Nicoleta Luciu a declarat „război” kilogramelor în plus, în urmă cu câțiva ani. Iar, după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme în doar două luni, actrița s-a menținut în formă până în prezent. Cea care a interpretat rolul Rozei Potcovaru în „Inimă de Țigan” a ținut o dietă extrem de simplă, care te-ar putea ajuta și pe tine să scapi de surplusul de grăsime.
Pe lângă tratamentele naturale de înfrumusețare, Nicoleta Luciu a respectat un regim pe cât de simplu, pe atât de drastic. Este recomandat, de altfel, mai ales femeilor sănătoase, care nu se confruntă cu diferite afecțiuni.
Ce conține, de fapt, dieta care a ajutat-o pe fosta „Miss România”, acum mamă a patru copii, să scape de 35 de kilograme în două luni?
Regimul este diversificat și presupune consumul a 1.000 – 1.500 de calorii pe zi.
Există, însă, și anumite condiții: carnea nu se amestecă cu carbohidrații, iar lactatele nu trebuie să lipsească deloc din dietă.
Dieta este formată din 5 mese zilnic și se bazează pe supă de pui și compot.
(VEZI ȘI: CUM SE MENȚINE NICOLETA LUCIU ÎN FORMĂ LA 41 DE ANI. BRUNETA ȚINE O DIETĂ „MIRACULOASĂ”)
Supa de pui trebuie să conțină 100 de grame de carne slabă și 300 de grame de legume. În timpul zilei, trebuie să consumi și două batoane fitness, dar și mere, sub formă de compot.
Treptat, poți introduce în alimentația ta și 500 de grame de iaurt cu fulgi de grâu germinat, salate și pește la grătar.
Pe de altă parte, compotul se face din 7 sau 8 mere. Fructele se feliază sau se taie cuburi, se fierb în doi litri de apă și nu se adaugă, sub nicio formă, zahăr.
Merele trebuie să se înmoaie în urma procesului de fierbere. Compotul se consumă drept gustare.