Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Altceva Podcast » Dezvăluire fabuloasă a lui Alin Oprea, de la Talisman: era ziua lui, împlinea 33 de ani, și-a sunat tatăl pe care nu-l văzuse niciodată și… ”Mai avea o familie, mai avea copii!” Nu a venit nici la naștere

Dezvăluire fabuloasă a lui Alin Oprea, de la Talisman: era ziua lui, împlinea 33 de ani, și-a sunat tatăl pe care nu-l văzuse niciodată și… ”Mai avea o familie, mai avea copii!” Nu a venit nici la naștere

De: Cristian Blanuta 01/09/2024 | 18:31

Episodul pe care podcastul „Altceva cu Adrian Artene” îl propune acum este, de-a dreptul, fabulos. Invitat a fost Alin Oprea, de la Talisman, artistul care și-a deschis sufletul și a dezvăluit, în exclusivitate, cum a dat de tatăl său abia la vârsta de 33 de ani. S-a întâmplat într-o noapte de Crăciun, când Alin, ajutat de un prieten de la Securitate, a pus mâna pe telefon și a sunat. Ce s-a întâmplat în următoarele ore este emoționant. Convorbirea s-a încheiat când zorile i-au bătut în geam.

Alin Oprea și-a înțeles tatăl, i-a lipsit 33 de ani, dar pentru el a fost o mare bucurie să-l cunoască. Nu judecă, după cum spune, pe nimeni, nici pe tatăl său, nici pe mama sa. Ăsta a fost cursul vieții… Dar, să revenim la emoționanta dezvăluire pe care Alin Oprea a făcut-o în fața lui Adrian Artene.

Când a început povestea de viață a lui Alin Oprea: ”Puțin înainte să mă nasc!”

Cântărețul a făcut, pentru început, o scurtă istorie a familiei sale, de care este foarte mândru. Are și de ce!

”Povestea mea de viață începe puțin înainte să mă nasc, pentru că eu provin, practic, din familia Rațiu, sunt un descendent al familiei Rațiu. Mă cheamă Oprea, după numele mamei, care a fost preluat după numele tatălui fratelui meu. O familie care înainte de perioada interbelică a avut lucruri importante de spus în istorie României, a fost prima familie nobiliară de români din Ardeal, celelalte erau maghiare și austriece. Familia Rațiu a luptat greu să fie respectată și apreciată.

Sigur, a venit comunismul și a distrus tot acest imperiu creat pe valoare și a impus un imperiu creat pe clasa muncitoare, între ghilimele, pentru că, de fapt, clasa muncitoare era doar o fațadă, iar cei de la putere conduceau prin intermediul unor interpuși, acolo”, a spus Alin Oprea.

(CITEȘTE ȘI: Alin Oprea „Talisman”, despre adevăruri nemairostite și salvări divine, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene)

Alin Oprea, de la Talisman, a povestit cum și-a întâlnit tatăl, chiar de ziua lui: împlinise 33 de ani

Tatăl i-a părăsit mama înainte ca Alin Oprea să se nască

A venit momentul așteptat de interlocutorul lui, povestea despre tatăl care a părăsit-o pe mama lui și a dispărut înainte să se nască Alin. ”Sigur că nu mă puteam naște fără un tată, însă tată meu, după ce mama i-a dat toată încrederea, a crezut că va avea un soț, după ce soțul dinainte, tatăl fratelui meu, a murit la 22 de ani, când mama avea 20, crezând că-și va reface viața… Nu și-a refăcut-o! De fapt, a descoperit că tata mai avea o familie, mai avea copii. A aflat prea târziu, a hotărât ca eu să rămân alinarea vieții ei și o amintire frumoasă din a doua iubire, iar tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin pe care am avut-o toată viața și m-a durut mare parte a vieții liniuța asta”, a povestit Alin.

Și-a cunoscut tatăl când a împlinit 33 de ani: ”Iartă-mă, am leșinat!”

