimineaţa, iar după o oră consumă o banană. În cazul în care încă îţi mai este foame, mănâncă o altă banană. De preferat ar fi să consumi banane verzi, deoarece au mai puțin zahăr.
Pe timpul regimului, cina ar trebuie să fie la ora 20:00. Ora ta de culcare ar trebui să fie, de asemenea, până în miezul nopţii, deoarece cercetătorii au descoperit că somnul la ore târzii este strâns legat de kilogramele în plus.
Din fericire, poţi mânca orice la prânz şi cină, iar în cazul în care ţi se face foame între mese, gustarea constă într-un fruct. Nu uita, dieta pe bază de banane este o soluție extraordinară pentru eliminarea celulitei.
Beneficiile bananelor
Bananele conţin amidon rezistent care accelerează în mod eficient procesul de reducere a greutăţii. Evident, nu amidonul este la fel, el fiind împrţit în amidon digerabil şi amidon rezistent. Amidonul rezistent nu se descompune în tractul digestiv mic, ci merge mai degrabă direct în organul intern, acolo unde începe procesul de maturare. Microorganismele transformă amidonul rezistent în grăsimi nesaturate în lanţuri scurte care susţin celulele şi favorizează digestia.