Dieta cu ghimbir | Cum să slăbești 5 kilograme într-o săptămână, fără prea mult efort
Ceaiul de ghimbir este renumit pentru proprietățile sale curative, printre care se numără vindecarea gastritei și a vărsăturilor. Pentru persoanele care vor să piardă în greutate, este un real remediu, care inhibă apetitul și duce la pierderea în greutate, dacă este preparat cum trebuie.
Ceaiul de ghimbir este utilizat de multe persoane pentru a pierde în greutate. Conform unei cercetări efectuate de specialiștii de la Universitatea din Maastricht, Olanda, conținutul său de cofeină ar fi responsabil de scăderea greutății.
Considerat unul dintre alimentele minune, ghimbirul poate ajuta în lupta cu kilogramele. Alimentul îmbunătățește termogeneza și reduce pofta de mâncare. Ca urmare, cei care îl beau pot pierde chiar și câte cinci kilograme într-o săptămână. (CITEȘTE ȘI: Cine era „Fantoma din Kiev”, pilotul ucrainean a doborât peste 40 de avioane rusești)
Cum să slăbești cu ceai de ghimbir. Rezultatele se văd imediat
O ceașcă de ceai de ghimbir are doar zece calorii și potolește imediat pofta de mâncare. Ceaiul poate fi preparat atât din rădăcina plantei, cât și din praful de ghimbir uscat. Pentru a prepara corect ceaiul de ghimbir din rădăcină proaspătă, aveți nevoie de: o rădăcină de ghimbir, curățată și rasă, 250 de ml de apă și miere după gust. Încălziți apa până clocotește, apoi adăugați amestecul și lăsați la fiert cinci minute. La final, îl puteți îndulci.
Pentru situația în care vreți să faceți ceai cu ghimbir uscat, aveți nevoie de jumătate de lingură de praf de ghimbir, 250 de ml de apă și miere. Prepararea este mai simplă deoarece se face exact ca un ceai normal.
O altă rețetă, care este bună și pentru răceală, este cea de ghimbir cu lămâie. Cu doar o lămâie, o rădăcină de ghimbir și miere, puteți face un ceai foarte bun și sănătos. În plus, și lămâia ajută la slăbit și este un puternic antioxidant. (CITEȘTE ȘI: S-a rupt de iubit, iar de 1 Mai nu a ratat litoralul! Cu cine a venit Ioana Filimon la Mamaia: ”Fiind singură, am…”)