Primul contact cu părintele care i-a lipsit atâta vreme? ”Tatăl meu a apărut în viața mea, pentru că la vârsta de 33 de ani, când aveam eu 33 de ani, într-o seară de Crăciun, amintindu-mi că la 33 de ani Iisus a fost crucificat și mi-a amintit de pildele lui Iisus, am pus mâna pe telefon și am sunat la un număr pe care mi l-a dat un prieten care lucra în Poliția din Turda. A identificat o persoană care semnăna foarte mult cu mine, părea că are vârsta corespunzătoare și părea că ar fi tata. A cercetat omul puțin în istoricul și secretele pe care le dețineau ei la Poliție, la Securitate sau cum era și mi-a dat un număr de telefon fix. Și, în noaptea de Crăciun, atunci când am împlinit eu 33 de ani, am sunat, a răspuns un domn, prima dată am crezut că-i vocea mea din partea cealaltă… Alo, alo…

I-am spus: `tată, sunt Alin și te-am sunat să-și spun că sunt fericit!` Asta la vârsta de 33 de ani, după ce eu nu am fost nici căutat, nici n-am știut cine-i tatăl meu. N-a reacționat nicicum, s-a auzit ca un ton de telefon închis sau desființat, am sunat încă o dată, de câteva ori, suna ocupat, era telefonul scos din furcă sau ceva de genul ăsta… Am tot sunat așa de-a lungul serii, până pe la două noaptea, când a răspuns.

Și mi-a spus: `iartă-mă, am leșinat când am răspuns, abia acum mi-am revenit și mă bucur că m-ai sunat din nou. Da, eu sunt tatăl tău`. Am avut o discuție cu el până pe la șapte dimineața, când a răsărit soarele. Înainte de Revelion, m-am dus la Turda, l-am luat și l-am adus la București, să-mi viziteze familia, copiii și să-și vadă, mă rog, și familia de care n-a știut nimic.

Sigur, am ascultat și povestea lui, nu m-a interesat să judec, să condamn sau să pedepsesc pe nimeni, m-am bucurat că mi-am găsit tatăl în viață și că am avut bucuria de a reface o relație karmică, să spun așa, care nu ar fi trebuit să rămână destrămată.Ăsta a fost și motivul pentru care pentru mine familia a fost sfântă, iar copiii doar o treaptă mai jos decât Dumnezeu.

Se pare că și mama a pus niște frâne în intențiile lui de a încerca să mă caute, fiind foarte traumatizată la momentul în care a aflat că are o familie și trei copii, mă rog, a simțit mama că a fost o trădare, nici ea nu și-a mai dorit să aibă un contact cu tata și, probabil, a pus niște frâne în a veni el aproape de mine, să nu-mi distrugă parcursul firesc pe care ea mi-l dăduse, până la urmă.

Cumva, i-am înțeles pe amândoi, repet, nu pot să judec, sunt bucuros că trăiesc și sunt aici. Fătă mama și tata n-aș fi aici și n-aș fi cine sunt și n-aș fi moștenit niște gene extraordinare din toate punctele de vedere. De la tata am moștenit talentul muzicat. E de acolo.

Și, după ce l-am cunoscut pe tata, mi-am cunoscut familia de-a doua”, este povestea uluitoare pe care Alin Oprea a spus-o, în exclusivitate, în podcastul Altceva.

(NU RATA: Fotografia veche de 26 de ani care anunța scandalul dintre membrii Talisman! Ce s-a întâmplat la nunta lui Alin Oprea? Vinovat e Dan Negru!)

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat?...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
"A venit viitura şi l-a înecat". Patru oameni au murit în Galaţi, în urma celor...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Orașul fantomă care pe vremuri era un adevărat centru industrial. A fost abandonat complet în urmă cu 26 de ani, iar astăzi este un obiectiv turistic de top. Puțini își permit să ajungă aici
Orașul fantomă care pe vremuri era un adevărat centru industrial. A fost abandonat complet în...
Țara unde oamenii trăiesc cel mai mult. Deși viața e frumoasă și liniștită, puțini ar putea să se mute aici
Țara unde oamenii trăiesc cel mai mult. Deși viața e frumoasă și liniștită, puțini ar...
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de...
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să...
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de tren de mare viteză care leagă Bucureștiul de alte capitale importante
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de...
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se poate apropia de fetiță
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se...
×